Gastronomiske Vesterbro: Disse 4 restauranter skal du kende

thumb image
Foto: Bar La Una

Leder du efter et godt spisested på Vesterbro i København? Her får du en guide til 4 skønne restauranter, du bør prøve.

Vesterbro er spækket med restauranter, der leverer en topklasse spiseoplevelse i et overkommeligt prisleje. Her går fantastisk mad og god stemning hånd i hånd. Hvad end du vil planlægge en romantisk aften med din partner eller er på udkig efter et sted, hvor vennerne kan samles over et socialt måltid, finder du noget til enhver smag.

God appetit!

Holly – luksus spisebar med god stemning

På Vesterbrogade finder du Holly, en oase med god mad, lækre cocktails og høj stemning. Her møder det rå det forfinede, hvilket gør spisebaren til et oplagt samlingspunkt for alle typer af madelskere.

Holly kører med en 5-retters menu til 650 kr., der er afstemt efter sæsonens råvarer. Er du vild med social dining, fungerer deres delikate a la carte-retter godt til deling. Forårsmenuen byder på alt fra grillede hvide asparges med vesterhavsost, blæksprutte med wasabi og shiso og dansk hamachi med med røget æggeblomme.

Pris: 650 kr. for 5 retter
Hvor: Vesterbrogade 149, København V

Bar La Una – italiensk comfort food i hyggelige rammer

Hos Bar La Una får du social dining for alle pengene. Med små delikate retter, der egner sig godt som deleserveringer, kan du sammensætte et overdådigt bord af italienske specialiteter. Du kan også vælge deres menu til 350 kr., som skifter hver uge ud fra køkkenets humør og råvarernes tilgængelighed.

Bar La Una er italiensk comfort food i bedste klasse, og her finder du alt fra saftig kalvekortelet i sprød panering, skønne hjemmelavede ravioli og et overdådigt jomfruhummer-fad.

Pris: 350 kr. for dagens menu
Hvor: Oehlenschlægersgade 53a, København V

El Tapeo de Cervantes – et spansk åndehul

På El Tapeo de Cervantes serveres der dejlig spansk tapas i form af små delevenlige retter. Ejerne bag har gennem mange år drevet El Tapeo de Cervantes i Malaga med stor succes, og deres nyeste skud på stammen på Vesterbro er ingen undtagelse.

Her kan du sammensætte din egen tasting menu og smage på alt fra klassikere, som friteret calamari og spansk omelet, til deres specialiteter, som grillet tun med blomkålspuré og havaborre rullet i aubergine.

Pris: 80-130 kr. pr. tapasservering
Hvor: Vesterbrogade 42, 1620 København V

Sazio Restaurant & Vinbar – vesterbros nye perle

På Halmtorvet finder du den nyåbnede italienske restaurant Sazio Restaurant & Vinbar. Sazio, der betyder mæt og tilfreds på italiensk, har et lille a la carte menukort, som byder på flere skønne smagssammensætninger. Her kan du blandt smage grillet stracciatella med tomat, carpaccio af råmarineret kammusling og osso bucco med kartofler, tomat og persille.

Skal du have fuldt udbytte af din spiseoplevelse hos Sazio, kan hele bordet vælge deres tasting menu, som består af 7 udvalgte serveringer.

Pris: 395 kr. for tasting menu med 7 retter
Hvor: Halmtorvet 36, kld., København V

You may also like...