Se østjydernes top 5 restauranter i juli

thumb image

Over 2100 østjyder har bedømt deres restaurantbesøg i juli måned, og førstepladsen går til en restaurant, der ikke er uvant med rosende bemærkninger fra gæsterne.

Gæsterne har givet os deres uforbeholdne mening om deres spiseoplevelser i juli måned, og førstepladsen med de mest positive anmeldelser tilfalder denne gang Kähler Villa Dining i Risskov. Kähler-restauranten er stærkt efterfulgt af Frøken Koch, der også var den mest populære restaurant i årets første halvdel.

Har du planer om at besøge de fem restauranter, kan du lige nu opleve nogle særligt gode oplevelser på et par af dem. Er du hurtig, kan du stadig nå at få del i det gode tilbud på Fedet, hvor du kan spise Moules Frites ad libitum for 99 kr. På Nordisk Spisehus kan nu lige nu tage på Tour de Michelin Europa, hvor du kan opleve, hvad der kan komme ud af et samarbejde med tre af Sydeuropas bedste Michelin-restauranter.

God spiselyst!

Østjydernes top 5 i juli:

  1. Kähler Villa Dining, Risskov
  2. Frøken Koch, Aarhus C
  3. Café Casablanca, Aarhus C
  4. Restaurant Fedet, Risskov
  5. Nordisk Spisehus, Aarhus C

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restauranten, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Denne måneds opgørelse er baseret på 2119 anmeldelser i juli.

You may also like...