Boozy milkshake eller flyversjus: smag Københavns lækreste sommer-drinks

thumb image
Foto: Unsplash

Lækre cocktails lavet på kærlighed og kreativt flair. Vi har samlet nogle gode bud på sommerens cocktails, som du kan smage på de forskellige barer i København.

Nattelivet har gennem længere tid skulle lukke tidligt på aftenen. Men fra den 15. juli kan barer, restauranter og cafeer holde åbent til kl. 02. Måske du har savnet at komme ud og drikke en lækker drink i stedet for den kedelige gin og tonic, som du selv bikser sammen derhjemme.

Vi giver dig her lidt bar’sjove ideer til, hvor du kan tilbringe din aften og nat i København.

The Mudhoney – Boozy milkshakes og ‘Beerita’

I hjertet af Nørrebro ligger Mudhoney. Her er mottoet: Coffee, Shakes and Booze. Og det er lige præcis, hvad menukortet indebærer: Cremede milkshakes. Du kan fx smage deres signatur-shake ‘Ring of Hell Fire’. En avocado-shake med tequila, habanero-sirup, flødeskum, chokoladestykker og mynteblade.

Du kan også smage deres ‘Beerita’ – en nyfortolkning af den klassiske Margarita med IPA-øl.

Der er masser af boozy shakes på drinkskortet og der er også snacks, hvis du er sulten for sjov.

Hvor: Guldbergsgade 22, København N

The Flatiron – klassiske, kreative drinks i Art Deco stil

The Flatiron er en nyåbnet bar på Nørrebro, som sender dig en tur til 1900-tallets New York og Paris. Her er der krystalglas, velour på stolene og mønstret tapet, som nok skal få dig i et godt humør.

Her kan du få serveret en ‘Green Beast’ bestående af absint, agurk, lime og Onkel G’s hotsauce eller de klassiske drinks i form af en Manhatten eller Sazerac, som du måske kender fra Thomas Vinterbergs spillefilm ‘Druk’.

Deres signaturcocktail er ‘Beet It’, som foruden tophemmelige ingredienser består af Mezcal, rødbede og hindbær, som giver den flotte røde farve.

Hvor: Birkegade 10, København N

Whammy Bar – cocktails med spicy sukkerkant på Amager

Hvis du ikke kender Whammy Bar, så kan vi kun anbefale dig, at tage et smut forbi denne cocktailbar. Nok er den ikke stor, men du skal ikke dømme den på størrelsen. Her serveres cocktails med spark i mens du kan sidde under de farvede lyskæder, som leder tankerne hen til en ferie i Syden.

Foruden et stort udvalg af øl, så kan du få en ‘Whammy Margerita’ med kreolsk sugerspiced kant eller en ‘Dirty Pink Lemonda’ med Aperol og Cava.

Hvor: Østrigsgade 13, København S

Bar 1103 serverer salte pølser til dine søde drinks

Ved Enghavevej på Vesterbro ligger Bar 1103. En hyggelig cocktailbar, som også har det lækreste tapas på menuen. Her kan du bestille en Espresso Martini, som er en gæstefavorit, og som nok skal sparke weekenden i gang.

Dertil har drinkskortet alt fra de klassiske drinks til de mere kreative af slagsen såsom en Creamy Passion, som består af vodka, vanilje, passion-pure, og cream.

Og hvis sulten trænger på, så kan du bestille charcuteri og lækre oste til deling.

Hvor: Sundevedsgade 38, Vesterbro

Conga Bar på Nørrebro byder på 70’er-vibes og flyversjus

På Conga Bar får du 70’er-vibes kombineret med bodegastemning. Væggene er endda beklædt med 50 år gammelt tapet hentet hjem fra en kælder i Østtyskland, hvilket er med til at skabe barens unikke atmosfære.

Conga Bar er lillesøster til spillestedet RUST, som ligger på samme adresse. Der er derfor heller ikke er langt til dansegulvet, hvis du bliver træt i benene af at sidde ned.

Baren har lidt forskelligt på menukortet. Fx kan du bestille en ‘Conga flyversjus’ bestående af Limoncello og Rød Aalborg. Måske det lyder lige lovlig kreativt, men den smager himmelsk, skulle vi hilse og sige.

Du kan også tage et spil ludo eller skak. Der er lidt forskellige brætspil at vælge mellem fra reolen.

Hvor: Guldbergsgade 8, København N

You may also like...