Vinsmagning med Nimb i september

thumb image

Er du til Barolo, Bourgogne eller vine fra Bordeaux? September står i vinens tegn hos Nimb, når de inviterer til spændende events med god mad, ekspertviden og ikke mindst vin.

Piemontesisk mad- og vinaften på Mazzolis

Piemonte er Italiens pendant til Bourgogne i Frankrig, og det populære vindistrikt er uden sammenligning et af landets bedste. Stedet er indbegrebet af finesse, elegance og kompleksitet, og dét vil du kunne opleve på Mazzolis den 10. september.

Aften tager dig igennem en mad- og vinoplevelse, som vil vise dig, hvad Piemontes kulinariske perspektiv har at byde på.
Vinene er udvalgt i samarbejde med H.J. Hansen og kommer fra G.D. Vajra, som producerer både Barolo og andre spændende vine fra egnen.

Du får: Antipasti – Primi – Secondi – Dolce kombineret med Piemontes skønne vine på glas.
Hvor: Vesterbrogade 3, 1670 København V
Hvornår: 10. september 2020
Pris: 795 kr. per person inkl. entré til Tivoli 


Book oplevelsen her ➤

Historier fra Bourgogne med Simon Olesen

Den 15. september er der lagt op til en berusende aften i selskab med sommelier, Simon Olesen, som til dagligt arbejder på Restaurant Møntergade. Simon Olesen er en af de få, som virkelig forstår at kombinere det gode værtskab med sin store viden om vin. Det betyder også, at han altid rammer plet, når maden og vinen skal gå op i en højere enhed.

Netop Bourgogne-området er et at Olesens store favoritter, og han deler hjertensgerne ud af både nicheviden om de forskellige vine og gamle røverhistorier.

Efterfølgende er der i anledningen sammensat en skøn menu i Nimb Brasserie: 

Du får: Aperitif med snacks – Forret – Hovedret – Ost – Simon Olesens ekspertviden og vine
Hvor: Bernstorffsgade 5, 1577 København V
Hvornår: 15. september 2020
Pris: 1450 kr. per person inkl. entré til Tivoli


Book oplevelsen her ➤

En aften i Bordeaux med Marianne Nicolaisen

Vi forbliver i det franske, når Nimb inviterer dig med til en aften i Bordeaux. Din rejseguide hedder Marianne Nicolaisen, og du er i trygge hænder hele vejen, for Marianne Nicolaisen har nemlig boet i Bordeaux i godt 20 år. Her har hun handlet og beskæftiget sig med områdets allerbedste vine og erhvervet sig en bred viden om produkterne og ikke mindst de historiske slotte på egnen.

Til dette arrangement tager Marianne Nicolaisen dig kærligt i hånden, mens hun deler ud af sine erfaringer – og du skal naturligvis ikke kun nøjes med at høre om vinene. Marianne Nicolaisen har udvalgt vinene i samarbejde med H.J.Hansen Vin, som kokkene i Nimb Brasserie har lavet en passende menu til.

Du får: Snacks – 4 serveringer inkl. vine
Hvor: Bernstorffsgade 5, 1577 København V
Hvornår: 17. september 2020
Pris: 1450 kr. per person inkl. entré til Tivli


Book oplevelsen her ➤

Rundt om Château de Beaucastel med Niels Lillelund

Er du inkarneret vinentusiast, kender du uden tvivl  Châteauneuf-du-Pape i Côtes du Rhône. Det samme gælder for producenten Château de Beaucastel, som regnes for at være en af de bedste producenter i appellationen.

Den 20. september inviterer Nimb til endnu et vinarrangement. Denne gang i selskab med Jyllandspostens madanmelder Niels Lillelund og importør af Beaucastels vine, Sigurd Müller.

Det solrige Côtes du Rhône er Lillelunds foretrukne vinområde, og gennem tiden er det blevet til mange rejser til destinationen. Aftenen vil derfor byde på masser af rejseanekdoter, og du vil også få lov at smage på et udvalg af Château de Beaucastels vine.

Dertil serverer Nimb Brasserie en nøje afstemt menu.

Du får: Aperitif – 4 serveringer inkl. vine
Hvor: Bernstorffsgade 5, 1577 København V
Hvornår: 20. september 2020
Pris: 1450 kr. per person ink. entré til Tivoli


Book oplevelsen her ➤

Se det samlede program hos Nimb.

You may also like...