Publikumsfavorit til DinnerDays Takeaway ligger i Aarhus

thumb image

DinnerDays Takeaway går nu ind i festivallens sidste dage, og det er tydeligt at se, hvilken restaurant og menu, som gæsterne har foretrukket.

Uge 7 har igen i år stået i spiseoplevelsernes tegn, og selvom formatet for denne omgang DinnerDays blev ændret til takeaway, har befolkningens opbakningen været overvældende.

I Aarhus har appetitten været så stor, at byens syv deltagende restauranter har solgt i alt omkring 3492 billetter. Det svarer til at Aarhus har solgt 25 pct. af det samlede antal solgte menuer til DinnerDays Takeaway. Dét er noget af en præstation, som de alle godt kan være stolte af, men særligt én restaurant har fundet vejen til gæsternes maver og hjerter.

Restaurant Spiselauget, som har adresse ved Godsbanen er nemlig at finde helt i toppen med godt 758 solgte billetter indtil videre. Med det tal har Spiselauget lagt sig i spidsen med godt 26 pct. af Aarhus’ samlede antal solgte billetter.

God mad og pris er nøgleordene

Den nyhed vækker stor glæde hos Spiselauget, som godt har kunnet mærke, at der har været travlt i køkkenet på det seneste.

“Jeg synes, det er dejligt, at have så meget gang den her midt under en nedlukning, og det er fedt at se, at gæsterne ikke er gået helt i hi,” lyder det fra Spiselaugets restaurantchef, Mads Poulsen.

Han og resten af teamet er meget positive over at opleve, at aarhusianerne har været så glade for netop deres menu:

Jeg tror, at årsagen til den store opbakning til netop vores restaurant er en kombination af flere ting. Det handler først og fremmest om, at både menu og prissætningen er drønskarp, og gæsterne ved, at det, vi laver, er god kvalitet”, fortæller Mads Poulsen.

Takeaway gør, at vi holder hjulene i gang

Normalt afholdes restaurantfestivalen DinnerDays ude på restauranterne, men denne gang har konceptet været ændret til takeaway i håbet om at kunne give gæsterne en lille bid af restaurantoplevelsen med hjem.

“Omlægning til takeaway kræver en masse arbejde herunder indpakning, menuer, personale og nye arbejdsgange i køkkenet – alt sammen tidskrævende processer, hvor vi skal undgå at gå på kompromis med kvaliteten. Men vi ser frem til at gå i køkkenet, og er ovenud begejstrede for den store opbakning til vores takeaway-menu, der gør, at vi fortsat kan holde hjulene i gang”, siger Mads Poulsen.

Du kan stadig nå at bestille din menu fra Spiselauget eller en af de andre aarhusianske restauranter til DinnerDays Takeaway.

Et folkeligt køkken båret af god gastronomi

Du finder Spiselauget på Godsbanen i Aarhus i rustikke lokaler, som huser over 100 entreprenante virksomheder. De rå vægge kombineret med træ og grønne planter skaber tilsammen en dejlig atmosfære, som virker indbydende på de mange mennesker, som kommer her gang på gang for at spise.

Spiselaugets køkken er inspireret af det engelske fænomen Gastro Pub. En kombination af godt selskab og gastronomi er derfor rammen for Spiselauget, og det har de tydeligvis lykkedes med at bringe hjem i stuerne.

Foto: Spiselauget gør klar til at uddele takeaway til gæsterne

Spiselaugets menu:

Forret

  • Gravad oksefilet, persillemayo, puffet risflage og syltede løgskaller

Hovedret

  • 180 g Ribeye, Pommes Anna, langtidsbagt tomat, hasselbagt blomkål, kryddersmør og Spiselaugets signatursauce

Dessert

  • Æbletrifli med hvid chokolade og vanilje

OBS! Menuen afhentes kold og har en tilberedningstid på ca. 15 min.

Pris: 210,- pr. person (+ gebyr)
Hent: Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C


Bestil her ➤

Foto: Spiselauget

Hvornår: 12.-21. februar 2021 
Hvordan: Gå ind på DinnerDays.com. Her vælger du restaurant og booker i tidsrummet, du ønsker at afhente din menu.
Pris: 210 kr. + gebyr. Enkelte gourmetmenuer koster 400 kr. + gebyr. 
Hvem: DinnerBooking.com, som står bag DinnerDays, er Danmarks største restaurantsite og administrerer bookinger for 1200 restauranter og caféer. I november måned 2020 håndterede DinnerBooking 384.083 bookinger, hvilket svarer til en booking hvert 7. sekund. 

You may also like...