Juleferie i København: Kom i julestemning med disse hyggelige aktiviteter

thumb image

København er fuld af hyggelige aktiviteter, som du og din familie kan lave i juleferien. Om du er til fart på isen, julemarkeder eller en god julefilm, så er der nok at vælge mellem! Få inspiration til ting at lave i din juleferie her.

Ahh. Juleferie.

Så samles familien endelig fra nær og fjern, det fine julepynt lyser op i gaderne, og der er julegodter ALLE vegne. Der er rig mulighed for at komme i julestemning rundt omkring i København, da byen har planlagt en masse julesjov og aktiviteter.

Så på med vanterne, og gå på opdagelse i disse juleevents.

Glædelig jul!

Løb på skøjter ved Broens Skøjtebane

Foto: Broens Skøjtebane

Gør som Bambi og tag på den glatte is! Besøg Broens Skøjtebane, som er åben i vinterperioden. Du finder den 600 m2 store skøjtebane for enden af Inderhavnsbroen på Christianshavn. Tager du egne skøjter med, så er det helt gratis. Du kan også leje et par skøjter for 50 kr. pr. time.

Har du ikke prøvet det før, så er der hjælp at hente. Der er nemlig gratis skøjteundervisning hver tirsdag og torsdag fra kl. 17-19 i december.

Efterfølgende er der rig mulighed for at spise noget god mad ved de mange lækre spisesteder i nærheden. Broens Gadekøkken er åbent med flere streetfood-boder.

Har I brug for at få varmen indenfor, så ligger Krøyers Plads lige rundt om hjørnet, hvor der er flere spisesteder med den fineste udsigt til vandet.

I kan eksempelvis få friskbagt kage, brunch eller en god kop kaffe ved Café Krøyers, der er indrettet hyggeligt og hjemligt som mormors dagligstue.

Adresse: Strandgade 87A, 1401 København K

Besøg Københavns fine julemarkeder

København er proppet med hyggelige julemarkeder med glimtende lys, gran og gløgg. Her vil julestemningen ingen ende tage, og du kan være sikker på, at der er julegodter til den søde tand.

Du kan finde julemarkeder ved:

Tager du til Jægersborgsgade d. 18. december, er det muligt at julemanden kommer forbi – særligt hvis du kommer mellem kl. 11-13. Gaden vil være fuld af liv og julestemning, hvor du kan nyde lune æbleskiver og gløgg til live japansk julemusik!

Kom i julestemning ved det store fimlærred

Er I trætte i benene eller godt vinterkolde, så læn jer tilbage i de behagelige biografsæder, og prop jer med lune popcorn. Der er nemlig flere hyggelige julefilm, der kører i biograferne i juleferien:

Se familiefilmenJulemand og Co. Her besvimer 92.000 nisser pludselig i julemandens værksted på grund af mangel på C-vitamin – og så får julemanden ellers travlt med at redde julen.

Er I glade for kæledyr, så tag ind og se Clifford – den store, røde hund‘. Her får 12-årige Emily en rød hundehvalp i gave. Men den næste dag vågner hun til synet af en gigantisk hund i sin lille lejlighed!

Du kan også se filmen om familien Krumborg, hvor Krumme starter et detektivbureau for at opklare et stort diamanttyveri.

Alle ovenstående film vises i den farverige biograf Palads, der er Danmarks største biograf.

Er der plads til andet end popcorn, så er der mange hyggelige restauranter lige ved biografen. Blandt andet den velanmeldte Spisebar Knøw, hvor alt det bedste fra Jylland bliver serveret. Det er ikke så ringe endda.

Adresse: H. C. Andersens Blvd. 8, 1553 København V

Læs også:
Her kan du drikke lækker gløgg i København

You may also like...