Events i København: 5 hyggelige aktiviteter, du kan lave i weekenden

thumb image
Foto: Scandic CPH Strandpark

Her er fem begivenheder i København, som du kan glæde dig til. Der er noget til enhver smag – om du er til søndagsspa, landskamp eller kraftigt nedsatte designermøbler.

Weekenden nærmer sig. Endelig!

Har du brug for inspiration til hyggelige aktiviteter at lave i København denne weekend, så læs blot videre. Vi har planlagt den perfekte weekend i København med både afslapning, fest og hygge. Så let numsen fra sofaen, og kom ud og få én på opleveren med disse begivenheder!

Aktivitet 1: Gør et kup til Danmarks største lagersalg

Foto: Unsplash

KLASSIK Moderne Møbelkunst åbner op for deres lagersalg, hvor du kan finde brugte, originale designermøbler til gode priser. Spar op til 50 % på danske designermøbler fra bl.a. Børge Morgensen, Arne Jacobsen, Hans Wegner, Mogens Koch og mange flere.

Hvornår:
Torsdag den 7. oktober kl. 11:00 – 18:00
Fredag den 8. oktober kl. 11:00 – 18:00
Lørdag den 9. oktober kl. 10:00 – 16:00

Hvor: Jorisvej 11, 2300 København S

Pris: Gratis

Aktivitet 2: Litervis af øl og hjemmelavet mad til oktoberfest

Foto: Pexels

Frederiksberg Rådhuskælder inviterer til oktoberfest, hvor der vil være håndbrygget øl, hjemmelavet mad og stemning af fineste slags! Til arrangementet får du en liter øl eller et glas vin, samt oktoberfest-platten, der består af grillpølse, schweinhaxe, brasede kartofler og sauerkraut. Glæd dig til ægte tyroler-stemning og fest til den lyse morgen!

Hvornår: Fredag den 8. oktober 2021

Hvor: Frb Rådhuskælder, Smallegade 1, 2000 Frederiksberg

Pris: 365 kr.

Aktivitet 3: Danmark vs Moldova på storskærm med burger og øl

Foto: Spotdeal

I Hyttefadets gamle gemakker er der fodbold-fest med storskærm, fadøl og burgere med sprøde kartofler og hvidløgsmayo. Til kampen vil der blive serveret fire fadøl, så der er ingen risiko for, at du skulle blive tørstig! Tilbage er der kun at håbe på en dansk sejr.

Hvornår: Lørdag den 9. oktober kl. 20:15

Hvor: Hyttefadet, Nyhavn 25, 1051 København K

Pris: 400 kr. (eksl. gebyr)

Aktivitet 4: Kom ned i gear til søndagsspa og saunagus

Foto: Scandic CPH Strandpark

Lad op efter en lang uge i Scandic CPH Strandparks wellnessområde og få varmen til saunagus. Saunagus vil blive faciliteret af en af Danmarks bedste saunagusmestre, Thomas Frank, hvor du vil opleve æsteriske olier, musik og meditative elementer. Wellness-området inkluderer pool- og loungeområde, stenbad, SnowBliss (snebad) og bucket shower. Kort sagt, alt hvad du behøver for at få en afslappende og behagelig søndag.

Hvornår: Søndag den 10. oktober kl. 9:00

Hvor: Scandic CPH Strandpark Wellness, Amager Strandvej 401, 2770 Kastrup

Pris: 495 kr.

Aktivitet 5: Tre retter og bossanova ved søerne

Foto: La Pausa

La Pausa, der har den fineste udsigt over Peblinge Sø, inviterer på jazz og middag på søndag. Her vil Mais Uma spille en skøn blanding af jazz og brazil. Nyd bossanova-tonerne over en lækker frokostmenu, der består af zucchini salat, lakserilette og croque monsieur.

Hvornår: Søndag den 10. oktober 2021 kl. 11:30

Hvor: La Pausa, Ewaldsgade 7, 2200 København N

Pris: 175 kr. pr. person

You may also like...