Inviter din far på en ægte herremiddag på fars dag

thumb image

Vil du forkæle din far med en god middag på fars dag d. 5. juni? Vi har samlet en guide til steder i København, Aarhus og Odense, der serverer store bøffer, saftige burgere og ægte danske klassikere, så du kan invitere din far på en ægte herremiddag

København

Ristorante L’imperatore

På Ristorante L’imperatore på Østerbro kan du invitere din far på en middag, hvor du kun skal betale for dig selv. Din fars menu kommer nemlig ikke til at stå på regningen. Men skynd dig at bestille, det gælder nemlig kun de første 10 bordbestillinger. Du får en bekræftelse på , om du er blandt de 10.

Hvor: Olufsvej 2, 2100 København Ø


Book bord til L'imperatore ➤

Cocks and Cows

Foto: Cock’s & Cows

Lyder saftige burgere med masser af snask som noget for din far? Så skulle du måske invitere ham på en omgang burger og fritter på Cock’s and Cows.

Hvor: Amagerbrogade 37, 2300 København S


Book bord på Cock's & Cows ➤

Couloir

Foto: Couloir

På Couloir serverer de en særlig menu til fars dag. Her kan du få en 2-retters menu bestående af carpaccio til forret og oksefilet med bearnaise til hovedret. Herlighederne kan du få for 199,-

Hvor: Amagerstrandvej 102, 2300 København S


Bestil bord på Couloir ➤

Færgecafeen

Foto: Christianshavns Færgecafé

Er din far vild med dansk mad og god udsigt? Så har vi stedet til ham. Ideelt beliggende på Christianshavns kanal ligger Færgecaféen, der har fokus på det gode danske køkken. Her bydes blandt andet på smørrebrød og til at skylle ned med, laver stedet deres egne snapse.

Hvor: Strandgade 50, 1401 København K


Book bord på Færgecafeen ➤

Plaza Grill

Foto: Plaza Grill

I centrum af København ligger den klassiske Plaza Grill lige over for Tivoli. Stedet er en moderne fortolkning af et Steak House. Her er der er bøffer på menuen samt andre gode, klassiske retter til både frokost og aften. Er din far vild med godt kød, så er dette bestemt et besøg værd

Hvor: Bernstorffsgade 4, 1577 København K


Book bord på Plaza Grill ➤

Aarhus

Bromands Madstue

Foto: Brormands Madstue

To brødre står bag Brormands Madstue, der ligger i udkanten af Århus. Her kan du invitere din far på klassisk dansk hverdagsmad som alle kan genkende, der tages udgangspunkt i årstidens råvarer og brødrenes egne livretter. Menukortet indeholder en forret, en dessert og tre hovedretter, som udskiftes hver uge.

Hvor: Randersvej 19, 8200 Aarhus N


Book bord på Brormands Madstue ➤

SlagterBørsen

Foto: SlagterBørsen

Er din far vild med godt kød, så skal du tage ham med på Slagterbørsen, der ligger godt placeret midt på Klostertorvet i Aarhus centrum. Her, er det kødet, der spiller hovedrollen på tallerkenen. Kødet, der serveres på Slagterbørsen, er nøje udvalgt med fokus på den allerbedste kvalitet. Restauranten får deres hovedingrediens fra Guldrummet, som er Danish Crowns helt særlige slagterafdeling, der er udviklet i samarbejde med kokke fra Danmarks bedste restauranter. Der er mulighed for at vælge imellem både gris, okse og lam, ligesom der også er mulighed for at vælge vegetar til hovedret.

Hvor: Klostertorvet 9, 8000 Aarhus C


Book bord på SlagterBørsen ➤

Den lille Kro

Foto: Den lille kro

Et stenkast fra strøget i Aarhus, finder du den Den Lille Kro. Herbliver du sendt tilbage til din bedstemors dagligstue og får serveret klassiske danske retter som for eksempel: smørrebrød, stegt flæsk, tarteletter og rejecocktail. Stedet serverer også Danmarks ¨måske¨ bedste bøfsandwich. Så er din far vild med god dansk mad, så er dette stedet, du skal tage ham med på.

Hvor: Nørre Alle 55, 8000 Aarhus C


Book bord på Den Lille Kro ➤

Köd

Foto: Köd

På Köd er konceptet enkelt. Her serveres kød af den fineste kvalitet i form af bøffer fra de bedste udskæringer fra både Danmark, USA og Uruguay. Her finder du alt fra mørbrad og chateaubriand til Ribeye, New York Strip og Sirloin. Kødet kombinere du selv med stedet lækre side orders, så der er rig mulighed for at du og din far får en menu, lige som i gerne vil have det.

Hvor: Åboulevarden 23, 8000 Aarhus C


Book bord på Köd ➤

Odense/Fyn

A Hereford Beefstouw

Foto: A Hereford Beefstouw

På A Hereford Beefstouw kan du og din far se frem til saftige bøffer fra mørt og velhængt oksekød. Bøfferne kan nydes i selskab med stedets mange gode vine.

Hvor: Vestergade 13, 5000 Odense C


Book bord på A Hereford Beefstouw ➤

Cro’n

Foto: Cro’n

Banker dine fars smagsløg for det danske køkken? Så må du invitere ham på Restaurant Cro’n, der byder på traditionelle danske retter som mor eller mormor lavede det. Friske råvarer er altid i fokus og de er så vidt muligt også lokale. Alt laves fra bunden, så du kan smage, at det er hjemmesyltede rødbeder.

Hvor: Dronningensgade 29, 5000 Odense C


Book bord på Cro'n ➤

Brobygårds køkken

Foto: Brobygård

Vil du glæde din far med en stor og saftig bøf på Fars dag, skal du tage ham med på Brobygårds køkken! Her kan du og din far vælge imellem, 200g New Zealand oksemørbrad, 350g Uruguay okse ribeye eller 350g US okse ribeye. Alle tre valgmuligheder er inklusiv valgfri forret og dessert og til bøffen får du pommes, béarnaisesauce og grøn salat. Prisen er henholdsvis 400 kr, 350 kr og 450 kr.

Hvor: Karlsbjergvej 39, Brobyværk, 5672 Broby


Book bord på Brobygård ➤

Kong Volmer

Har din far en god appetit? Så kom til fars dag på Kong Volmer, der vanen tro, byder på Stegt flæsk med persillesovs & hvide kartofler, samt hjemmesyltede rødbeder, hvor du kan spise til du revner til en pris på 168 kroner. Der er også mulighed for at bestille Pariserbøf eller Stjerneskud.

Hvor: Brandts Passage 13, 5000 Odense C


Book bord på Kong Volmer ➤

You may also like...