Guide: Her kan du mæske dig i salte østers

thumb image

Er du vild med salte østers? eller kender du en der er? Vi har samlet en guide over seks steder i København, hvor du kan slubre havets friske herligheder i dig. 

Musling Bistro

Foto: Musling

På hjørnet at Linnésgade og Vendersgade lige foran Torvehallerne ligger Musling Bisto. På Bistroen laves der kun mad af frisk og bæredygtig fisk, skaldyr og grønt. Her kan du sætte tænderne i salte østers fra den danske Limfjord eller fra Frankrig enten separat eller som en del af et stort skaldyrsanretning, der også tæller hummer, krabbe klør og kæmperejer

Hvor: Linnésgade 14, 1361 København K


Book bord på Musling ➤

Skagen Fiskerestaurant Illum

Foto: Skagen Firskerestaurant

På Illum Rooftop i hjertet af København kan du, mens du nyder en fantastisk udsigt over byen, sætte tænderne i friske herligheder fra havet på Skagens Fiskerestaurant. Stedet byder udover alverdens godter fra havets skattekammer på skaldyrsfad med østers samt østers tasting.

Hvor: ILLUM ROOFTOP Østergade 52, 1001 København K


Book bord på Skagen Illum ➤

Hummer

Foto: Hummer

I dejlige Nyhavn ligger Restaurant Hummer. Her kan du slubre franske østers i dag til forret, inden du går ombord i a la carte kortet, der byder på både jomfruhummer, moules frites og ribeye. Til at skylle retterne ned med byder stedet på et stort udvalg af bobler.

Hvor: Nyhavn 63A, 1051 København K


Book bord på Hummer ➤

H3

H3 er indrettet i hyggelige lokaler på Holmbladsgade. Her er indretningen præget af rustikke møbler og dekorationer, der leder tankerne hen på det, det hele drejer sig om, nemlig det maritime. Her kan du få østers med citron og vinaigrette ligesom stedet også byder på muslinger og pil selv rejer.

Hvor: Holmbladsgade 3, 2300 København S


Book bord på H3 ➤

Dorfs

Foto: Dorfs

På Dorfs vil skabe en østersoplevelse ud over det sædvanlige og stedet servere blandt andet specialiteten østers med gin. Du kan skylle dine østers ned med stedets mere en 50 forskellige gin og store udvalg af specialøl.

Hvor: Valkendorfsgade 22, 1151 København


Book bord på Dorfs ➤

LaLaLa

Foto: Lalala

Lalala ligger i smukke omgivelser i Strandgade på Christanhavn. Stedet har fødderne solidt plantet i det franske køkken, så derfor er der selvfølgelig også franske østers på menuen. Udover østers byder stedet også på Tartar, foie gras og friterede frølår.

Hvor: Strandgade 98, 1401 København K


Book bord på Lalala ➤

Ristorante L’imperatore

Hos L’imperatore har de et dagstilbud på østers, der næsten ikke er til at forstå – her kan du nemlig mæske dig i østers til kun 10 kr. pr. stk. alle dage fra kl. 17-18, hvor der er happy hour. Der følger endda lækre dyppelser med.

Hvor: Olufsvej 2, 2100 København S


Book bord på L'imperatore ➤

You may also like...