Billetsalget til DinnerDays er i gang: Spis menuer til små penge i uge 42

thumb image
Foto: DinnerDays

Sommeren er officielt slut, men der er ingen grund til at være ked af dét. For efterårsferien er lige om hjørnet, og fra den 11. til 20. oktober åbner restauranter landet over igen for en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige, når madfestivalen DinnerDays igen løber af stablen.

Der vil i disse dage, helt særligt, være mulighed for at smage på restauranternes menuer til en nedsat pris. Billetsalget er i gang, så det er bare med at komme ind og købe billet, hvis du vil sikre dig plads hos en ny kending eller din favorit i uge 42.

Gastronomi til alle 

Under DinnerDays kan gæster nyde en menu til en faste priser på enten til 245 kr. (+25 kr.) for en 3-retters menu, fem retter til 345 kr. (+25 kr.), eller signaturmenuer med 7-10 retter til 520 kr. (+25 kr.) på festivalens high-end restauranter. Denne unikke mulighed giver alle chancen for at deltage, uanset om du er en foodie på jagt efter nye spiseoplevelser, eller bare ønsker en hyggelig middag med familien.

Planlæg den perfekte efterårsferie

Efterårsferien er en ideel tid til at slappe af, forkæle sig selv og nyde livet – og hvad kunne være bedre end at gøre det med en lækker middag? Med restauranter i hele Danmark, kan du nemt finde en restaurant tæt på din feriedestination. Uanset om du ønsker at udforske nye smagsoplevelser eller vende tilbage til en gammel favorit, så giver DinnerDays dig chancen for at gøre det i uge 42. 

Denne gang byder DinnerDays på en række spændende nyheder, herunder flere restauranter der deltager for første gang. DinnerDays, giver restauranterne mulighed for at vise deres bedste sider frem, og gæsterne får en unik mulighed for at prøve nye steder til en god pris. 

Sådan får du fingre i billetterne

Uanset om du bare vil have en enkelt aften ude, eller om du vil udnytte de lave priser til at prøve flere restauranter, kan du klikke på knappen her for at sikre dig billet til madfestivalen.


You may also like...