Her får du billedskønne serveringer i Aarhus

thumb image

Vild med lækre madbilleder? Se seks restauranter i Aarhus, hvis serveringer på instagram næsten er for smukke til at spise

Mad, der ligner æstetiske, smukke kunstværker, er noget, der kan få de fleste madelskeres mund til at løbe i vand. Vi har samlet seks restauranter i Aarhus, der er en fryd for øjet at følge på instagram.

God appetit!

Nordisk Spisehus

Hvis ikke de smukke æstetiske retter på Nordisk Spisehus kan vække et ægte madørers appetit, så ved vi snart ikke, hvad kan. Vi ville i hvert fald ikke have noget imod at sætte tænderne i denne tuntatar pyntet med spiselige blomster – som man vist godt kan kalde et lille kunstværk.


Book bord på Nordisk Spisehus ➤

Gäst

Kom på et madeventyr til Norditalien på Restaurant Gäst, der servere enkle, smukke, æsteriske retter, der er intet mindre end en fryd for øjet. Udover fine desserter som denne, kan du også få stillet sulten i pasta carbonara, ravioli og andre italienske klassikere. Og de er selvfølgelig også pæne som denne!


Book bord på Gäst ➤

Bar Plata

På Bar Plata, der åbnede på Klostertorvet i Aarhus for nyligt, bliver du budt indenfor til en dining og cocktailsbar. Her servere de smagfulde cocktails lavet med masser af kærlighed. Guf for øjnene og ikke mindst kameralinsen. Her kan du blandt andet prøve Plata Lady, som er en lyserød udgave af gin og tonic, som du kan se på billedet … er vi de eneste, der bliver helt tørstige?

Ud over eksotiske cocktails servere Bar Plata også lækre sæsonbestemte menuer – dem kan du kaste flere blikke på, på deres instagram.


Book bord på Bar Plata ➤

Morena Mia

På spanske Morena Mia, bliver du taget med på en kulinarisk rejse, hvilket afspejler det, der serveres på tallerken. Her kan du opleve at serveringerne kan være fyldt med sne, delfiner og blomster – lige til at spise. På deres instagram-profil tager de dig med på tur rundt i deres spanske madunivers – mums siger vi bare.


Book bord på Morena Mia ➤

Domestic

På Michelin-restauranten Domestic er der ikke et øje tørt, når de servere deres spiselige kunstværker i restauranten, der ligger i Mejlgade nær havnen i Aarhus. Hvis du vil prøve restauranten med stjerne, kan du får en fire retters med snacks til 550 kr. Indtil da, kan du lade dig friste af deres lækre billeder på deres profil…


Book bord på Domestic ➤

NO16

På NO16 på Europaplads midt i Aarhus får du 4 retter og fri vin fra 499 kr. – en gastronomisk oplevelse til en fornuftig pris. Serveringer står snorlige med flotte farvespil, spiselige blomster og meget mere. Bare se hvordan simple ting som tomat, basilikum og malt ligner en million – man kan ikke blive andet end sulten, når man scroller ned over deres insta-konto…


Book bord på NO16 ➤

You may also like...