Aarhus: Restauranter med nytårsmenu ud af huset

thumb image

Undgå stress og jag i køkkenet, og nyd årets sidste dag. Flere aarhusianske restauranter har forberedt lækre nytårsmenuer, som du kan tage med hjem i stuen.

Nytåret nærmer sig. I stedet for at bruge oceaner af tid på at planlægge nytårsmenuen, købe mad og drikkevarer i en menneskefyldt Rema og så bruge timer i køkkenet, kan du i stedet lade professionelle kokke klare opgaven.

Flere restauranter i Aarhus og omegn tilbyder nemlig lækre nytårsmenuer med blandt andet jomfruhummer, oksemørbrad og østers. Du skal bare afhente maden og varme de sidste småting, og så tage æren for at være en god vært.

Her er tre restauranter med lækre nytårsmenuer.

Nytårsmenu fra Michelin-anbefalede Atrium

ATRIUM sørger for, at du kommer smagfuldt ind i 2022, hvor de har sammensat en overdådig nytårsmenu ud af huset. Alt kommer forberedt og klar til servering med små forberedelser, og der vil være en udførlig guide til alle retterne.

Til forret står den på hummerbisque med helleflynder, og derefter er der en mellemret med jersey tatar med peberrod. Hovedretten er oksemørbrad med trøffel kartoffel, og til dessert kan du glæde dig til chokoladefondant med passionsfrugt og ananas. Der er mulighed for tilkøb af cava, champagne, caviar eller friskrevet trøffel, hvis man vil have den helt luksuriøse nytårsmiddag.

4-retters gourmet-menu med snacks: 645,- pr. person ekskl. billetgebyr

Afhentning: Store Torv 4, 8000 Aarhus C

4-retters nytårsmenu til både kødspisere og vegetarer

Foto: Spiselauget

Ved Spiselauget ved Godsbanen i Aarhus kan du hente en lækker 4-retters menu med alt, hvad en nytårsmiddag bør indeholde: koldrøget laks med dild-mayo og friskbagt baguette, ribeye med langtidsbagte skalotteløg, kartoffelmos med trøffel og portvinssauce og så chokoladefondant med blodappelsin granité. Se dét lyder lækkert.

Ovenihatten får du også en flot snacktallerken med papadums med tomatstøv, 12 måneders serrano skinke og urtecreme. Spiselauget har også en vegetarmenu.

4-retters menu: 349,- pr. person ekskl. billetgebyr

Afhentning: Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C

3 retter med snacks, kransekage og stor vinpakke fra Smag og Slægt

Smag og Slægt, der står bag Restaurant Martine, Restaurant NorR med flere, har gjort det ekstra nemt for dig. Her kan du vælge mellem tre forskellige pakker alt afhængig af, om du kun vil have tre-retters nytårsmenuer med hjem, eller om de også skal sørge for kransekagen, natmaden og vinen.

Vælg mellem 3 nytårs-pakker:

3 retter til kun DKK 329,- pr. person ekskl. billetgebyr  

Nytårs Luksus: DKK 499,- pr. person ekskl. billetgebyr (Snacks, 3 retters menu, kransekage, natmad) 

All Inclusive: DKK 899,- pr. person ekskl. billetgebyr  (Snacks, østers, 3 retters menu, vinmenu, kransekage, natmad) 

Afhentning: Fiskerivej 8000 Aarhus C eller Marselisborg 8000 Aarhus C

5-retters nytårstakeaway med snacks

Foto: Malling Kro

Det er vigtigt ikke at gå ned på snacks, når champagnen flyder og festen er godt i gang. Malling Kro har forberedt en nem og ligetil menu med gode råvarer og tre forskellige snacks, så man ikke går sulten i seng.

Deres nytårsmenu består af skaldyrssuppe med bagt vesterhavsfisk, nytårstorsk, oksemørbrad med pommes Anna og sauce bordelaise. Til slut er der chokolade med passionsfrugt og salt karamel. Derudover er der hjemmebagt surdejs focacciabrød, og til snacks er der chips med tomat, grissini og saltede nødder.

5-retters menu: 550 kr. pr. person

Afhentning: Stationspladsen 2, 8340 Malling

Flere restaurant nyheder...