Forkæl din mor med godter til ganen på Mors dag

thumb image

Skal du fejre Mors dag på søndag d. 13. maj? Hvad med at tage hende med til en overdådig kagebuffet eller en lækker to-retters menu? Her er et par bud på godter til ganen, som du kan forkæle din mor med på den særlige dag.   

Christanshavn Færgecafe – Følg Mor til færgen

Foto: Christianshavns Færgecafe

Alle sømænd elsker deres Mor, så selvfølgelig fejrer Christianshavns Færgecafé Mors Dag, søndag 13. maj, med kage – virkelig meget kage!

Kaptajn og restauratør Erik Frandsen har slået sig sammen med den uforlignelige kage-blogger Marie Frank med den fristende kageblog Tart of Darkness og som lige om lidt er Pastry Chef hos det ikoniske Hart Bakery, der i sensommeren åbner på Frederiksberg. Sammen fylder de Christianshavnerfærgen med et kæmpestort, mundvandsdrivende og overraskende kagebord. Så tag Mor under armen og træk i søndags-sømandstøjet til en hyggelig eftermiddag i Wilders Kanal.

Marie er kendt for en innovativ stil, så forvent overraskende noter af Eriks snapseurter i din kage, læssevis af sæsonens frugt, og stribevis af det dygtigste kagehåndværk, som Marie til fulde mestrer i sine lagkager, småkager, vandbakkelser, cremer og kringler.

Pris per kuvert er 289,- og med i prisen får du:

– 8 forskellige kager

– kaffe & the

– et glas mousserende vin

*Bemærk, at vi sælger billetter til 3 forskellige ankomsttidspunkter, så vi kan nå at tale sammen, fylde bordet op og gøre klar til næste ryk!*

Mors Store Kagebord foregår på Christianshavnerfærgen i Wilders Kanal ud for Strandgade 50.


Køb billet til Christianshavns Færgecafe ➤

MORS DAG PÅ COULOIR

Foto: Couloir

Couloir giver dig muligheden for at forkæle din mor med til en lækker menu, så i kan nyde Mors dag sammen. 

Menu

Forret

  • Lun laksetartar med avocado og melon salat

Hovedret

  • Grillet unghane og sprøde bønnefritter på en bund af persillerods puré

Pris per person 199,-

Prisen er eksklusiv drikkevarer


Køb billet til Couloir ➤

 

 

You may also like...