Aarhus: Her kan du få okse til DinnerDays i uge 7

thumb image

Hvem elsker ikke en lækker steg og store bøffer? Her kan du se fem aarhusianske restauranter, som leverer en menu med okse – lige til at tage med hjem og spise i din vinterferie.

DinnerDays Takeaway finder sted fra 12. – 21. februar 2021, hvor udvalgte danske restauranter har sammensat en lækker 3-retters menu til en pris på 210 kroner, som du kan tage med hjem og varme dig på. Og er du fan af oksekød, vil du helt sikkert blive sulten efter at have læst denne guide. Herunder følger nemlig fem menuer fra fem af Aarhus’ bedste spisesteder, som har oksekød på menuen til DinnerDays. Enjoy!

Spiselauget: Gravad oksefilet og saftig ribeye

Spiselauget er et hjemsted for folk, der elsker mad og vin. I køkkenet har Spiselauget ladet sig inspirere af det engelske begreb Gastro Pub. Et begreb som kan opsummeres som et folkeligt hus, hvor mennesker mødes omkring god mad og kultur. Nu har du så muligheden for at få en bid af Spiselauget med hjem. På 15 minutter har du den herligste 3-retters menu, hvor du både kan nyde okse i forret og hovedret i form af gravad oksefilet og 180 gram saftig ribeye. Se hele menuen herunder:

Forret: Gravad oksefilet, persillemayo, puffet risflage og syltede løgskaller
Hovedret: 180 g Ribeye, Pommes Anna, langtidsbagt tomat, hasselbagt blomkål, kryddersmør og Spiselaugets signatursauce
Dessert: Æbletrifli med hvid chokolade og vanilje

Hent: Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C


Book her ➤

DiningSix: Helstegt okseroast

De tre populære Aarhus-restauranter Basso, Köd og Klokken er gået sammen om at skabe en lækker menu i anledningen af DinnerDays Takeaway. De har lavet alle forberedelserne, så det eneste du skal gøre er faktisk bare at afslutte, anrette og nyde.
Her kan du blandt andet glæde dig til helstegt okseroast med tilbehør til hovedret. Se hele menuen herunder og lad tænderne løbe i vand.

Menu

 • Cremet jordskokkesuppe
 • Løwstikke-olie
 • Safransyltet selleri
 • Helstegt okseroast
 • Kartoffelgratin
 • Balsamico-glacerede rødbeder m. hasselnødder
 • Sprød urtesalt m. sennepsurt & mizuna
 • Pinkgrape vinaigrette m. acaiehonning
 • Nedkogt trøffelsauce m. portvin
 • Mørk chokoladekage
  m. vaniljesyltede pærer, sprød havrecrumble & hindbær-granatæble coulis

Hent: Silkeborgvej 41D, 8000 Aarhus C


Book her ➤

NO 16: Okse med rødvinssauce

Hos konceptrestauranten NO16 er de stjernegode til at kombinere kvalitet og god gastronomi til en fornuftig pris. Du får altså rigtig meget for dine penge, og deres menu til DinnerDays Takeaway er ingen undtagelse. Enhver kødelskers drøm af en hovedret: velhængt okse med kraftig rødvinssauce (vi ved det, tænderne løber allerede i vand ved tanken!!!)

Se hele menuen her:

Forret: Laksetatar af koldrøget laks, dildmayo, fennikel crudité, friteret kartoffel, kapers & dild
Hovedret: Velhængt okse med bagte rodfrugter og rosmarin. Smørstegte kartofler med persille og kraftig rødvinssauce
Dessert: Chokoladekage med timiansyltede æbler, saltkaramel, broken gel på æbler og vaniljeknas

Hent: Europaplads 16, 8000 Aarhus C


Book her ➤

Smag & Slægt Aarhus: Helstegt oksemørbrad

Smag & Slægt har manifesteret sig som en solid spiller på det aarhusianske restaurant-marked. De er firmaet bag populære spisesteder som Restaurant Anker, Martino, Den Lille Kro og Marselisborg Havnekro. Til DinnerDays Takeaway er de gået sammen for at lave det bedste af det bedste, og du vil ikke blive skuffet. Se bare hovedrettens helstegte oksemørbrad med tilbehør.

Forret:Cremet fransk fiskesuppe med sprøde croutoner og dildolie
Hovedret:Helstegt oksemørbrad med glaseret dansk vintergrønt, urteskud, 
kartoffel-terrine og rødbede reduktion 
Dessert: Klassisk Italiensk Tiramisu 

Hent: Fiskerivej 12-14, 8000 Aarhus C


Book her ➤

Restaurant Skovmøllen: Oksetyksteg ragout 

Restaurant Skovmøllen i Marselisborg skov er kendt for sit idylliske Morten Korch hus og deres talent for at lave gedigen, dansk mad, som bare smager helt fantastisk!
Til DinnerDays Takeaway kan du glæde dig til okse på en anderledes måde, end de ovenstående eksempler – nemlig i form af en ragout på oksetyksteg, som er braiseret med rodfrugter og mørk, smagfuld sauce. Så kan vinterkulden altså bare komme an!

Forret: Friskfanget Vesterhavsfisk , syltede grønne tomater, skummet fiskesauce, stegt fennikel, salt citron og masser dild
Hovedret:Dansk oksetyksteg-ragout af braiseret okse med beder, pastinak-pure, bedebånd og mørk sauce med dehydreret rødbeder
Dessert: Hasselnøddekage med kaffecreme, crumble og hasselnødder

Hent: Skovmøllevej 51, 8270 Højbjerg


Book her ➤

You may also like...