Nytårsaften i Aarhus: Lad restauranterne stå for din nytårsmenu

thumb image

Nytårsaften er en storslået aften, hvor menuen gerne må sidde lige i skabet. Se her, hvor du i Aarhus kan nyde en overdådig nytårsmiddag enten på restaurant eller som take-away. 

Nytårsaften ligger og ulmer ude i horisonten, og uanset om du planlægger den helt store fest eller bare er interesseret i en hyggelig aften i godt selskab, kan en lækker nytårsmenu være med til at gøre aftenen betydeligt bedre.

Men får du hjertebanken ved tanken om at skulle både planlægge og handle ind samt stå på hovedet i køkkenet for at kokkerere til den helt store guldmedalje? Så kan du altså godt ånde lettet op. For det er faktisk muligt at slippe udenom disse bekymringer og bare nyde samværet med de mennesker, du holder af – og samtidigt få serveret en formidabel nytårsmiddag.

Disse aarhusianske restauranter står klar til at gøre alt arbejdet for dig. Hvad end du ønsker en nytårsaften ude i byen eller hjemme på matriklen.

Basso Aarhus (UDSOLGT)

Foto: Basso

På Basso tager de udgangspunkt i det traditionelle italienske køkken. Her serverer de klassiske italienske retter lavet med masser af inspiration fra Støvlelandet. Den italienske madkultur kombineres med friske nordiske råvarer, og disse komponenter blandes i en smagfuld symfoni bestående af alt det bedste fra Italien og Norden. Og til nytår har de også sørget for en rigtig lækker menu.

Pris: 1.298 kr. pr. person (+ gebyr)
Hvor: Skolegade 21, 8000 Aarhus C

Cinco (UDSOLGT)

Foto: Cinco

Hos Cinco tager de udgangspunkt i Nordens lækre råvarer og forvandler dem til en autentisk sydamerikansk madoplevelse. Nytårsmenuen består i år af 16 serveringer, der alle efterlader dig med intense og varme smagsindtryk, som du kender dem fra det sydamerikanske kontinent. Se hele den lækre menu her.

Pris: 1.495 kr. pr. person (+ gebyr)
Hvor: Frue Kirkeplads 4, 8000 Aarhus C

Restaurant Anker (UDSOLGT)

Foto: Restaurant Anker

Restaurant forkæler med hele 13 retter samt vinmenu på årets sidste aften. Her kan du se frem til blandt andet vintertrøffel, kammusling, blåmuslinger, hummer, tatar og meget, meget mere!

Pris: 1998 kr. pr. person (+gebyr)
Hvor: Fiskerivej 12, 8000 Aarhus C

Restaurant GÄST (UDSOLGT)

Foto: Restaurant GÄST

På Restaurant GÄST kan du forvente at blive forkælet med 16 spændende nytårsretter. Her lader kokkene deres nysgerrighed skinne igennem, og de udfolder sig kreativit i både smage og anretninger. Med sans for detaljer og god smag vil GÄST’s dygtige kokke servere dig en nytårsmiddag, du sent vil glemme.

Pris: 995 kr. pr. person (+ gebyr)
Hvor: Banegårdspladsen 14, 8000 Aarhus C

Keyser Social (UDSOLGT)

Foto: Keyser Social

Hos Keyser Social udforsker de det spændende asiatiske køkken og dets mange facetter. Med afsæt i Fjernøsten og referencer til det nordiske køkken gør de en dyd ud af at servere en lækker nytårsmenu på 16 serveringer, der vil være en fryd for både dine øjne og smagsløg.

Pris: 1.500 kr. pr. person (+ gebyr)
Hvor: Frue Kirkeplads 4, 8000 Aarhus C

KöD Aarhus (UDSOLGT)

Foto: KöD Aarhus

KöD gør en dyd ud af at skabe de bedste forudsætninger for din nytårsaften. Her fokuserer de på service i topklasse og har dig i centrum. Det, der ligger på tallerkenen, skal ligesom servicen være i særklasse. Kokkene gør sit ypperste for at servere den absolut bedste 5-retters nytårsmenu, som du vil kunne huske tilbage på de næste mange år.

Pris: 1.195 kr. pr. person (+ gebyr)
Hvor: Åboulevarden 23, 8000 Aarhus C

Malt (UDSOLGT)

Foto: Malt

Malts forrygende køkkenchefer, Morten og Andreas, har til nytårsaften sammensat en lækker 9-retters social dining menu, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Til at skåle det nye år ind, har deres skønne restaurantchef, Jessica, udvalgt nogle helt fantastiske drikkevarer, som passer perfekt til den festlige anledning og menu.

Pris: 1.195 kr. pr. person (+gebyr)
Hvor: Ceres Byen 68C, 8000 Aarhus C

MASH Aarhus (UDSOLGT)

Foto: MASH

MASH er indbegrebet af moderne amerikansk steak house, som selvfølgelig serverer kød i absolut verdensklasse. Derudover råder de også over et vinkort, som altid er i progressiv udvikling, og hvor du er garanteret at finde noget, der falder lige i din smag. MASH har vundet priserne ‘Bedste Luksus Steak House’ og ‘Bedste Vinliste’ fra World Luxury Restaurants Awards 2019. Til nytårsaften kan du nyde deres overdådige 4-retters menu samt kransekage enten på restauranten eller som take-away.

Pris: 1.250 kr. pr. person (+gebyr)
Hvor: Banegaardspladsen 12, 8000 Aarhus C

Nordisk Spisehus (UDSOLGT)

Foto: Nordisk Spisehus

Hos Nordisk Spisehus vil du Nytårsaften kunne nyde en gastronomisk oplevelse i særklasse. Her er deres garanteret innovative kombinationer, høj råvarekvalitet og et smæk på smagene ude lige. På årets festligste aften har de forberedt en fuldendt luksusaften, hvor du kan spise dig mæt i deres ekstravagante 5-retters menu.

Pris: 2.022 kr. pr. person
Hvor: MP Bruunsgade 31, 8000 Aarhus C

Globen Flakket (Take away)

Foto: Globen Flakket

Globen Flakket anerkender, at der er mange kommende nytårsværter ude i landet, som får perlende drypsved ned ad ryggen ved tanken om at skulle stå for den forventningsfulde middag nytårsaften. Derfor kommer de med en fantastisk løsning, hvor de klarer 90% af arbejdet. De har nemlig sørget for at lave en lækker 4-retters menu, hvor du bare skal følge vejledningen og anrette den, og vupti! Så er der serveret en 5-stjernet middag for dig og dine gæster.

Pris: 369 kr. pr. person // 2-retters børnemenu 179 kr.
Afhentning: Åboulevarden 18, 8000 Aarhus C – Det er også muligt at få leveret.

Smag & Slægt (take away)

Foto: Smag & Slægt

Lad Smag & Slægt stå for en smagfuld 3-retters nytårsmenu, så du kun skal koncentrere dig om at nyde aftenen til fulde! Det eneste du skal gøre, er at bestemme dig for, om du vil have en normal, luksus eller all inclusive-menu.

Luksusmenuen indeholder både snacks, 3-retters middag og natmad, og vælger du at gå all in, får du ligeledes en flaske velkomstbobler, en flaske hvid-, rød- samt en halv flaske dessertvin med.

Pris: 349 kr. // 549 kr. // 1149 kr. (+gebyr) – alle priser er pr. person
Afhentning: Fiskerivej 12-14, 8000 Aarhus C

You may also like...