Nytårsguide 2020: Hold nytårsaften på mere end 80 restauranter i København - DinnerBooking Blog
thumb image

Nytårsguide 2020: Hold nytårsaften på mere end 80 restauranter i København

Mere end 80 restauranter i København og omegn står klar til at servere en formidabel middag nytårsaften 2020. Se oversigten over, hvor du kan spise her.

Nu er der ikke længe til, at vi springer ind i 2020 – et nyt år, men også et helt nyt årti. Og det skal da fejres med manér, skal det ikke?

Skal dit nytår være nemt i år – men stadig formidabelt? Og måske ekstra overdådigt med gallakjole og smooking? Vil du gerne slippe for at røre en finger nytårsaften og blot læne dig tilbage og lade dig forkæle med østers, hummer, kaviar, nytårstorsk, oksemørbrad og kransekage?

Så lad kokkene på nogle af Københavns bedste restauranter stå for maden til din nytårsaften.

For enhver smag

I København og omegn inviterer mere end 90 restauranter på middag nytårsaften for enhver smag og pengepung. Der er både menuer for dig, der gerne vil have en ekstravagant Michelin-oplevelse på Marchal og 108. Og for dig, der gerne vil spise og drikke for under tusind kroner.

Priserne begynder fra 299 kr. og op til 3200 kr. Find din menu til nytår på Dinnernewyear.com. Her kan du også bestille restaurantmad ud af huset, hvis du gerne vil holde nytår hjemme.

Disse restauranter inviterer til Nytår 2020

Nytår på Sjælland

MASH Rungsted

MASH Skovridderkroen

Restaurant Charlottenlund Fort

Restaurant Hellerup Sejlklub

WHY Food and Cocktails Roskilde

Flere restaurant nyheder...

3 svar

 1. Louise siger:

  BioMio Organic Bistro har også nytårs åbent 🥰

 2. Mia siger:

  Er der mon nogen af dine muligheder der er god for både pengepung og en mor og 2 teenagere der skal hygge i Kbh til nytår 🥳⭐️

  • Morten siger:

   Havde vi boet i KBH kunne vi have lidt sammen, er selv indehave af samme problematik både hvad angår resturant og teenager og antal for den sags skyld, godt nytår fra Møn til jer og håber det lykkedes, Morten