3 retter fra 210 kr. i efterårsferien: Populære restauranter i Odense er ved at være udsolgt - DinnerBooking Blog
thumb image

3 retter fra 210 kr. i efterårsferien: Populære restauranter i Odense er ved at være udsolgt

DinnerDays nærmer sig – det gør efterårsferien også. Derfor skal de fleste nok fejre ferien med god mad på tallerkenen og vin i glasset. Heldigvis er der gode muligheder for at spise ude for ikke mange penge – og stadig af høj kvalitet. For DinnerDays rammer Odense i efterårsferien, hvor du kan få 3 retter fra 210 + gebyr.

Salget til DinnerDays er allerede i fuld gang – og de første restauranter har meldt udsolgt. Men der er stadig få billetter at støve op til de ekstra populære restauranter i Odense. Så er det om at være hurtig på tasterne!

Da billetsalget til DinnerDays åbnede, gik der ikke længe for restauranten ARO var totalt udsolgt. For hver gang sidder garvede DinnerDays-gæster ved tasterne, når AROs billetter bliver frigivet.

Men bare rolig, selvom du ikke fik billet til ARO, er der stadig gode pladser at få. Restaurant HOS er én af dem, som også er en af de allermest populære, og du skal virkelig være hurtig, hvis du vil have fingrene i billetter hertil. For her er kun et par enkelte billeder tilbage mellem den. 15.- 17. oktober.

Svinekæber, skaldyrssalat krabbebisque, okse og helleflynder?

De restauranter som lige nu har få billetter tilbage, er blandt andet Fynboen. Og mærkeligt er det ikke, for Fynboen, som lige har vundet Schiøtzprisen (over Alkymisten) laver gedigent god mad. Menuen står blandt andet på rørt lyssej med rygeost og syltede græskar, ølbraiserede svinekæber og Fynboens hjemmelavede kæmpeeskimo med chokolade og bær.

Restaurant Vår er også én af de restauranter, som snart kan melde udsolgt, trods menuprisen er en smule dyrere. Vår er nemlig én af de eksklusive restauranter, hvor du betaler 400 kroner for en menu. Til gengæld får du 4 flotte serveringer; citrusgravad hellefisk, bagt kulmule med hummer og æble, grillet okse og pommes puree – og en dessert af gran, æble, havre og syre til slut.

Her skal du også være hurtig!

De andre restauranter til DinnerDays i Odense hvor du skal være hurtig på tasterne, er blandt andet Næsbyhoved Skov, Druen og Bønnen, Kongens Have og Balcony. Du kan også bare gå ind og swipe rundt på DinnerDays-sitet for her er mange flere muligheder til middag i efterårsferien.

DinnerDays oktober 2019:
HVORNÅR: 11.-20. oktober 2019
HVOR: På 100+ restauranter i København, Aarhus, Odense, øvrige Sjælland og øvrige Jylland
PRIS: 210 kr. + gebyr (fra 25 kr.). Enkelte gourmetmenuer koster 400 kr. + gebyr (fra 30 kr.)

Flere restaurant nyheder...