Aarhusianerne støtter restauranter til DinnerDays Takeaway

thumb image

I uge 7 inviteres Aarhus til DinnerDays Takeaway. Her vil der sættes helt nye standarder for takeaway, når syv af byens restauranter har forberedt en 3-retters menu, som gæsterne kan spise hjemme. 

I vinterferien får syv restauranter i Aarhus igen lidt at se til, når de skal servere takeaway til de sultne aarhusianere. Til DinnerDays Takeaway kan du købe en 3-retters menu fra 210 kr. + gebyr på en lang række restauranter, som har sammensat en menu med det bedste fra deres køkkener. 

Gæsterne kan vælge alt fra den Michelin-anbefalede Bib Gourmand restaurant Pondus til KöD, Basso og Klokken, som er gået sammen om én menu.  

Publikumsfavorit ligger i Aarhus

I alt står de syv aarhusianske restauranter for at levere hele 22% af alle takeaway-menuer, som ellers er fordelt ud over 46 restauranter i alt.

Særligt Spiselauget får travlt fra på fredag, da de er klar publikumsfavorit og har solgt allerflest takeaway-menuer til festivalen.

– Omlægning til takeaway kræver en masse arbejde herunder indpakning, menuer, personale og nye arbejdsgange i køkkenet alt sammen tidskrævende processer, hvor vi skal undgå at gå på kompromis med kvaliteten. Men vi ser frem til at gå i køkkenet, og er ovenud begejstrede for den store opbakning til vores takeaway-menu, der gør, at vi fortsat kan holde hjulene i gang, siger Mads Poulsen, restauratør hos Spiselauget.

Sikker bestilling og afhentning

Bookingsystemet, gæsterne benytter til bestilling, er gearet til takeaway-salg. Gæsterne kan derfor booke deres mad til afhentning i tidsrum med 15 minutters intervaller, så restauranterne undgår uhensigtsmæssige lange køer ude foran.

Gæster kan stadig nå at støtte op om restauranterne i vinterferien ved at købe en takeaway-menu på DinnerDays.com, hvor salget fortsætter frem til 21. februar.

I tilfælde af skærpede restriktioner fra myndighederne, som forhindrer afholdelsen af DinnerDays Takeaway, bliver billetter naturligvis refunderet.

Hvornår: 12.-21. februar 2021 

Hvordan: Gå ind på DinnerDays.com. Her vælger du restaurant og booker i tidsrummet, du ønsker at afhente din menu.

Pris: 210 kr. + gebyr. Enkelte gourmetmenuer koster 400 kr. + gebyr. 

Hvem: DinnerBooking.com, som står bag DinnerDays, er Danmarks største restaurantsite og administrerer bookinger for 1200 restauranter og caféer. I november måned 2020 håndterede DinnerBooking 384.083 bookinger, hvilket svarer til en booking hvert 7. sekund. 

Se de deltagende restauranter: www.dinnerdays.com 

Pressekontakt: 
Sofja Sivertsev, PR & Kommunikationsmedarbejder
Email: ssv@dinnerbooking.com 
Tlf. +45 31 31 46 52

You may also like...