Events i Aarhus: Her er seks hyggelige aktiviteter til din weekend

thumb image
Foto: Stephan Mahlke

Weekenden er lige rundt om hjørnet! Og det bliver altså en kold én af slagsen. Her er seks hyggelige indendørs beskæftigelser i Aarhus, som du kan glæde dig til.

Efteråret har indtaget Aarhus med al sin charme. Det smukke, kølige vejr har erstattet de lange sommernætter. Vi har udskiftet vores Birkenstock med uldsokker, og middagene i haven med kold rosé er byttet ud med indendørsservering, stearinlys og rødvin.

Vi har planlagt den perfekte efterårsweekend i Aarhus, til dig, der også helst er foruden kolde tæer og vindblæst hår. Kom ud og få én på opleveren med disse hyggelige og smagfulde begivenheder.

Væk din indre kunster hos Creative Space

Går du og mangler en ny tekop, en saltkrukke, en bolsjestribet cylindervase eller en julegave til din mor? Så er Creative Space stedet. Valget er dit, og mulighederne er mange.

Vælg mellem 300 forskellige stykker keramik og 90 farver at male og dekorere med. Når du har sat prikken over i’et på din keramik, overlader du dit kunstværk til personalet. Efterfølgende vil det blive brændt og glaseret, og en uge efter dit besøg, er din keramik klar til afhentning.  

Også Picasso og Claude Monet kan blive tørstige. Mens du maler, er den tilhørende café åben for bestilling af lækker kaffe og andre fristelser.

Pris: Fra 159 kr.
Adresse: Studsgade 7, 8000 Aarhus

Smag på øl hos Malt Øl & Lounge

Bladende falder, og flyver rundt på gader og stræder i disse dage. Den brændte orange farve får os til at tænke på en kold Tuborg Classic.

Er du også blevet øl-tørstig i efterårsferien, kan vi anbefale dig at lægge vejen forbi Malt Øl & Lounge. De har 15 ølhaner og som minimum altid 10 specialøl på køl. Og så brygger de endda også deres eget øl.

Slå til tirsdag, onsdag eller torsdag og få serveret hele 7 retter inklusiv ølmenu for kun 535 kr.

Pris:
Tirsdag – torsdag: 7 retter m. ølmenu for 535 kr.
Fredag-søndag: 8 retter m. ølmenu for 745 kr. // 12 retter. ølmenu for 915 kr.
Hvor: Bryggerboligen, Ceresbyen 62, 8000 Aarhus

Bonus: Tag juleglæderne på forskud

Malt Øl & Lounge afholder årets sidste ølsmagning den 10. november, hvor menuen står juleøl. Det er lige før, vi kan kalde det J-dag nr. 2. Og bare rolig, det ikke er nisseøl, du skal smage på. Du får fornøjelsen af forskellige mikrobryggeries fortolkning på, hvordan en juleøl kan smage. På med nissehuen og afsted!

Prisen for at være med er 300 kr (+gebyr).

Adresse: Ceresbyen 68C, 8000 Aarhus C
Hvornår: 10. november fra 16:30-18:30

Glem alt om efterårskulden og kedelig morgenmad på Café Faust

Havregryn og sløj instant kaffe går bestemt ikke hånd i hånd med en optursmorgen i weekenden. Det gør brunch til gengæld. Den herlige kombination af favoritterne fra morgen- og frokostbordet er ren balsam for sjælen.

Gå til bords hos Café Faust med cremet røræg, fennikel pølse, fransk brie, hjemmelavet Nutella, friskbagt brød og meget mere på tallerkenen.

Brunchen serveres indtil kl. 14, og kommer med en valgfri kaffe og et glas juice.

Pris: 235 kr. pr. person
Hvor: Åboulevarden 38, 8000 Aarhus C

Gem dig for efterårskulden på ARoS

ARoS kender du nok fra regnbuen med panoramaudsigt over Smilets By eller fra hovedværket Boy, den 4,5 meter høje dreng, der sidder på hug og holder øjenkontakt med alle museets besøgende.

ARoS kunstmuseum er absolut et (gen)besøg værd. Her kan man let gemme sig fra vind og vejr en formiddag, eftermiddag eller hel dag.

Aktuelt på museet lige nu er årets store udstilling: A Surreal Shock – Masterpieces from Museum Boijmans Van Beuningen. Udstillingen iscenesætter opbrud, nytænkning og et ønske om revolution og disruption.

Pris:
Børn under 18 år: Gratis
Studerende og unge under 31 år: 145 kr.
Voksen: 175 kr.
Hvor: Aros Allé 2, 8000 Aarhus

You may also like...