Lieffroy er halvårets mest populære på Fyn: ‘Helt klart blandt Danmarks top 10’

thumb image

I årets første seks måneder har et stort antal danskere landet over været forbi DinnerBooking.com for at vurdere deres restaurantbesøg. Se de fynske topscorere her.  

Går du en sommerferie i Danmark i møde? Så kan der være gode grunde til at forsøde livet med spændende restaurantoplevelser.

Og hvis du vil have en sublim en af slagsen på Fyn, kan det være en idé at sætte næsen mod Nyborg – nærmere bestemt Restaurant Lieffroy.

Hos DinnerBooking.com har vi netop lavet opgørelsen over de fynske restauranter, der i årets første seks måneder er faldet mest i gæsternes smag. Opgørelsen er baseret på 78,631, og helt i top finder man i det fynske Restaurant Lieffroy i Nyborg.

Restauranten scorer da også gang på gang gode anmeldelser af madanmeldere og er som det nyeste nomineret til Årets Restaurant af Den Danske Spiseguide. Om de kan løbe med den prestigefyldte titel er endnu uvist, men i mellemtiden kan de i hvert fald bryste sig af at have vundet gæsternes gunst.

‘Blandt Danmarks top 10’

Blandt de positive beskrivelser om Lieffroy nævner gæsterne blandt andet, at alle elementer går op i en højere enhed i restauranten – og at det er blandt Danmarks bedste restaurantoplevelser:

“Igen et super besøg, alt er perfekt på dette sted. Restauranten, indretningen, beliggenheden, personalet, maden & vinene samt prissætningen er i perfekt balance. Vi har været og kommer vidt omkring og har besøgt rigtig mange gourmetrestauranter, Lieffroy er i den absolutte top.” – Frederik

“Det er altid en fornøjelse at besøge jer. Det mest perfekte sted med en storslået udsigt. maden er uovertruffen og servering/betjening perfekt” – Anne Marie

“Endnu en 1. klasses oplevelse hos Lieffroy. Et utrolig højt service-niveau med tjenere, der ved, hvad de præsenterer, uanset om det er vinen eller maden. Maden har et utrolig højt niveau, hvor der er kræset om den mindste lille detalje. Helt klart en af Danmarks top 10 restauranter” – Thune

Har du selv besøgt Lieffroy eller de andre gode restauranter på listen?

Top 5 på Fyn i 1. halvår 2017

  1. Lieffroy, Nyborg 
  2. Restaurant Rudolf Mathis, Kerteminde
  3. Balcony, Odense C 
  4. Kok & Vin, Odense C 
  5. Restaurant Under Lindetræet, Odense C 

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for første halvår 2017 er baseret på 78,631 danske gæsteanmeldelser.

Se mange flere gæsteanmeldelser på DinnerBooking.com.

You may also like...