Her kan du holde nytårsaften i København

thumb image

Nytårsaften venter forude, og derfor får du her overblikket over, hvilke københavnske restauranter du kan besøge for at få den helt ideelle aften. 

I november og december er der ofte tryk på julestemning, gaver og julefrokost-aftaler, og så kan det hænde, at man overser den store begivenhed, som starter, når juleræset slutter.

Nytårsaften skal selvfølgelig fejres med manér, og orker du ikke lige at lege den store gourmetkok, kan du i stedet tage dine kære med på en af Københavns gode restauranter.

Her får du overblik over, hvor du kan fejre nytårsaften i København 2017/18.

1. Nytårsaften på Gorilla

På Kødbyens restaurant-darling, Restaurant Gorilla, kan du sætte aftenen igang med en family style middag med 12 serveringer til bordet. Så kan I mæske jer i lækre snacks og retter som hummer, højreb og trøffelpasta, mens uret bevæger sig mod midnat. Til at gøre retterne selskab, kan du eksempelvis springe ombord i deres cocktailkort.

Pris: 850,- pr. person (ex. gebyr)

Adresse: Flæsketorvet 63, 1711 København V


Køb billet til Gorilla ➤

Foto: Restaurant Gorilla

Foto: Restaurant Gorilla

2. Nytårsaften på Retour Steak 

Vil du nyde aftenen med en lækker bøf og fritter, kan du tage din kæreste eller venner med på den populære restaurant Retour Steak, der som vanlig byder på møre bøffer og byens bedste bearnaise. Herudover er der caviar appetizers,  kogt hummer til forret og profiteroles med chokolade-sauce til dessert.

Pris: 695,- pr. person

Adresse: Ny Østergade 21, 1101 København K


Køb billet til Retour Steak ➤

 

3. Nytårsaften på Admiral Hotel

Byd det nye år velkommen sammen med 350 andre festklædte gæster, når det 200-årige fredede pakhus danner ramme om årets fest. Her er der skruet helt op for luksusblusset med både velkomstdrink, 5. retters gallamenu med særligt udvalgte vine, kransekage med champagne samt stort festfyrværkeri kl. 24.00.

Pris: 1869,- pr. person

Adresse: Ny Østergade 21, 1101 København K


Køb billet til Admiral Hotel ➤

 

 

Flere restaurant nyheder...