DinnerDays Odense: Disse restauranter er ved at være udsolgt

thumb image

DinnerDays rammer Odense i din efterårsferie. Pønser du stadig på at invitere kæresten, veninden eller måske din gamle far ud at spise? Så er det nu, du skal slå til. Byen bugner nemlig af populære spisesteder, og de første restauranter har allerede meldt udsolgt. Så frem med pungen og book dit restaurantbesøg i dag.

Nåede du ikke at få billetter til Restaurant ARO, Oluf Bagers Gård eller Restaurant HOS? Så fortvivl ej. Der er stadig mange gode spiseoplevelser i vente. Skynd dig til tasterne, hvis du skal nå at få bord på disse tre populære restauranter.

Næsbyhoved Skov: Røget laks, okse-tournedos og hindbærmousse

Der er nu intet som at spise en middag, mens du nyder udsigten til skovens gyldne kroner. Dét kan du hos Næsbyhoved Skov, som til DinnerDays inviterer gæster på deres menu. Glæd dig til halehængt røget laks, tournedos af oksemørbrad, og rund aftenen af med Skovens luftette hindbærmousse med chokoladekage og friske bær.

Så kan efteråret bare komme an!


Book her ➤

Fynboen: Confiteret kulmule, andebryst og brunsvigerdessert

Er du til fisk, fugl og fynsk brunsviger? Det er du ikke alene om, for Fynboen på Nørregade i Odense er også en af dem, der snart kan melde fuldt hus alle dage. Og dét kan vi godt forstå. Fynboen er vinder af den anerkendte Schiøtzpris, og så laver de gedigen god mad. Menuen står på surdejsbrød til at lægge bunden (og lukke munden). Herefter følger confiteret kulmule med jordskokker, spinat og beder. Hovedretten byder på andebryst med kål og desserten står på Fynboens egen kreative fortolkning af den ikoniske brunsvigerdessert.


Book her ➤

Ribelli: Carpaccio, ravioli, fynsk okse og pære med karamel

Ribelli er Odenses helt nye dreng i klassen, som har taget alle med storm. Ribelli ledes af brødrene Luciano og Stefano Foschi, som har rødder i støvlelandet, og derfor får du her serveret ægte italiensk fine dining, men med plads til nyfortolkninger. Dogmer er til for at blive brudt, og det er måske heri, det ‘rebelske’ ligger.

Ribelli er for dig, der gerne vil opgradere til den helt ‘dyre’ model. Her er prisen nemlig 400 kroner (+ gebyr). Men med dén menu er det uden tvivl de ekstra kroner værd. Glæd dig til fire retter bestående af carpaccio, ravioli med braiseret andelår og vesterhavsost, fynsk okse med revet hjerte, peberfrugt og svampesauce og pære med karamel og mandeltærte.

Derudover er der snacks til at starte på.


Book her ➤

Du kan også bare gå ind og swipe rundt på DinnerDays.com og tjek de mange andre spændende restauranter i Odense.

DinnerDays oktober 2019:
HVORNÅR: 9.-18. oktober 2020
HVOR: På 100+ restauranter i København, Aarhus, Odense, øvrige Sjælland og øvrige Jylland
PRIS: 210 kr. + gebyr (fra 25 kr.). Enkelte gourmetmenuer koster 400 kr. + gebyr (fra 30 kr.)

You may also like...