Her er Papirøens nye franske vinbar

thumb image

Initiativtagerne bag Copenhagen Street Food byder indenfor i en ny fransk inspireret vinbar, La Halle Bar á Vin, hos Københavns nye kunsthal på Papirøen.

Nu er der en ekstra god grund til at slå vejen forbi Papirøen i København. Stedet har nemlig fået en spændende fransk vinbar ved navn La Halle.

Vinbaren åbnede stille og roligt op i løbet af sensommeren, og står klar til at servere masser  af god vin og charcuterie, så hatten passer.

halle2

Fransk inspireret menu

På La Halle Bar á Vin er menuen fransk, og du kan se frem til et bredt udvalg af eksklusive vine og bobler, oste, charcuterie, bruschetta og lette anretninger samt sødt til kaffen.

Herudover er der også gode muligheder for at svinge forbi til morgenmad, frokost og middag – ligesom du er også velkommen til bare at droppe ind til et glas bobler eller en kaffe.

halle3

Varm vinterhygge i hallerne

Læg vejen forbi kunstudstillingen, hvor du kan opleve højprofileret moderne installationskunst og slut af hos La Halle Bar á Vin, der har ambitioner om at skabe en eksklusiv ramme om aftenen:

”La Halle Bar à Vin er et nyt sted, hvis man vil have en mere eksklusiv oplevelse på PapirØen. Vi oplever, at flere gerne vil besøge Copenhagen Street Food, men også søger en oplevelse med lidt mere service og eksklusivitet.”

“Så her hos La Halle Bar á Vin får du lækre vine glas med stilk og rigtig bestik,” fortæller restauratør Jesper Møller, der også er initiativtager til madmarkedet Copenhagen Street Food. Han tilføjer:

“Om vinteren har vi lagt vægt på nordisk indendørshygge med et godt glas rødvin, og om sommeren kan du observere det festlige liv på kajen med et glas kølig rosévin med udsigt til Skuespilhuset.”

halle4

Ny vinbar fra initiativtagerne til Copenhagen Street Food

Mændene bag La Halle Bar á Vin er initiativtagerne til Copenhagen Street Food – Jesper Møller (Toldboden, Restaurant Julian på Nationalmuseet) og Dan Husted (Paté Paté, Bibendum, mfl.) samt deres partner Ruben Passer, mens den gastronomiske profil er skabt af Niels Meldgaard (Nokken, Café Victor).


Book bord på La Halle ➤

You may also like...