Hyggelige caféer i Aarhus: Her får du lækker cafémad til gode priser

thumb image

Hvor skal du tage hen, hvis du vil have brunch, en caféburger eller en god café latte i Aarhus? Her får du et overblik over lækre caféer i Aarhus, hvor priserne er fair og kvaliteten høj.

Aarhus er spækket med caféer til når latté-tørsten melder sig. I skrivende stund er der faktisk over 90 caféer i Aarhus og omegn.

Har du svært ved at vælge hvor caféturen skal gå hen, så er du landet det helt rigtige sted. Her får du et overblik over nogle udvalgte caféer i Aarhus, som gæsterne giver gode anmeldelser for den smagfulde mad og fair priser.

Café Faust

På Åboulevarden ved åen ligger Café Faust. Her kan du få alt det, du søger!

Spis en lækker brunch, en solid frokost eller en delikat 3-retters middag om aftenen. Du kan også nyde en ret vild tapas-servering med mange forskellige slags oste, pølse og dyppelse. Haps, haps, haps, siger vi bare!

Der er udendørsservering med varmelamper ud til åen, menukortet er vegetarvenlig, og der er også børnemenu! Her er der tænkt på det hele.

Fantastisk sted med lækkert mad, enormt venligt personale og ingen ventetid. Kommer der gerne igen.

– Jonas besøgte Café Faust februar 2022

Pris: Brunch fra 90 kr. // Burger fra 159 kr. // Pasta fra 149 kr.

Adresse: Åboulevarden 38-42, 8000 Aarhus

Åland Cafe

I det hippe Jægergårdsgade ligger Åland Café. Stedet er særligt kendt for deres storartede brunchkoncept, hvor du kan vælge mellem 3, 4 eller 5 små retter, så der er lidt for enhver smag, sult og pengepung.

Senere på dagen kan du nyde velkendte caféklassikere som burger med grove fritter, cæsarsalat, moules frites og rørt tatar.

Maden har et nærmest kunstnerisk udtryk i form af appetitvækkende farvekombinationer, smukt service og kræs på toppen, som er guf for både øjne, næse og mund.

Spis måltidet indenfor i de smarte lokaler eller i deres hyggelige gårdhave, hvor der er er ægte Pariser-stemning.

Super venlig betjening og rigtig lækker morgenmad, hvor der ikke var sparet på noget.

– Jonas besøgte Åland februar 2022

Priser: Brunch fra 115 kr. // Burger fra 149 kr. // Moules Frites 139 kr.

Adresse: Jægergårdsgade 9, 8000 Aarhus C

Café Viggo

Café Viggo var en af de første caféer, der åbnede ved åen i Aarhus tilbage i 1996.

Caféen er åben alle ugens syv dage og tilbyder alt fra brunch, kaffe og frokost til 3-retters menu, cocktails og DJ`s, når mørket falder på. Kig forbi til en pause fra shopping-turen, en festlig aften eller en hurtig bid mad.

Om morgenen og eftermiddagen kan du nyde caféens lækre ’tapasbrunch’, hvor du selv sammensætter din egen brunch ud fra 15 lækre, små retter. Om aftenen er menukortet bredt og byder på alt fra klassisk caféburger til stegt torsk.

Hyggeligt sted med dejlige retter, der er helt fantastiske. Personalet er meget opmærksomme på, at gæsterne har det godt. Vi var der fredag og kom igen lørdag, og begge gange var alt gennemført ned til mindste detalje.

– Conny besøgte Café Viggo februar 2022

Priser: Brunch fra 125 kr. // Burger fra 160 kr. // Pasta fra 145 kr.

Adresse: Åboulevarden 52, 8000 Aarhus C

Flere restaurant nyheder...