Disse restauranter sælger takeaway i København - DinnerBooking Blog
thumb image

Disse restauranter sælger takeaway i København

Mange restauranter har valgt at omstille sig til takeaway, efter de er blevet pålagt nedlukning grundet Covid-19 i 69 kommuner landet over.

Restaurationsbranchen har været i knæ siden første nedlukning af Danmark i marts 2020. Da restauranterne igen fik lov at åbne op, blev de underlagt restriktioner som afstand, masker og tidlig lukketid.

Grundet stigning i antallet smittede med corona, er restauranterne i 69 kommuner i hele landet igen tvunget til at holde lukket frem til 3. januar 2021.

Det betyder, at mange restauranter må sige farvel til omsætning fra jule- og nytårsarrangementer – ligesom de ingen gæster får i tiden op til, nu hvor de endelig skulle hente lidt indtjening hjem.

Heldigvis har mange gæster fået øjnene op for begrebet ‘spis ude hjemme’, og mange har forstået, at det er nu, vi må støtte restauranterne, hvis de også skal være her, når corona er fortid.

Nedenstående finder du en liste over restauranter i København, som tilbyder sin mad som takeaway. Det er nu, vi skal støtte op!

Listen opdateres løbende...

BAR’VIN – Tapas takeaway

Famo Metro – Italiensk takeaway

Famo Saxo – Italiensk takeaway

FEED Bistro – Beef Wellington takeaway

J t’aime – Franske klassikere

Koefoed – Den bornholmske takeaway i KBH

Mangia – Den med gnocchi og andet fra støvlelandet

Marchal – takeaway fra d’Angleterre

Møntergade Annex – Beef Willington bag-selv

Nabucco – Italiensk takeaway

Peter Beier Axel Torv – Den med chokolade

Peter Beier St. Kongensgade – Den med chokolade

Peter Beier Østerbro – Den med chokolade

Nytårsmenuer som takeaway

Er din nytårsmiddag på restaurant blevet aflyst? Eller vil du slippe for besværet i køkkenet og samtidig støtte restauranterne? Så kan du finde oversigten på nedenstående link, over restauranter med nytårs takeaway:

Julemenuer som takeaway

Hvad er bedre end sprødstegt and og brun sovs, som hænger fast på kartoflerne? Lad de professionelle kokke stå for maden til jul, og vær sikker på et måltid, som vil behage alle gæster. Så slipper samtidig du for jule-stress i køkkenet hele dagen.

Flere restaurant nyheder...