Kanalfogedens Køkken ved Limfjorden er jydernes junifavorit

thumb image

Kanalfogedens Køkken i Løgstør har med maritim gastronomi, høj kvalitet og godt værtskab skabt et sted, som gæster fra nær og fjern holder af at besøge. Restauranten har før været repræsenteret i prestigefyldte madguides, og i juni var de altså også Jyllands gæstefavorit med en score på 5,92 ud af 6.

Leder du efter Nordjyllands bedste beliggenhed og et havfriskt menukort. Kanalfogedens køkken er en charmerende perle af en restaurant med adresse helt ned til Frederik VII’s Kanal og Limfjorden.

“Kanalfogedens Køkken har det hele: lækker mad med lokale råvarer til en overkommelig pris, god service og fantastisk beliggenhed. Værd at køre langt efter.” – Camilla

Vil du også gerne køre langt for Kanalfogedens Køkken, så læs her, hvad du kan se frem til.

Havfriske fisk og muslinger på menuen

Er du vild med alt godt fra havet? Frisk fisk, skaldyr og de verdenskendte Limfjordsmuslinger, jamen så er du kommet til det rette sted. Spisestedet har et menukort, som rummer alt det bedste, Limfjorden har at byde på. Særligt muslinger er deres helt store speciale. Lige trukket op af fjorden og helt havfriske – og restauranten afholder sågar kogeskole, hvor du kan lære kunsten at tilberede muslinger (Psst! man får selvfølgelig lov at spise alle de muslinger, man kan).

Andre lokale unikke råvarer som Himmerlandskvæg er også på menuen, der tager udgangspunkt i sæsonens råvarer.

Smuk beliggenhed ved Limfjordsmuseet

Du finder Kanalfogedens Køkken i forbindelse med Limfjordsmuseets Maritime Oplevelsescenter i Løgstør. Huset byder foruden restaurant også på mange andre spændende oplevelser – blandt andet sejlture, vægterture og andre events. Det kan du læse meget mere om her, hvis du savner inspiration til sommeferiens små udflugter.

De smukke rammer med fjorden som nærmeste nabo gør netop denne lokation og dets køkken til et oplagt sted at afholde private arrangementer.

Foto: Instagram

Hvor: Fischersgade 89, 9670 Løgstør

Om opgørelsen

Toplisten for juni 2021 er baseret på i alt 21,258 danske gæsteanmeldelser. Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor vedkommende kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den.

Toplisten Jylland

  1. Kanalfogedens Køkken, Løgstør
  2. Miró, Aarhus C
  3. Syttende, Sønderborg
  4. Morena Mia, Aarhus C
  5. MadRick, Vejle
  6. Gratværk, Frederikshavn
  7. Hviids Vinstue, Vejle
  8. Hærværk, Aarhus C
  9. Molskroen, Ebeltoft
  10. KaffeFair, Aalborg

Se alle de tidligere toplister fra hele landet her.

You may also like...