10 fantastiske steder du kan nyde rosé og sol i København

thumb image

Smagen af sommer er smagen af Rosé! Er du klar? Det er vi her hos DinnerBooking. Derfor har vi fundet 10 skønne steder, hvor du kan nyde rosé og sol i København. 

Solens stråler har været sparsomme i år – men når solen endelig kigger frem, er det tid til masser af forfriskende rosé.

Her er vores bud på 10 solskins-spots, hvor du kan nyde rosé og sol i København.

1. Mes

På Restaurant Mes i hjertet af København har de gjort plads i solen foran restauranten. Her serverer de lækker charcuteri fra den lokale gourmetslagter, Slagter Lund, og så kan du skylle ganen med deres helt egen Mes Rosé!

Hvor: Jamers Plads 1, København K


Book bord på Restaurant Mes ➤

2. Kødbyens Fiskebar

Når sommersolen luner, er Kødbyens Fiskebar det perfekte sted at nyde et godt glas Rosé med gode venner. Der er altid god stemning på Fiskebaren, og den bliver blot endnu bedre af, at man kan supplere roséen med lækre, friske østers!

Hvor: Flæsketorvet 100, Kødbyen


Book bord på Kødbyens Fiskebar ➤

3. Almanak

Med en terrasse lige ned til vandet er Almanak en oplagt destination, hvis du vil nyde rosé og sommer. Snup dig en østers eller to eller en dejlig frokost i solen og skyl ned med kold og forfriskende rosé!

Adresse: Havnegade 44, 1058 København K


Book bord på Almanak ➤

4. Restaurant Kanalen

På Restaurant Kanalen kan du nyde rosé og fremragende frokost eller middag med en smuk udsigt over Christianshavn Kanal. Med deres overvældende vinkort er Kanalen desuden sommerspottét for vinelskeren!

Hvor: Wilders Plads 2, Christianshavn


Book bord på Restaurant Kanalen ➤

5. Spise Bar Nr. 20

På Spise Bar 20 har de sat bænke og borde frem i Rantzausgade på Nørrebro. Nyd en god brunch, frokost eller middag, eller snup et par af deres småretter og skyl ned med et glas kølig rosé eller tre. Priserne er gode og stemningen er altid hyggelig.

Hvor: Rantzausgade 20, Nørrebro


Book bord på Spise Bar 20 ➤

6. Hummer

Nyhavn er ikke kun for turister! Når København summer af sommer og sol er Nyhavn the place to be. På restaurant HUMMER kan du nyde havnens livlige stemning med et godt glas rosé i den ene hånd og hummerchips & østers i den anden.

Hvor: Nyhavn 63A, København K


Book bord på HUMMER ➤

7. Copenhagen Street Food

Papirøen er stedet, som alle valfarter til, når solen står højt på himlen. Og det forstår vi sørme godt! Her er 39 forskellige gadekøkkener og barer at vælge imellem, god stemning og ikke mindst en fremragende udsigt til Operaen, Skuespilhuset og Københavns Havn!

Hvor:  Papirøen, Trangrasvej 14


Book bord på Copenhagen Street Food ➤

8. KUL

Kunne det friste med kølig rosé og gourmet-grillmad? Så er KUL stedet. Med deres skønne placering i Kødbyen er der masser af plads til udeservering foran restauranten. Her kan du nyde enormt god mad og drikke midt i Kødbyens festlige atmosfære.

Hvor: Høkerboderne 16B-20, København V


Book bord på KUL ➤

9. Eattoday Waterfront

Hvis du er i nærheden af Hellerup, så skinner solen skønt på havnefronten ved Eattoday Waterfront. Her kan du sætte dig til rette på terrassen ud til vandkanten og fylde dig med kold rosé, læskende fadøl og skøn tapas til billige penge!

Hvor: Philip Heymans Allé 17, Hellerup


Book bord på Eattoday Waterfront ➤

10. VIVA

Du kommer ikke tættere på vandet end på Restaurant Viva. Viva er et restaurantskib ved Langebro, som inviterer dig ombord  til frokost, middag og og hyggelige stunder med god vin. Her kan du nyde det gode vejr på dækket eller fra kajen med udsigt og frisk havluft.

Hvor: Langebrogadekaj 570, København K


Book bord på VIVA ➤

You may also like...