Valentinsdag 14. februar: Forkæl din udkårne med 3-retters middag derhjemme

thumb image

Inviter kæresten på romantisk middag hjemme på stuegulvet, på sengen eller udenfor under varmelamper med tæpper. DinnerDays Takeaway giver dig mulighed for at tage restaurantoplevelsen med hjem til en anderledes date. Restauranterne sørger for maden – resten klarer du.

Årets valentinsdag stiller store krav til kreativiteten, når nu restauranterne stadig er lukket. Og er du typen, der brænder selv de mest simple opskrifter på, kan romantikken let gå op i røg. Men bare rolig – vi har din ryg og hjælper dig med at forvandle sorte gryder til brændende kærlighed.

Løsningen er enkel, for fra den 12.-21. februar har restauranter over hele landet forberedt en enestående menu, som uden tvivl vil få kinderne til at blusse. Alt du skal gøre er blot at vælge menuen, hente og anrette den. Her får du tre gode bud på en kærlighedmenu til din valentinsdate.

Sig det på fransk med Lalala

Man siger, at fransk er kærlighedens sprog. Man siger også, at vejen til hjertet går gennem maven. Derfor kommer vi naturligvis ikke uden om Lalala, som begår sig i det franske køkken. Deres menu er perfekt afstemt til de kolde februar-aftener, hvor dampende simremad som boeuf bourguignon er det oplagte match til ild i pejsen, rosenblade, stearinlys og en god flaske vin. Den kan i øvrigt tilkøbes for 140 kr.

Forret: Jordskokkesuppe med urtecroutoner og ristede hasselnødder
Hovedret: Boeuf bourguignon med syndig kartoffelmos og masser af kærlighed
Dessert: Gateau Marcel med mørke bær og citronmelis

Pris: 210 kr. pr. person (+ gebyr)
Hent: Strandgade 98, 1401 København K


Sig det på fransk ➤

Spice jeres aften op med JED

Vi drømmer alle om de lange ferier til varmere himmelstrøg for tiden, og der kan mad være en undervurderet substitut til at sætte gang i minderne fra jeres honeymoon i Thailand. Dæk op til middag på gulvet, tag liggestolene ind i stuen og find sommerskjorten frem fra skabet.

JED’s thailandske køkken er det oplagte krydderi, når du trænger til at ‘spice’ tilværelsen lidt op – og det må siges at være tilfældet i øjeblikket. Så det er bare om at komme afsted.

1. Servering: Forårsruller med glasnudler og forårsløg
2. Severing: Pomelosalat med stegte kammuslinger, chiliolie og nødder
3. Servering: Panang karry med kylling og bambusskud, hertil jasmin-ris

Pris: 210 kroner pr. person (+ gebyr)
Hent: Ryesgade 7, 2200 København N


Få en spicy aften med JED ➤

Føl jer som Lady og Vagabonden med Undici

Et andet sted, hvor man virkelig kan genoplive forelskelsen, er i Italien. Sproget, kulturen og særligt maden gør bare noget ved os, og måske kan du genskabe en lille bid af Trastevere hjemme i dagligstuen, hvis du gør dig umage. Find den rødternede dug frem, sæt et lys i en gammel vinflaske på bordet og tænd for lidt stemningsmusik. Hvad med “nuuuu er det nat, en fortryllende naaat, som vi kalder bella notte“? Maden henter du hos Undici, for her er der både antipasti, primi og dolce for alle pengene. Og dén tiramisu sidder altså lige i skabet.

Antipasti misti

 • Buratta
  sortkål, ansjos og pistacie 
 • Caponata
  aubergine, peberfrugt, tomat og pinjekerner
 • Insalata di raddicchio 
  pære creme, figner, valnødder og pecorino 

Primi

 • Linguine al ragú di cinghiale 
  vildsvine ragout med parmesan 

Dolce

 • Tiramisu

Pris: 210 kroner pr. person (+ gebyr)
Hent:
Wilders Plads 11, 1403 København K


Leg Lady og Vagabonden med Undici ➤

Se alle de resterende muligheder for en Valentines menu efter din smag på DinnerDays.com

You may also like...