Nu åbner Bakken: Her skal du spise

thumb image

På torsdag den 30. marts 2017 slår Bakken dørene op for endnu en sæson. Udover forlystelserne kan du se frem til en række lækre spiseoplevelser i nærheden – her får du overblikket over de gode restauranter.

1. Restaurant Skovly

Restaurant Skovly er Bakkens førende restaurant, når det gælder gastronomiske oplevelser. Her finder du et varieret og velsammensat menukort med indbydende retter som kronhjortkølle med vildt-sauce. Retterne er inspireret af friske og danske råvarer og selvfølgelig den smukke dyrehave, som restauranten befinder sig i.


Book bord på Skovly ➤

2. Restaurant Bakkens Perle

Restaurant Bakkens Perle er særligt kendt for deres frokost- og aftenbuffeter, som serveres hver dag. Frokostbuffeten serveres hver dag mellem 11.00-15.30 og byder på klassiske favoritter fra det danske køkken som fiskefilet, flæskesteg, frikadeller, tarteletter og lun leverpostej. Herudover finder du en række internationale indslag, som hele familien kan lide: Pommes frites, hjemmelavet pizza og Spaghetti Bolognese.


Book bord på Bakkens Perle ➤

3. Den hvide Hest

I bakkens livlige og kulørte atmosfære ligger Restaurant Den Hvide Hest, hvor den har haft til huse siden 1974. Her kan du vente dig god og gedigen dansk mad og iskolde fadøl til at skylle herlighederne ned med. Prøv blandt andet den populære menu med stegt flæsk, hvor du kan spise, til du revner til en god pris. Om sommeren kan du nyde den gode udsigt til Bakkens Friluftsscene fra terrassen, hvor der vil være masser af god musik og festlige indslag.


Book bord på Den Hvide Hest ➤

 

4. ILÆ Burger

Burgerrestauranten ILÆ åbnede i sæsonen 2016 og er nu klar med flere nye burgere til sæsonåbningen 30. marts 2017. Her kan du se frem til kvalitetsburgere, som du selv sammensætter efter din smag. ILæ Burger serverer burgere lavet med lækre, friske bøffer og med et varieret og og velsmagende udbud af fyld og tilbehør.


Book bord på ILÆ Burger ➤

5. Røde Port

Som navnet indikerer, er Restaurant Røde Port placeret lige indenfor den røde port på Bakken. Her finder du et varieret og alsidigt menukort, som byder på alt lige fra brunch, amerikanske spareribs, Revy- og Sommermenuer. Restaurantens lyse og store lokaler egner sig godt til både store og små forsamlinger, og er derfor et yndet tilflugtssted for både børnefamilier, revygæster og firmaudflugt


Book bord på Røde Port ➤

6. Bondestuen

Restaurant Bondestuen er et af forlystelsesparkens mest traditionsrige spisesteder og et oplagt sted at slå sig ned efter nogle gode oplevelser i forlystelsesparken eller i forbindelse med revyen. Køkkenet udmærker sig særligt ved tilberedningen af traditionelle, danske retter, men byder også på mange andre spændende alternativer. Du kan eksempelvis sætte tænderne i klassiske og indbydende smørrebrød til frokost eller stegt flæsk med persillesauce til aften.


Book bord på Bondestuen ➤

7. Bræddehytten

Restaurant Bræddehytten er en hyggelig og indbydende restaurant placeret lige i hjertet af bakken – for enden af Bakkens hovedstrøg. Det er et oplagt sted at slå sig ned efter nogle gode oplevelser i forlystelsesparken eller i forbindelse med revyen. Hos Bræddehytten specialiserer man sig særligt i spændende og velsmagende buffeter, der også er de mest populære blandt publikum.


Book bord på Bræddehytten ➤

8. Peter Lieps Hus

Selv om Restaurant Peter Lieps Hus ikke er placeret inde på Bakken men udenfor, er det et godt sted at tage hen, hvis du er på udkig efter en god frokost. Stedet er nemlig kendt for at servere den bedste frokost i Dyrehaven. Men den traditionsrige restaurant byder også på lækre aften-retter inspireret af det danske køkken – eksempelvis hvidvinsdampede limfjordsmuslinger eller braiseret vildsvin med waldorfsalat, tyttebær, dagens kartoffel & vildtsauce.


Book bord på Peter Lieps Hus ➤

You may also like...