Guide: Skarpe smørrebrødssteder til påskefrokosten

thumb image

Påsken står for døren, og det betyder, at det er tid til at samle venner og familie til den årlige påskefrokost. Vi giver her et bud på 6 skarpe smørrebrødssteder i København, der er oplagte til årets påskefejring. 

1. Palægade

I en lille stille gade i København K ligger et sandt paradis for fans af smørrebrød og klassisk dansk mad. Restaurant Palægade har genopfundet det klassiske danske køkken og givet det et gastronomisk løft, så du her kan se frem til smørrebrød og danske middagsretter, som du ikke har smagt dem før. Se deres overdådige påskefrokost-menu her.

Hvor: Palægade 8, 1261 København K


Bestil bord på Restaurant Palægade her ➤

2. Nørrebro Bryghus

I Ryesgade på Nørrebro finder du det økologiske mikrobryggeri Nørrebro Bryghus, og hvad er mere oplagt end at holde påskefrokost på et bryghus fyldt med øl? Nørrebro Bryghuset har desuden en helt særlig påskemenu klar til jer til både frokost og aften. Se årets påskemenu her.

Hvor: Nørrebro Bryghus, 2200 København N


Køb billet til Nørrebro Bryghus ➤

3. Kayak Bar

Kayak Bar har til huse i de skønneste omgivelser ved Københavns kanaler lige under Knippelsbro.  Her serverer de en særlig påskeplatte med blandt andet sild, flæskesteg, og fiskefilet samt en fadøl for kun 125,-. Er du frisk på en anderledes påskefrokost? Så kan du kombinere platten med en guidet rundtur i København i kajak.

Hvor: Børskaj 12, 1221 København K


Køb billet til Kayak Bar her ➤

4. Told & Snaps

Ingen påskefrokost uden snaps! På Told & Snaps kan du vælge mellem et hav af både hjemmelavede og special-snaps, der sikrer jer en påskefrokost med pip i. Menukortet bugner af traditionelle smørrebrød og andre danske klassikere, og som en af de førende frokostrestauranter i byen er Told & Snaps oplagt til årets påskefrokost.

Hvor: Toldbodgade 2, 1253 København K


Bestil bord på Told & Snaps her ➤

5. Christianshavns Færgecafé

Færgecafeen er ideelt beliggende på Christianshavn. Her holder de fanen højt for den danske frokost- og smørrebrødstradition, og inviterer traditionen tro på påskefrokost i deres historiske lokaler. Spring ombord på kaptajnens store påskefrokost eller en påskeplatte og skyld herlighederne ned med deres hjemmelavede skippersnaps.

Hvor: Standgade 50, 1401 København K


Bestil bord på Christianshavns Færgecafé her ➤

6. Krogs Fiskerestaurant

Fra den 6.-17. april byder den klassiske fiskerestaurant, Krogs, indenfor til et overdådigt påskebord, med alt hvad hjertet kan begære af påskeretter, påskesnaps og økologisk øl. Påskebordet består af 4-5 serveringer med Krogs hjemmemarinerede karry- & kryddersild, hjemmerøget laks med håndpillede rejer og meget mere. Pris: 425,- pr. person.

Hvor: Gl. Strand 38, 1202 København K


Book bord på Krogs ➤

Foto: Krogs

You may also like...