Ugens craving: Forkæl dig selv med rørt tatar i Aarhus

thumb image
Foto: Kristof Korody

Den franske bistroklassiker tatar er en populær spise – og med god grund! Men hvor finder man egentlig den bedste rørte tatar i Smilets By? Vi kommer med tre solide anbefalinger til dig lige her.

Tataren kommer i mange forskellige og lækre varianter.

Den helt klassiske rørte tatar serveres gerne med sennep, kapers og løg – samt med en rå æggeblomme på toppen til at fuldende retten.

Du kan heldigvis finde den rørte tatar på flere af byens caféer og restauranter. Vi guider dig til vores favoritter!

Restaurant ET

I bunden af Åboulevarden i hjertet af Aarhus finder du Restaurant ET. En restaurant, hvor autentisk fransk mad og vinkultur møder dansk kreativitet i et smagfuldt univers.

Restaurant ET har naturligvis også rørt tatar på menuen – og den er tilmed opkaldt efter den fransk-danske stjernekok Michel Michaud.

Får du selv lyst til at prøve kræfter med den rørte tatar hjemme i køkkenet, kan du nemt hapse opskriften, da den står skrevet på en af væggene i restauranten.

Pris: 229 kr.
Hvor: Åboulevarden 7, 8000 Aarhus C

Den Lille Kro

Når du træder indenfor hos Den Lille Kro, er det som at blive taget tilbage til din mormors trygge, hyggelige dagligstue.

Alt, hvad der kommer ud af køkkenet hos Den Lille Kro er lavet helt fra bunden, og opskrifterne er et udpluk af diverse bedstemødres egne favoritter.

Her kan du også nyde en rørt tatar. Den rørte tatar serveres som forret med æggeblomme, spæde salater, urter, pebermayo og kartoffelchips. Mums!

Pris: 168 kr.
Hvor: Nørre Alle 55, st., 8000 Aarhus C

Atelier 33

Tæt på butikker og det travle byliv i Aarhus finder du en franskinspireret perle af en restaurant, nemlig Atelier 33.

Hos Atelier 33 forenes godt håndværk, gode råvarer, nærvær og kvalitet. Det lækre menukort byder på en lang række forretter, hovedretter og desserter – og kan du ikke helt bestemme dig, kan du vælge en 4-retters aftenmenu, hvor kokkene sammensætter fire velafstemte, sæsonaktuelle retter for dig.

Atelier 33 har ligeledes en skøn rørt tatar til forret, der bliver serveret med peberfrugt, salat og (de næsten obligatoriske) fritter.

Pris: 198 kr.
Hvor: M.P. Bruuns Gade 33, 8000 Aarhus C

You may also like...