Guide: Her får du de bedste cocktails i Aarhus

thumb image
Foto: Rømer

Hvis der er noget, der kan sætte prikken over i’et på en varm sommerdag, så er det en iskold, læskende cocktail på en af Aarhus’ lækre caféer. Vi guider dig til de lækreste cocktails, som du skal smage denne sommer i Aarhus.

Sommeren lakker langsomt mod enden, så det er bare om at nyde de sidste solstråler til fulde! Og hvordan gør man så det, tænker du måske?

Vi har nogle fremragende forslag til, hvor du kan sippe lækre, sommerlige cocktails på nogle af Aarhus’ bedste spots.

Keyser Social – den eksotiske

Keyser Social, der er kendt for deres social dining-koncept med asiatisk fusionsmad, skuffer bestemt ikke på cocktail-fronten.

På cocktail-kortet finder du nemlig hele 7 gennemtænkte cocktails, der er afstemt, så de passer helt perfekt til sommerens varme dage – og naturligvis også til maden.

Hvordan lyder en Yuzu Negroni, der indeholder Bombay Sapphire, Martini Bitter, Martino Rosso, St. Germain Orange Infused Bacardi Ocho & kokosvand? Det lyder som den perfekte tørstslukker i sommervarmen!

Tag forbi og gå på opdagelse i deres forfriskende cocktailkort – og nup en udendørs plads, hvis du vil sikre dig den ideelle sommeraften!

Pris: 115 kr.
Hvor
: Frue Kirkeplads 4, 8000 Aarhus

Juhls Spisehus – den intime

Den intime og hyggelige restaurant Juhls Spisehus disker op med sommerlige cocktails og dejlig stemning!

Her kan du sætte dig til rette i hippe Jægergårdsgade på de lune sommeraftener – og skulle det være en af de køligere dage, kommer varmelamperne dig til undsætning.

Her kan du smage på hele 6 cocktails – måske en Gin Rabarber med gin, rabarberbrus, lime & vanilje kan friste?

Pris:
78 kr. (88 kr. for Espresso Martini)
Hvor: Jægergårdsgade 34, 8000 Aarhus C

Langhoff & Juul – den hjemlige

Langhoff & Juul i Guldsmedgade byder på hjemlig hygge og god, økologisk mad.

Og de serverer selvfølgelig også lækre cocktails, som du kan nyde til fulde i deres fine gårdhave, der er åben fra torsdag til lørdag.

Cocktailkortet frister med 5 forskellige cocktails, heriblandt deres egne kreationer ved navn Juul, der indeholder gin, tranebærjuice, lime og ginger beer, og Langhoff, der laves på gin, Campari og Vermouth Rosso. Mums!

Pris: 119 kr.
Hvor: Guldsmedgade 30, 8000 Aarhus C

Lula – den med vandkig

Den sydeuropæiske bar og restaurant Lula er det oplagte hangout på en varm sommerdag.

Her kan du både nyde lækre serveringer og sippe iskolde drinks hele sommeren.

De 7 cocktails på kortet byder blandt andet på den friske cocktail Paloma, som Lula laver med kvalitets-tequilaen Calle 23.

Skal det være ekstra festligt, må du hellere svinge vejen forbi tirsdag til lørdag, hvor Lula kører happy hour med 2 ens cocktails for bare 138 kr.

Pris: 95-105 kr.
Hvor: Kystpromenaden 5, 8000 Aarhus C

MASH – den helt centrale

De fleste forbinder MASH med saftige bøffer og lækkert tilbehør, men vidste du godt, at du også kan bestille lækre, læskende kvalitetscocktails her?

Hos MASH kan du nemlig få hele 8 forskellige slags cocktails – herunder den populære Flashin’ Passion med Stoli Gold, Licor 43, passionsfrugt og lime. Ifølge MASH skulle den være yderst vanedannende…

Den perfekte fyraftensdrink efter en hård dag på arbejdet, som du kan nyde på de udendørs pladser centralt på Banegaardspladsen.

Pris: 125-170 kr.
Hvor: Banegaardspladsen 12, 8000 Aarhus C

Restaurant NorR – den på Lystbådehavnen

Med første parket til vandet, solnedgangen og de smukke lystbåde, kan du ikke gå galt i byen med en tur på Restaurant NorR.

Den store terrasse indbyder til hyggelige stunder og gode cocktails, der kan køle dig ned på de varme aarhusianske dage.

Slå dig ned og bestil en Rabarber Bless, lavet på Lillet Blanc, rabarbersirup og toppet med danskvand… Det er som sommer i et glas!

Pris: 95 kr.
Hvor: Marselisborg Havnevej 46D, 8000 Aarhus C

Rømer – den ved åen

Det charmerende spisested Rømer ligger på populære Åboulevarden, hvor lækker mad, gode drinks og hyggelige hangouts kan findes året rundt.

Besøger du stedet på en fredag eller lørdag er det oplagt at smage en cocktail eller to og nyde gadens livlige stemning.

Rømer kan prale med hele 16 forskellige cocktails, så der er nok at vælge imellem. Hvad med at spice tingene op med en Pornstar Martini, der laves på Skyy vodka, vaniljelikør, passionsfrugt, citron og cava?

Og er I flere, der skal deles, kan I blot bestille en kande. Så kan festlighederne begynde!

Pris: 95-100 kr. / 290 kr. for en kande
Hvor: Åboulevarden 50, 8000 Aarhus C

Åland Café – den hippe

Åland Cafés gårdhave summer af liv og glade dage, så snart solen titter frem i Smilets By.

Tag et smut forbi og smag dig igennem caféens 9 cocktails – eller bestil kander til bordet, så I kan smage på kryds og tværs.

Hvad med en anderledes Espresso Martini, der hos Åland laves med Absolut vodka, Kahlua, espresso og salt karamel? Salt og sødt – det kan altså noget!

Pris: 80-95 kr. / 250 kr. for kander
Hvor: Jægergårdsgade 9, 8000 Aarhus C

Flere restaurant nyheder...