Kalder alle pizzaelskere! Her kan du lære at lave den perfekte pizza

thumb image
Foto: Stock

Hold på hat og forklæde! Alfred & Kamilla inviterer til pizzakursus i Odense, hvor du kan lære, hvordan du imponerer med hjemmelavet pizza. Ligesom man kender dem fra Italien.

Tomatsauce og frisk mozzarella på en tynd bund med sprød skorpe udgør den rundhjørnede fornøjelse, pizzaen.

Bag det italienske kunstværk, som aldrig går af mode, gemmer sig en hel filosofi. Den har du mulighed for at gøre dig klogere på, når Alfred & Kamilla inviterer til pizzakursus i Odense. Den perfekte gave til en person, der bare elsker pizza.

Hold løbende øje med datoerne, da der hurtigt meldes udsolgt!

Pizzakursus: Bliv dit eget glade pizzabud

Hos Alfred & Kamilla får du mulighed for at stikke lapperne i dejskålen, og lære at ælte og kaste med pizzadejen, som en italiensk pizzaiolo.

Brug pizzabunden som podie til lige præcis det fyld, dit hjerte begærer; parmaskinke, salsiccia, serrano, chorizo med mere. Her bages pizzaen i stenovn, som giver den helt perfekte, sprøde bund. Og endelig skriv dig aftenens tips og tricks til den perfekte sprøde skorpe bag øret. Du vil nemlig også lære, hvordan du laver den derhjemme i din egen ovn, stenovn eller sågar på grillen.

Aftenen afsluttes med fællespisning ved langbord, hvor frugten af din indsats skal nydes og i selskab med de andre deltagere.

Alfred & Kamilla åbner dørene til det italienske køkken flere gange om året på udvalgte datoer. Det er bestemt en oplagt gave til de pizzaglade. Du kan også købe et gavekort fra DinnerBooking, som kan indløses på eventet efter eget behov.

Pizzakurset foregår i tidsrummet kl. 17:00-19:30 og der er et begrænset antal pladser for at bevare den intime stemning og med plads til spørgsmål. Du har også mulighed for at købe drikkevarer på selve aftenen.

Der er ikke andet at sige end: Buon appetito!

Pris: 399 kr. pr. person (+ gebyr)
Praktisk: Kurset foregår hos Alfred & Kamilla på Sverigesgade 10 og 16, 5000 Odense

You may also like...