Top 10: Her er årets fynske gæstefavoritter

thumb image

Hvilke restauranter kunne gæsterne bedst lide i 2018? Mere end 260.000 gæster har anmeldt deres restaurantbesøg i det forgangne år. Se de fynske favoritter lige her

Restaurant i Nyborg topper endnu engang listen, mens to restauranter i Kerteminde også har fundet vej listen over de bedst anmeldte restauranter for hele 2018.

I 2018 har 261.519 gæster anmeldt deres restaurantbesøg i 2018.  For at give dig lidt ekstra inspiration til dine restaurantbesøg i 2019, får du her overblikket over de restauranter, som har klaret sig bedst – set fra gæsternes perspektiv.

Vinder fjerde år i træk

På førstepladsen ligger restaurant Lieffroy i Nyborg, der for fjerde år i træk er dem, der har imponeret gæsterne allermest på Fyn. Restauranten ligger idyllisk placeret i Hesselhuset med skov, strand natur, hav  lige uden for dørtærsklen. Indenfor forkæler de gæsterne med fransk og dansk gastronomi med råvarer i sæson, som må siges at falde i gæsternes smag.

Sublim aften

Anden pladsen i år går til Aro i Odense, hvor de rosende ord fra gæsterne blandt andet lyder:

“Fantastisk. En virkelig sublim aften. Vi glæder os til at komme igen” – Leif

Tredje og fjerde pladsen på den eftertragtede liste går til to Kerteminde-restauranter – henholdsvis Rudolf Mathis og Anomia.

Se resten af listen, så du kan lade dig inspirere til restaurantbesøg i 2019 lige her:

Top 5 på Fyn i 2018

  1. Lieffroy, Nyborg
  2. Aro, Odense
  3. Restaurant Rudolf Mathis, Kerteminde
  4. Anomia, Kerteminde
  5. Druen og Bønnen, Odense
  6. Konrads Food and Coffee, Odense
  7. Bacchus, Odense 
  8. Fynboen, Odense 
  9. Kok & Vin, Odense
  10. Balcony, Odense

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for 2018 er baseret på i alt 261.519 danske gæsteanmeldelser

You may also like...