Nytårsguide: Fejr nytårsaften på de københavnske restauranter - DinnerBooking Blog
thumb image

Nytårsguide: Fejr nytårsaften på de københavnske restauranter

Sig farvel til året 2020 med en tindrende nytårsmenu og perlende bobler på en af byens dejlige spisesteder. Se oversigten over, hvor du kan spise her.

Nu er der ikke længe til, at vi springer ind i 2021 med en masse forhåbninger om et bedre år end 2020. Derfor er der al mulig grund til at fejre nytårets komme – også selvom det bliver under anderledes omstændigheder end vanligt.

Kom og hold din nytårsfest på en af Københavns mange restauranter. Så slipper du for selv at stå i køkkenet, men har i stedet tid til at vælge det helt rigte outfit, sætte håret og gå i byen med stjernekastere og den store cigar i lommen.

Når middagen er slut klokken 22.00, er der stadig et par timer at finde hjem i, inden I mætte og glade springer ind i det nye år.

Retter for enhver smag

Der er både menuer for dig, der gerne vil have en ekstravagant oplevelse med lange festkjoler og tux på Admiralen, fyrværkeri og to-go champagne hos Fru Nimb i Tivoli og dig, der gerne vil spise og drikke til en god pris. Så lad de københavnske kokke stå for din nytårsmenu, mens du bare kan læne dig tilbage og skåle for et godt nytår.

Disse restauranter inviterer til Nytårsaften

Listen opdateres løbende, og du kan se alle events med en detaljeret beskrivelse af menuerne her.

Nytår hjemme i stuen?

Hvis du foretrækker at fejre årets sidste dag hjemme i stuen i ro og mag, men alligevel gerne vil slippe for alle forberedelserne, så er der også hjælp at hente. Mange restauranter har nemlig sørget for en helt særlig nytårsmenu ud af huset. Alt, du skal gøre, er at hente maden og følge kokkens instrukser til varmningen og anretningen af retterne og så – naturligvis – nyde aftenen og menuen. Se her hvilke restauranter i København, der tilbyder nytårsmenu ud af huset.

Flere restaurant nyheder...

3 svar

 1. Louise siger:

  BioMio Organic Bistro har også nytårs åbent 🥰

 2. Mia siger:

  Er der mon nogen af dine muligheder der er god for både pengepung og en mor og 2 teenagere der skal hygge i Kbh til nytår 🥳⭐️

  • Morten siger:

   Havde vi boet i KBH kunne vi have lidt sammen, er selv indehave af samme problematik både hvad angår resturant og teenager og antal for den sags skyld, godt nytår fra Møn til jer og håber det lykkedes, Morten