thumb image

Guide: Her kan du fejre nytår i København 2017

Skal din nytårsaften fejres med en menu af format? Her får du et overblik over, hvilke restauranter i København, der byder på en helt særlig nytårsfest. 

Nytårsaften 2017 står for døren, og uanset om du er til den helt store fest i København, eller blot ser frem til en hyggelig aften med dine kære, er det sikkert, at en god nytårsmiddag kan gøre aftenen lidt bedre.

Her får du oversigten over de københavnske restauranter, som med garanti byder på en sublim nytårsfest med god mad og ideelle omgivelser, når du skal spise ude nytårsaften.

God spiselyst!

Neighbourhood

Menu: På den populære pizza-pusher, Neighbourhood, kan du se frem til en dejlig 5-retters menu med lækre drinks til. På menuen er der fx østers med æble og dild og pizza med striploin og trøffel sauce. Når du booker, kan du vælge mellem Neighbourhood på Istedgade og Frederiksborggade,

Adresse: Frederiksborggade 20D st. tv, 1360 København K / Istedgade 27, 1650 København V

Pris: 975,- pr. person


Køb billet til Neighbourhood ➤

Kost & Mask i Operaen

Menu: Fejr din nytårsaften med en uforlignelig udsigt fra Operaen. KOst & Mask står til til at forkæle med lækre snacks, efterfulgt af en 5-retters menu med nøje afstemte vine.

Adresse: Ekvipagemestervej 10, 1438 København K

Pris: 1795,- pr. person


Køb billet til Kost & Mask ➤

Havfruen

Menu: Havfruen er Nyhavns nye uformelle fiske- og skaldyrsbistro. Her kan du se frem til en dejlig 7-retters nytårsmenu med en eksklusiv vinmenu. Menuen byder på østers, jomfruhummer, ceviche, ovnbagt kulmule, hjemmelavet kransekage og meget mere.

Adresse: Nyhavn 39, 1051 København K

Pris: 1395,- pr. person (inkl vinmenu)


Køb billet til Havfruen ➤

Guru

Menu: Med en central placering ved Rådhuspladsen inviterer indiske Guru indenfor til en nytårsaften med masser af smag og krydderi. Se frem til en 7-retters indisk menu med masser, der bl.a. indeholder Tandoori masala hummer og krydret mango kylling. Der er også mulighed for en vegetarisk menu.

Adresse: Jernbanegade 3, 1608 København V

Pris: 795,- pr. person


Køb billet til Guru ➤

Hummer

Menu: I hyggelige omgivelser i Nyhavn byder Restaurant Hummer indenfor til en fremragende nytårsmenu i fiskens tegn. Du kan bl.a. glæde dig til østers, kammusling, pocheret hummer, torsk, og kalv til hovedret.  

Adresse: Nyhavn 63A, 1051 København K

Pris: 900,- pr. person


Køb billet til HUMMER ➤

Fishmarket

Menu: Drømmer du om en nytårsmiddag med masser af fremragende fisk og skaldyr på menuen? Så er Fishmarket the place to be. Menuen byder på bl.a. søtunge med østerscreme, råstegt hummer og pocheret nytårstorsk.

Adresse: Hovedvagtsgade 2, 1103 København K

Pris: 1250,- pr. person


Køb billet til Fishmarket ➤

LÆS OGSÅ: Spændende takeaway-menuer til nytårsaften i København

Nærvær restaurant

Foto: Nærvær

Menu: Gå det nye år i møde med en eksklusiv aften på Nærvær. Menuen byder bl.a. på kaviar, østers, vesterhavstorsk, hummer, foie gras og mange flere formidable serveringer. Vælg mellem juice- eller vinmenu. Aftenen sluttes af med bobler og kransekage ved midnat.

Adresse: Strandgade 87C st., 1401 København K

Pris: Fra 2500,- pr. person


Køb billet til Nærvær ➤

LÆS OGSÅ: Fejr nytårsaften i Tivoli

Reef N’ Beef

Menu:  På australske Reef N’ Beef står de klar med den helt store nytårsmenu, der bl.a. består af New zealand østers med caviar, Kammusling, rejer, blæksprutte, langtidsstegt wagyu ”kobe” oksekød med kaserolle af svampe samt trøffel og kartoffel gnocchi og hvid og mørk chokoladedessert med kirsebær

Adresse: Jernbanegade 4, 1608 København V

Pris: Fra 1000,- pr. person


Køb billet til Reef N' Beef ➤

 

Cock’s & Cows i Kødbyen

Menu: Er du på udkig efter den helt store nytårsfest, er Cock’s & Cows et oplagt sted at sætte retning mod. De byder nemlig indenfor til en mundvanddryppende menu – bl.a. med sliders, trøffelchips og en Cheese ‘n’ Smoke i en nytårsversion. Kl 01 åbner Papa Bird dørene til den videre fest, som er inkluderet i prisen.

Adresse: Kødboderne 9, 1717 København V

Pris: 895,- pr. person


Køb billet til Cock's & Cows ➤

Souls

Menu: På den hyggelige Café Souls på Østerbro står de klar til at nytårsforkæle dig med en dejlig 4-retters menu, vinmenu vand, te og kaffe. Su kan bl.a. glæde dig til retter som tempura veggies, bagt champignon- og spinatroulade og meget mere.

Adresse: Melchiors Plads 3, 2100 København Ø

Pris: 649,- pr. person


Køb billet til Souls ➤

 

Restaurant Niels

Menu: Nyd din nytårsaften på en af Københavns nyeste restauranter – Niels på Nobis Hotel. Her får du en dejlig 5-retters menu med bl.a. Norske kammuslinger og steak af kronhjort. Med i prisen er også en vinmenu og champagne.

Adresse: Niels Brocks Gade 1, 1574 København V

Pris: 2018,- pr. person


Køb billet til Niels ➤

Pastis

Menu: Pastis emmer af fransk charme, og med sin placering i Gothersgade er det et perfekt sted at fortsætte videre ud i nytårsnatten i hjertet af København. Menuen byder på 5 skønne serveringer – bl.a. nytårsfavoritter som hummersalat, pocheret torsk og oksemørbrad.

Adresse: Gothersgade 52, 1123 København K

Pris: 850,- pr. person


Køb billet til Pastis ➤

 

Cantina

Menu: Cantina slår dørene op til en Aperitivo Family Style Menu med 12 retter. Drikkevarer bestilles på aftenen og cocktailbaren er åben til 23:00.

Adresse: Borgergade 2, 1300 København K

Pris: 695,- pr. person


Køb billet til Cantina ➤

Restaurant Tight

Menu:  Se frem til en gastronomisk spændende nytårsaften med lækre specialiteter som Wagyu Sashimi, stegte vagtler og dumpling suppe med krokodille.  På Tight disker de op med en dejlig 6-retters menu inkl. vinmenu.

Adresse: Hyskenstræde 10, 1207 København K

Pris: 899,- pr. person


Køb billet til Tight ➤

Restaurant Marina Furesøbad

Menu: Champagne og snacks, 5-retters menu med vinmenu, fri bar med udvalgte cocktails, kransekage og mere champagne, fyrværkeri over furesøen og DJ – der mangler ikke noget til Furesøbadets nytårsarrangement!

Adresse: Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse

Pris: 1795,- pr. person


Køb billet til Furesøbad ➤

Skovshoved Hotel

Menu: Nytårsaften på Skovshoved Hotel byder på Dronningens nytårstale, champagne, snacks 4 retters menu med udvalgte vine samt kransekage og petit fours. Glæd dig til en aften med store smagsoplevelser i de hyggeligste rammer på det smukke hotel.

Adresse:  Strandvejen 267, 2920 Charlottenlund

Pris: 1695,- pr. person


Køb billet til Skovshoved Hotel ➤

108

Menu: På Michelinrestauranten 108 står de klar til at forkæle dig med champagne, 10 serveringer, 5 forskellige vine samt kaffe/te, avec og petit fours. Menuen byder på bl.a. østers, hummer, sæsonens grøntsager, havtaske, kaviar og sensommergrønt.

Adresse: Strandgade 108, 1401 København K

Pris: 2750,- pr. person


Køb billet til 108 ➤

A Hereford Beefstouw

Menu: På A Hereford Beefstouw kan du nyde en fire retters menu med bl.a. soya syltet tun, bisque af jomfruhummer, krogmodnet finsk oksefilet samt en dessert tallerken med forskellige lækkerier. Der er også en børnemenu til de mindste.

Adresse: Aabenraa 8, 1124 København K

Pris: 695,- pr. person (295,- pr. barn op til 12 år)


Køb billet til A Hereford Beefstouw ➤

Zeleste

Foto: Zeleste

Menu: Hummer, ceviche af torsk, kronhjort og cheese cake er blot nogle af de lækkerier, som du kan se frem til på Zeleste nytårsaften. Prisen er inklusiv vinmenu, snacks og sødt til kaffen.

Adresse: Store Strandstræde 6, 1255 København K

Pris: 1300,- pr. person


Køb billet til Zeleste ➤

 

Amass

Foto: Amass

Menu: På Amass starter aftenen med champagne. Herefter sætter I jer til bords og får serveret en nytårsmenu med otte serveringer med tilhørende vine, efterfulgt af kaffe/te, avec og sødt. Efter middagen sendes i ud i nytårsnatten med en goodie bag.

Adresse: Refshalevej 153, 1432 København K

Pris: 2750,- pr. person


Køb billet til Amass ➤

 

Tapas Huset

Menu: Bare 50 meter fra Rådhuspladsen står Tapas Huset klar til at give dig en gedigen nytårsaften med masser af spansk charme. Du kan se frem til Foie Gras, Iberico, Chorizo; Ceviche Kammusling, Krabbe; Oksemedaljon, Trøffel, Rodfrugter og Creme Brûlée, Jordbær, Karamel

Adresse: Jernbanegade 4, 1608 København V

Pris: 595,- pr. person


Køb billet til Tapas Huset ➤

The Olive Kitchen & Bar

Menu: Nytårsmenuen på The Olive inkluderer fire serveringer samt vinmenu, kaffe, te og mineralvand. Se frem til laksetatar, torsk, steak og gulerodskage.

Adresse: Nørregade 22, 1165 København K

Pris: 950,- pr. person


Køb billet til The Olive ➤

Cap Horn

Menu: Fejr nytår i den charmerende Nyhavn med en skøn nytårsmenu på Cap Horn. Menuen byder på fem serveringer med hummer, torsk, kronhjort, ost og dessert. Menuen kan købes med eller uden vinmenu.

Adresse: Nyhavn 21, 1051 København K

Pris: 680,- pr. person (1200,- inkl. vinmenu)


Køb billet til Cap Horn ➤

Skt Petri Restaurant

Menu: Hop ind I det nye år på det nyistandsatte Skt. Petri i hjertet af København med en delikat 6-retters nytårsmenu og dertilhørende vine. Har du lyst til en helstøbt oplevelse, er der også mulighed for at booke et værelse og brunch i forbindelse med nytårsmiddagen.

Adresse: Krystalgade 22, 1172 København K

Pris: 1525,- pr. person


Køb billet til Skt. Petri Restaurant ➤

 

Orangeriet

Menu: Med sin ideelle placering i Kongens Have er Orangeriet et godt bud på en fantastisk nytårsaften. Restauranten disker op med en række lækre appetizers, efterfulgt af seks spændende retter og champagne og kransekage til at tage med til midnat.

Adresse: Kronprinsessegade 13, 1307 København K

Pris: 1695,- pr. person


Køb billet til Orangeriet ➤

Storehouse Copenhagen

Menu: På spritnye Restaurant Storehouse på Adina Hotel byder de på en familievenlig nytårsmiddag. Du kan bla. glæde dig til chicken drumsticks, bøf, fritter, vintergrønt, mandelkage mm.

Adresse: Amerika Plads 5, 2100 København Ø

Pris: 325,- pr. person


Køb billet til Storehouse ➤

ENTRÉ

Menu:  Tråd ind i 2018 med manér på ENTRÉ i Charlottenlund, der er kombineret spisested, bar og club. De lukker dørene op for en dejlig 5-retters middag efterfulgt af god fest med DJ og dans.

Adresse: Strandvejen 235, 2920 Charlottenlund

Pris: 875,- pr. person


Køb billet til ENTRÉ ➤

Spise\Bar Nr. 20

Menu: På hyggelig Spise\Bar nr 20 i Rantzausgade venter der dig en aften med dejlige retter og cocktails. De byder på en lækker 6-retters menu og valget mellem en vin/cocktail menu eller en øl/cocktail menu.

Adresse: Rantzausgade 20, 2200 København N

Pris: 1200,- pr. person


Køb billet til SpiseBar nr. 20 ➤

56 grader på Store Kongensgade

Menu: Den nye pop up på Store Kongensgade har taget det helt store skyts frem il nytårsaften. de byder på en overdådig middag med 14 serveringer og fem glas vin, der er tilpasset menuen. Glæd dig fx til blinis og rogn, ceviche, rødbede og rødvin og meget mere.

Adresse: Store Kongensgade 44, 1264 København K

Pris: 996,- pr. person


Køb billet til 56 grader ➤

Listen opdateres løbende…

Flere restaurant nyheder...