Aarhus bugner af juleaktiviteter for store og små

thumb image
Foto: Tivoli Friheden

Juletiden melder inden længe sin ankomst, og det betyder julehygge! Her kan du få inspiration til sjove ting, du kan lave i Aarhus, som vil få dig i det bedste julehumør.

Når det er jul, så går alle de gode, gamle juletraditioner i gang. Man skal forbi et julemarked, drikke en masse varm kakao og gløgg, skøjte vaklende rundt som Bambi på glatis, og selvfølgelig spise brændte mandler og brunkager i lange baner.

Julen handler om kærlighed og samvær, og derfor har vi samlet en liste over sjove aktiviteter, du kan lave i Aarhus sammen med dine venner og familie, så I kan få det bedste ud af den dejlige juletid.

Se alle kommende events i Aarhus her.

Julemarked i Tivoli Friheden

Foto: Tivoli Friheden

Tag dine venner eller familie under armen og oplev den magiske jul i Friheden. Parken er blevet forvandlet til et eventyrligt juleland med glitrende julelys, julekugler og sne overalt. Og så har vi hørt, at julemanden er flyttet ind på den nye scene.

Efter I har fortalt julemanden om jeres store juleønsker, kan I lægge vejen forbi det hyggelige julemarked. Snup en varm kakao at varme fingrene på, og mærk julefreden sænke sig.

Mulighederne for gode spisesteder i Friheden er mange, uanset om det er den lille, den søde eller dem store sult. Disse caféer og restauranter vil helt sikkert have mange lækkerier på menukortet. På Madscenen kan både børn og voksne nyde en lækker julebuffet, som selvfølgelig er tilrettelagt ud fra julens madtraditioner. Her spiser voksne for 298 kr. og gratis for børn, der er under 90 cm høje ledsaget af en betalende voksen.

Hvor: Skovbrynet 5, 8000 Aarhus
Hvornår: Fra den 18. november frem til den 30. december
Pris: Tivoli Friheden entré 175 kr.

Julebanko på Bådcafé

Juletiden kan hurtig blive travl og stresset, men det findes der heldigvis råd for. Find din indre bankospiller frem, for bådcafé inviterer nemlig til julebanko! Her bliver der linet up med julegodter, og så er der fede præmier på spil til de heldige.

Uden mad og drikker duer bankospilleren ikke. Bådcaféen serverer både confiteret andelår og ris a la mande på aftenen, så du komme ikke til at spille på tom mave.

Hvor: Marselisborg Havnevej 54, 8000 Aarhus C
Hvornår: 14. december klokken 17:00
Pris: 2 retter, 1 øl/vand og 1 bankoplade for 298 kr. pr. person (+billetgebyr)

Julefrokostbuffet hos Skovmøllen

Der er intet som et lækkert julefrokostbord, der kan få os ud af døren selv i minusgrader og snevejr. Når Skovmøllen inviterer på julebuffet står den på smørstegte rødspættefileter, gravad laks, flæskesteg med knasende sprøde svær og meget andet godt.

Skovmøllen har også en imponerende samling af forskellig god snaps at skåle i inden, under eller efter frokosten. Det er altså noget, der varmer i vinterkulden!

Hvor: Skovmøllevej 51, 8270 Højbjerg
Hvornår: 10. og 23. december kl. 11:30
Pris: 325 kr. pr. person (+billetgebyr)

Julekagebord hos Skovmøllen

Julen er en tid for hyggelige traditioner. Skovmøllen Restaurant inviterer til deres årlige (og overdådige!) julekagebord første, anden og tredje søndag i advent og lillejuleaften. Gå ombord i alverdens julelækkerier i Skovmøllens pejsestue, mens I mindes året, der snart går på hæld.

I Skovmøllens gamle garage spreder duften af gløgg og varm chokolade sig, og igen i år kan du købe dit juletræ med hjem fra Skovmøllen.

Hvor: Skovmøllevej 51, 8270 Højbjerg
Hvornår: 23. december.
Pris: 245 kr. pr. person (+billetgebyr) // 175 kr. pr. barn under 12 år (+billetgebyr)

Der er mange flere hyggelige events i Aarhus, du kan glæde dig til i den kommende tid. Find dem her.

You may also like...