Her er østjydernes favorit-restauranter lige nu

thumb image

Julen står for døren, og gaverne skal købes. Hvad med at forære en spiseoplevelse til en du holder af? Lad dig inspirere til årets julegave af gæsternes favoritrestauranter lige nu.

Mangler du inspiration til de sidste julegaver? Eller har du bare brug for lidt selvforkælelse midt i decembers kulde og mørke? Bliv inspireret af gæsternes favoritrestauranter.

Fru Møllers er i topform

I november har næsten 12.777 gæster været ved tasterne for at bedømme deres restaurantbesøg, og i denne måned finder man det hyggelige landsted Fru Møllers Restaurant i Odder på 1. pladsen.

Blandt de positive anmeldelser skriver gæsterne blandt andet:

En helt sublim oplevelse.. maden var perfekt tilberedt … og med fantastiske undernoter..perfekt smagsoplevelse i hyggelige intime rammer” – Tom

”Vi havde en virkelig god oplevelse. Alle vore gæster var begejstrede, Fantastisk mad med tilhørende gode vine.” – Tove

Fru Møllers er stærkt efterfulgt af den århusianske gourmetrestaurant, Domestic, der endnu engang imponerer gæsterne. Ser man på resten af top 5, er det heller ikke uvant for Nordisk Spisehus, Kähler Villa Dining og Gastromé at kunne pryde sig med prisen som en af Østjyllands favoritter.

Top 5 i Østjylland i november

  1. Fru Møllers Restaurant, Odder
  2. Domestic, Aarhus C
  3. Nordisk Spisehus, Aarhus C
  4. Kähler Villa Dining, Risskov
  5. Gastromé, Aarhus C

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for november 2016 er baseret på 12.777 danske gæsteanmeldelser.

You may also like...