DinnerDays er veloverstået med mange glade gæster

thumb image

Endnu en omgang DinnerDays er nu slut, og det var intet mindre end en succes. Hele 25.000 madglade gæster var ude at spise, og 87 restauranter deltog i madfestivallen. DinnerDays vender stærkt tilbage i uge 7 med flere lækre spiseoplevelser.

I efterårsferien var der travlt på landets restauranter til DinnerDays, hvor gæster kunne nyde 3 retter til en ekstraordinær god pris, 215 kr. + gebyr. Et koncept, som mange danskere tog rigtig godt imod, eftersom 25.000 billetter blev solgt.

Flere gæster valgte desuden at dele deres mad-oplevelser med hashtagget #DinnerDays på Instagram. Blandt andet delte Line fra Odense disse fine billeder fra en middag ved Restaurant Nordatlanten.

Restaurant Nordatlanten i Odense var den mest populære restaurant til madfestivallen og solgte mere end 1.100 billetter. Dernæst var Eydes i Odense og Restaurant L’øst i Aarhus meget populære blandt gæsterne.

DinnerBooking takker både gæster og restauranter for endnu en succesfuld DinnerDays-uge.

Husk! DinnerDays vender tilbage i uge 7 med flere gode spiseoplevelser, så sæt et kæmpe ✖ i kalenderen!

Vil du høre nyt om DinnerDays som en af de første?

Vil du være blandt de første til at høre nyt om DinnerDays, så skriv dig op til vores VIP-nyhedsbrev. Her får du mulighed for at købe billetter i pre-sale som de allerførste, og få insiderviden om ledige borde og nye menuer.

You may also like...