Aarhus: Restauranter med nytårsmenu ud af huset

thumb image

Undgå stress og jag i køkkenet, og nyd årets sidste dag. Flere aarhusianske restauranter har forberedt lækre nytårsmenuer, som du kan tage med hjem i stuen.

Nytåret nærmer sig. I stedet for at bruge oceaner af tid på at planlægge nytårsmenuen, købe mad og drikkevarer i en menneskefyldt Rema og så bruge timer i køkkenet, kan du i stedet lade professionelle kokke klare opgaven.

Flere restauranter i Aarhus og omegn tilbyder nemlig lækre nytårsmenuer med blandt andet jomfruhummer, oksemørbrad og østers. Du skal bare afhente maden og varme de sidste småting, og så tage æren for at være en god vært.

Her er tre restauranter med lækre nytårsmenuer.

Nytårsmenu til både store og små

Skal du holde nytårsfesten med børn, så har Globen Flakket løsningen. Restauranten tilbyder nemlig en fornem 4-retters menu til de voksne og en 2-retters nytårsmenu til børnene, så hver en gæst er tænkt med. De voksne kan glæde sig til torsk ballotine med jomfruhummer til forret, cremet jordskokkesuppe til mellemret, kalvemørbrad med Pommes Anna til hovedret og chokolademousse til dessert. Til børnene står den på cheese/baconburger med ristede kartofler og en chokolademousse til dessert.

Globen Flakket tilbyder ovenikøbet at levere maden inden for 20 kilometers radius til 150 kr. Nemmere bliver det ikke!

4-retters voksenmenu: 339,- pr. person ekskl. billetgebyr

2-retters børnemenu: 150,- pr. person ekskl. billetgebyr

Levering indenfor 20 km.: 150,-

Afhentning: Åboulevarden 18, 8000 Aarhus C

3 retter med snacks, kransekage og stor vinpakke

Smag og Slægt, der står bag Restaurant Martine, Restaurant NorR med flere, har gjort det ekstra nemt for dig. Her kan du vælge mellem tre forskellige pakker alt afhængig af, om du kun vil have tre-retters nytårsmenuer med hjem eller om de også skal sørge for kransekagen, natmaden og vinen.

Vælg mellem 3 nytårs-pakker:

3 retter til kun DKK 329,- pr. person ekskl. billetgebyr  

Nytårs Luksus: DKK 499,- pr. person ekskl. billetgebyr (Snacks, 3 retters menu, kransekage, natmad) 

All Inclusive: DKK 899,- pr. person ekskl. billetgebyr  (Snacks, østers, 3 retters menu, vinmenu, kransekage, natmad) 

Afhentning: Fiskerivej 8000 Aarhus C eller Marselisborg 8000 Aarhus C

5-retters nytårstakeaway med snacks

Det er vigtigt ikke at gå ned på snacks, når champagnen flyder og festen er godt i gang. Malling Kro har forberedt en nem og ligetil menu med gode råvarer og tre forskellige snacks, så man ikke går sulten i seng. Deres nytårsmenu består af skaldyrssuppe med bagt vesterhavsfisk, nytårstorsk, oksemørbrad med pommes Anna og sauce bordelaise. Til slut er der chokolade med passionsfrugt og salt karamel. Derudover er der hjemmebagt surdejs focacciabrød, og til snacks er der chips med tomat, grissini og saltede nødder.

5-retters menu: 550 kr. pr. person

Afhentning: Stationspladsen 2, 8340 Malling

Flere restaurant nyheder...