Michelin-kok byder på gourmetoplevelser i vinterferien fra 250kr.

thumb image

Kunne du tænke dig en gourmetoplevelse kreeret af kokke med erfaring fra nogle af landets bedste Michelin restauranter? Copenhagen Gourmet byder på 3-retters menu i Michelin-klassen til en VILD pris.

En Michelin-middag er en oplevelse, som de fleste anser som noget, der kun er få forundt. Men sådan behøver det slet ikke at være, og nu skal du høre hvorfor. Kom forbi Bygmestervej 2 i vinterferien, når Michelin-kok Kasper Rune Sørensen og hans team fyrer op under panderne. Og prisen? Den er helt ekstraordinær!

Når kalenderen siger uge 7, kommer der lys i vinduerne i den industrielle bygning i Nordvest. NXTDoor står der på døren, og hvis du er sulten efter noget, du sjældent har smagt mage til, så er det hér, det sker!

Foto: Copenhagen Gourmets Instagramprofil

I mere end 12 år har Kasper Rune Sørensen drevet private dining virksomheden Copenhagen Gourmet, som leverer skræddersyede gourmetløsninger til private og erhverv. Men i vinterferien skal Kaspers kogekunst ikke kun være for de udvalgte få. Den skal være for alle, og du kan komme med!

VinterGourmet-menu

Forret
Bagt, marineret hvid fisk med persillemayo, urter og fennikelsalat

Hovedret
Cuvette af Greater Omaha med kartoffelpuré, pebersauce og kål

Dessert
Mørk chokolademousse med ananas bagt i mørk rom og crumble

Pris: 250 kr. pr. person (+gebyr)

Udover den faste menu er det også muligt at tilkøbe f.eks. vin- eller ølmenu, snacks og bobler. Er du vegetar, så fortvivl ikke. Kontakt Copenhagen Gourmet og få mere at vide om deres vegetariske alternativer til menuen. Se mere via knappen nedenunder.

Hvor: Bygmestervej 2, 2400 København NV

Hvem står bag Cophenhagen Gourmet?

Copenhagen Gourmet er stiftet af kokken Kasper Rune Sørensen. Han blev udlært i 1994 og har sidenhen arbejdet på nogle af Danmarks bedste restauranter. Udover at have været køkkenchef på Kommandanten i 3 år, består hans imponerende CV også af navne som Søllerød Kro, Kong Hans Kælder og Krogs Fiskerestaurant. Kasper var tilmed den første i Danmark til at få tildelt hele to Michelin stjerner.

Kasper blev selvstændig restauratør på Restaurant Nouveau, og han har siden 2009 drevet Copenhagen Gourmet, som laver skræddersyede gourmetløsninger til både erhverv og private.

Vi søger kompromisløst at levere gourmetoplevelser af højeste kvalitet, der kompetent møder kunden på deres præmisser og skaber mindeværdige oplevelser i trygge og afslappende rammer.

Kasper Rune Sørensen

Men Kasper er ikke alene om at få tingene op at koge. Udover Kasper selv består køkkenet af et veludvalgt hold af kokke, hvis kompetencer er hentet fra nogle af Danmarks mest anerkendte Michelin restauranter. Blandt dem er navne som Søllerød Kro, Kadeau, Kommandanten, Le Sommelier og Kong Hans Kælder. Maden er dogmefri og smagfuld i både udtryk og essens.

Foto: Copenhagen Gourmet – VinterGourmet menuen i uge 7.

Fra den 14. til den 18. februar åbner de dørene til deres lokaler i det gamle industrikvarter. Lokalet hedder NXTDoor, og Kasper og hans A-team glæder sig til at varte dig op på ægte Michelin manér. Sådan noget skal vel koste en mindre formue, tænker du måske? Men nej! Det skal det ikke. Her får du en eksklusiv 3-retters menu til bare 250 kr. og en service der rangerer i toppen af skalaen. For hos Copenhagen Gourmet er kokkene ikke kun dygtige og kreative madskabere – de forstår sig også på at planlægge og være tovholdere på deres arrangementer.

Vi glæder os til en lækker aften til VinterGourmet hos Cophenhagen Gourmet.

Foto: Copenhagen Gourmet

You may also like...