Disse restauranter sælger takeaway i København

thumb image

Interessen for takeaway stiger og stiger! Se her, hvilke restauranter i Københavnsområdet, der tilbyder takeaway.

Her får du en oversigt over hvilke restauranter i København, der har takeaway på dagsordenen, mens landet er nedlukket. Alt du skal gøre er blot at bestille og hente menuen – resten klarer eksperterne.

Her kan du hente takeaway

56°  – Anmelderroste 56° tilbyder en 3-retters til 375 kr. eller hvor du vælger retterne enkeltvis. Så kan du vurdere, hvad du har appetit til. Men som maden smager, så kan vi bestemt anbefale den samlede menu.

AOC er hædret med hele to Michelinstjerner, og det er nu muligt at opleve deres takeaway-menu, som Søren Frank i februar kaldte “tæt på det perfekte”. Der er dog rift om menuerne.

à terre – Den perfekte weekend-menu krydret med masser af fransk kærlighed (fredag, lørdag og søndag).

BRUS Foodbar serverer en menu med mulighed for at tilvælge lækre friskbryggede øl (og du kan også vælge en vegetarmenu)

Couloir fortsætter salget af takeaway efter DinnerDays Takeaway, hvor deres menu var en af de allermest populære. Nåede du det ikke i uge 7, kan du derfor heldigvis nå det endnu.

Famo Metro // Famo Saxo laver italiensk mad, når det er bedst. Og du får her en menu med masser af lækkerier og antipasti

Frk. Barners Kælder når der skal tarditionel dansk mad på bordet i højeste kvalitet. Der er naturligvis både tarteletter, stegt flæsk og æblekage på menuen.

Hverdagsmad.NU ligger i Valby. Hver fredag sørger for, at du er dækket ind på din fredag med en 3-retters menu, som varierer uge for uge. Og det til den nette sum af 210 kr.

Italo Disco serverer lækker takeaway hver fredag og lørdag til smagen af Italien. Her kan du spise lækker antipasti, pasta, dessert og ej forglemme brødet. Prisen er 250 kr. per person.

Il Buco er kendte for deres family-style koncept, men imens de holder lukket, har de forberedt en 4-retter, som skifter ugentligt. Her får du virkeligt hentet restaurantoplevelsen med hjem – og hvor der er tænkt på det hele. 375 kr. per person.

Je t’aime – Fransk takeaway, hvor du selv bestemmer, hvordan du vil sammensætte din menu. Du kan vælge mellem alt fra kalvetatar, steak-frites eller dagens ret

Lalala tilbereder fransk madlavning af høj kaliber til din fredag og lørdag. Og de er blevet ferme i at lave ligeså lækker mad som takeaway, som hvis du spiste på restauranten. Hold øje med deres menu, hver uge byder på nye retter.

L’éducation Nationale har naturligvis fransk mad på menuen – klassisk og består af quiche, Boeuf Bourguignon eller Bouillabaisse og AOP oste eller mousse au chocolat. Dertil hjemmbagt baguette.

Lille Norrlyst sælger delikatesser fra sin restaurant, som også danner ramme for salg af specialiteter. Sammensæt eksempelvis en masse lækkerier til en omgang tapas.

Mangia er kendte for deres lækre hjemmelavede pasta. Og det er ikke helt uden grund. Den MÅ bare smages. Sammensæt din egen 3-retters menu for kun 300 kr.

Marchal er populære, og det kan også ses på bestillinger, som ryger hurtigt. Du skal derfor holde dig tæt, hvis du gerne vil smage deres luksuriøse menu, som består af alt fra kaviar, hummer m.m.

NIMB at home Nimbs dygtige kokke har sammensat, forberedt og pakket en lækker weekendmenu til dig. Sammen med menuen får du også en smuk forårsbuket fra Flowers by Nimb, Nimbs egen florist.

Peter Beier Axel Towers // Peter Beier St. Kongensgade //Peter Beier Østerbro er gået all in på en unik chokolade-menu. Du kan vælge mellem en chokolade-brunch, takeaway-tapas tilpasset spændende chokoladeelementer eller en kagesymfoni i forbindelse med deres afternoon tea. Er du chokolade-fan? Så er dette noget, du bare må smage.

Rebel som er anbefalet i Michelin-guiden har testet deres retter af i køkkenet, så de er sikre på, at du får samme kvalitet som takeaway, som besøgte du restauranten. Menuen byder blandt andet på jomfruhummerbisque og svamperavioli.

Re Marcarto ligger et lille stykke ude for byens centrum, men er hele turen værd. På Kongelundsvej i Dragør kan hente autentisk, italiensk mad med hjem. Og så kan turen derud kombineres med en udflugt til det naturrige område ude ved Kongelunden. Du vælger selv, hvordan du vil sammensætte din menu.

The Vietnamese skriver på deres hjemmeside “sad Coid-19 times require great food”, og bestiller du din takeaway her, kan du vælge mellem 8 retter til 250 kr. eller 10 retter for 350 kr.

Thrilla in Manila har sammensat en eksotisk asiatisk smagsoplevelse med blandt andet hjemmelavet knasende forårsruller med kylling og urter til forret. Se hele menuen, som sender tankerne mod varmere himmelstrøg.

Listen opdateres løbende...

Gå på opdagelse blandt mange spændende events

Restauranterne er dygtige til meget andet end take away, og de inviterer løbende på events med forskellige temaer og menuer. Du kan se alle aktuelle events her.

Vælg selv ud fra dine søgekriterier som område, restaurant, tema og dato for at finde din næste oplevelse.

You may also like...