Nyd sommeren i Nyhavn: 6 favoritter i den hyggelige havn

thumb image

Nyhavn har meget andet at byde på end klassiske turistrestauranter – Vi har samlet 6 gode spisesteder i og omkring Nyhavn, som alle er et besøg værd! 

Nyhavn er lidt af en turistmagnet, men den hyggelige havn er bestemt ikke kun for turister!

Glem alt om kedelige turistfælder – Her er 6 gode og hyggelige restauranter i og omkring Nyhavn, hvor I kan nyde god mad på sommer-slentreturen langs kajen.

1. Kompasset

Foto: Kompasset

I Nyhavn 65 finder du den smukt indrettede restaurant Kompasset. På Kompasset er missionen at skabe gode måltidsoplevelser med moderne smørrebrød og specialbrygget øl på menuen. Kompasset er den ideelle frokostrestaurant for dig, der sætter pris på høj kvalitet og nye smagsoplevelser. Restauranten har også åbent til aften, hvor du kan mæske dig i aftenens varme ret med fisk, fugl eller kød eller nyde lidt snacks og en god øl.

Hvor: Nyhavn 65, 1051 København K


Book bord på Kompasset ➤

2. Hummer

Foto: Restaurant HUMMER

På solsiden af Nyhavn finder du Restaurant HUMMER, der er Københavns nye fiskerestaurant. Her serveres frisk fisk og skaldyr samt bobler og gode vine i smukke omgivelser. Spisestedet er et pragteksemplar på, at Nyhavn er andet end turistfælder og sømandsværtshuse. Kig forbi HUMMER og få en smagsoplevelse fyldt med frisk fisk og i flotte omgivelser.

Hvor: Nyhavn 63A, 1051 København K


Book bord på HUMMER ➤

3. Told & Snaps

Foto: David Rosted

Told & Snaps er en klassisk, københavnsk frokostrestaurant, der serverer smagfulde  danske smørrebrød af høj kvalitet. Som restaurantens navn antyder, er der et bredt udvalg af snaps på menuen, som du kan skylle de skønne smørrebrød ned med. Nyd det traditionsrige danske smørrebrødsbord i hyggelige omgivelser i restaurantens klassisk indrettede kælderlokaler lige på en sidegade til Nyhavn.

Hvor: Toldbodgade 2, 1253 København K


Book bord på Told & Snaps ➤

4. Zeleste

Foto: Zeleste

Zeleste ligger i Store Strandstræde – en sidegade lige i starten af Nyhavn. Her finder du retter inspireret af det nordiske og franske køkken lavet af sæsonens friske råvarer. Restauranten har åbent til både frokost og aften, og så har de desuden en enormt hyggelig gårdhave til dem, der trænger til at trække sig lidt fra menneskemængden i Nyhavn .

Hvor: Store Strandstræde 6, 1255 København K


Book bord på Zeleste ➤

5. Nyhavns Færgekro

Foto: Nyhavns Færgekro

På Færgekroen kan du nyde Nyhavns livlige stemning ved restaurantens udendørs borde. I vaskeægte Nyhavn-stil er køkkenet traditionelt dansk og byder på bl.a. smørrebrød til frokost og ‘Færgekroens Aftensmad’ til aften. Unikt ved Færgekroen er dog især deres sildebord med over 12 forskellige sildespecialiteter – Er du vild med sild, så er Færgekroen stedet! Desuden et godt bud på location til årets påske- og julefrokoster.

Hvor: Nyhavn 5, 1051 København K


Book bord på Nyhavns Færgekro ➤

6. The Union Kitchen

Foto: The Union Kitchen

Et stenkast fra Nyhavn i Store Strandgade finder du The Union Kitchen. Her er køkkenets kompetencer helt unikke: De er eksperter i kødboller! Her serveres saftige ‘Balls’ i massevis – Både beef, pork, chicken, salmon, lamb og mange andre varianter. Der er også mange lækre morgenmadsretter på menuen som klassikerne Eggs Benedict og Croque Madame – Eller hvad med en Breakfast Burger?

Hvor: Store Strandstræde 21, 1255 København K


Book bord på The Union Kitchen ➤

You may also like...