DinnerDays til de eventyrlystne

thumb image
Foto: JED

Har du lyst til at vove sanserne en smule og prøve noget nyt til DinnerDays? Skift den sikre steak ud med disse sjove, kulinariske oplevelser, som du helt sikkert ikke har prøvet før. Her er fire forskellige restauranter i København, Aarhus og Odense, der stadig har ledige pladser.

Nedtællingen er begyndt! DinnerDays starter nu på fredag. Hvis du endnu ikke har fået sikret en billet, så kan du stadig nå det.

Om du er på Fyn, tæt på Aarhus eller i hovedstadsområdet, så lister vi her nogle bud på restaurantoplevelser, du sent vil glemme.

DinnerDays i Aarhus: Fedtet fine dining, som du aldrig har oplevet det før

Restaurant Kolo
Foto: Kolo

Har du smagt popcorn med bearnaise før? Nej, vel?

I Guldsmedgade finder du Kolo, hvor du er garanteret en oplevelse ud over det sædvanlige. Foruden popcorn a la bearnaise, kan du blandt andet glæde dig til specialiteten “kolobabs”; deres fladbrød, som laves fra bunden med friteret broccoli, toum og glaskål. I baren kan du desuden nyde ti forskellige slags vine på hane.

DinnerDays på Fyn: Rebellen, der kombinerer det italienske køkken med Fyn

Foto: Restaurant Ribelli

I hjertet af Odense ligger Restaurant Ribelli, der oversat til dansk betyder rebellerne. Her siger de “rend mig” til traditionerne og kombinerer italiensk fine dining med Fyn. Du kan derfor se frem til det bedste fra begge verdener – kvalitetsråvarer fra den fynske muld forklædt i ærkeitalienske klæder – og du vil næppe blive skuffet.

Der vil blive serveret 5 retter, som blandt andet består af hånddykket kammusling, lasagne med svamperagout og porchetta med palmekål. Delizioso!

DinnerDays i København: Brunsviger 2.0 og grillede belgiske vafler

Barr
Foto: Barr

I Nomas gamle lokaler finder du nu Barr – en restaurant, der serverer velsmagende retter fra det Nordsøske køkken. Køkkenchefen Thorsten Schmidt voksede op i grænsen mellem Danmark og Tyskland, hvilket menuen i høj grad bærer præg af.

Til DinnerDays vil der blive serveret grillede belgiske vafler til forret, og brunsviger bagt på bål med gran og iscreme som dessert. Det er ikke noget, som man ser mange andre steder!

DinnerDays i København: Nak & Æd på menuen

Foto: Øens Spisested

Ved Øens Spisested er sæsonens råvarer i bogstaveligste forstand på menuen. Chefkokken Yngve går gerne selv på jagt i Amager Fælled eller Kløvermarken for at finde diverse urter og bær. Hvis der er bid, henter Øens Spisehus’ helt egen fisker, René, også selv dagens fisk op af Øresund.

Til DinnerDays vil der i bedste Nak og æd-stil blive serveret strandkrabbe bisque, stegt skrubbe fra sundet med muslingesauce og skånsk rådyr. Vildere bliver det ikke!

You may also like...