Guide: 4 romantiske københavnerrestauranter

thumb image

Er du på udkig efter nye rammer til din næste date, får du her de fire romantiske restauranter, der er blandt gæsternes foretrukne.

København er ideel til romantiske dates, hvad enten der er tale om den sidste nye match på Tinder eller kæresten gennem flere år. Tag en hyggelig spadseretur langs søerne, eller slå jer ned i en af byens mange hyggelige parker. Eller endnu bedre: Aflæg et visit på en af byens mange gode restauranter.

For at gøre planlægningen lidt nemmere, får du her de fire romantiske københavnerrestauranter, som har fået de mest positive anmeldelser fra gæsterne via DinnerBooking. Denne opgørelse er baseret på 125.500 besvarelser fra gæsterne i de første seks måneder af 2015.

56°

Spisehuset 56° er beliggende på Charlotte Amalies Bastion i København væk fra byens larm og menneskemylder. Restauranten er indrettet rustikt med gamle træbjælker, rå møbler og lammeskind over stoleryggene, og det er med til at skabe en helt særlig og intim stemning for aftenen. Dertil kommer, at 56° byder på indbydende sæsonmenuer til overkommelige priser – så der også er plads til flere romantiske restaurant-aftener.

5,59 ud af 6 point  

Stjerner2

Foto: 56 grader

Foto: 56 grader

Frederiks Have

Ved Smallegade på Frederiksberg finder du Restaurant Frederiks Have, der – som navnet indikerer – er beliggende lige ved Frederiksberg Have. Det giver oplagte muligheder for at tage på en romantisk måneskinstur med din date efter restaurantbesøget. Herudover kan restaurantens nordisk inspirerede retter gøre en hvilken som helst aften lidt bedre.

5,52 ud af 6 point

Stjerner frederiks have

Da Claudio

Da Claudio har i over 30 år budt på lækre italienske retter til det københavnske folk. Her finder du en hyggelig og rustik indretning med rå murstensvægge og gamle fotos af italienske filmstjerner på væggene, der er med til at sætte den helt rette romantiske stemning. Og er der noget mere romantisk end at slutte af med at dele en lækker Tiramisu?

5,50 ud af 6 point

Stjerner Da Claudio

Foto: Da Claudio

Foto: Da Claudio

Den Lille Fede

Ved Kongens Nytorv kan I slå jer ned på den hyggelige Lille Fede, hvor I blandt andet finder en fem- eller syvretters menu til overkommelige penge. Her er stemningen afslappet, og indretningen er romantisk og intim, så de helt rette rammer er på plads, når du skal forføre din date.

5,47 ud af 6 point

Stjerner Den Lille Fede

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking får vedkommende tilsendt et spørgeskema, hvor vedkommende kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene med en karakter fra 1-6. Denne opgørelse er baseret på 125.500 besvarelser fra gæsterne i årets første seks måneder.

You may also like...