Kom til fransk gourmet i topklasse hos Aarhusianske Miró

thumb image
Foto: Miró

En af sommerens gæstefavoritter i Aarhus er den franske restaurant Miró i Marstrandsgade. Her har de i mere end 30 år serveret fransk mad efter alle kunstens regler.

Miró har eksisteret siden 1990, og det siger ikke så lidt i en branche hvor selv knalddygtige folk må kaste forklædet i ringen. Men franske restaurant i Aarhus’ Marstrandsgade holder ved, og det gør gæsterne også. De kommer nemlig igen og igen for at at blive forkælet og udfordret på smage.

Garant for en fransk restaurantoplevelse

Miró er ejet af Toni Leichtle, som altid har været garant for at levere den autentiske franske oplevelse. I dag driver han Miró sammen med et lille hold af passionerede mennesker, som hver dag gør sig umage for at skabe den helt rigtige setting og de bedste retter. Her nyder de at have gæster, tale og fortælle, og de sætter en ære i at være en restaurant, som folk ynder at vende tilbage til gang på gang.

Fremragende oplevelse – nærværende service, ukuelig vinformidling, fremragende vinmenu og ja bare fantastisk mad. Glæder mig allerede til næste besøg hos Toni og hans hold

– Carsten, besøgte Miró 9. juli.

Deleretter, snacks eller ”hele molevitten”

På menukortet finder du hjemmelavede lækkerier i form af velduftende retter og en daglig 5-retters menu, som naturligvis tager afsæt i sæsonens aktuelle råvarer. Du kan også vælge ”hele molevitten”, hvis du er til hele pakken. Her får du både snacks, champagne med kaviar, fem retter, vinmenu med 5 glas og kaffe med sødt til at runde af på.

Prisen for en 5-retters menu: 498 DKK (tilkøb vinmenu for 498 DKK)
Prisen for “hele molevitten”: 1550 DKK

Vinkort spækket med klassikere og nye inputs

I vinkortet finder du store klassiske vine, mindre små producenter og spændende nye vine fra egen import. Og lægger du vejen forbi Miró, er du også mere end velkommen til selv at gå på opdagelse i den imponerende in vinkælder på egen hånd.

Hvor: Marstrandsgade 2, 8000 Aarhus C

En af sommeren gæstefavoritter

Miró er en af juli måneds gæstefavoritter. Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor man kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Nedenfor kan du se hele toplisten.

Top 10 sommerfavoritter juli

  1. Syttende, Sønderborg (Score: 5.86 out of 32 reviews)
  2. Admiralen, Kolding (Score: 5.77 out of 12 reviews)
  3. Miró, Aarhus C (Score: 5.76 out of 21 reviews)
  4. Restaurant Bind, Kruså (Score: 5.73 out of 74 reviews)
  5. MadRick, Vejle (Score: 5.73 out of 44 reviews)
  6. Atelier 33, Aarhus C (Score: 5.72 out of 33 reviews)
  7. Restaurant Moment, Rønde (Score: 5.72 out of 100 reviews)
  8. Restaurant Svanelunden, Hjørring (Score: 5.70 out of 10 reviews)
  9. Mortens Kro, Aalborg (Score: 5.70 out of 30 reviews)
  10. Hærværk, Aarhus C (Score: 5.69 out of 65 reviews)

Opgørelsen er baseret på baggrund af i alt : 22.420 anmeldelser.

Flere restaurant nyheder...