Odense: Her er 3 restauranter, hvor du kan spise dig mæt til få penge

thumb image
Foto: Fynboen i Odense serverer velsmag til en pris, som ikke gør ondt i pengepungen.

Vil du have smæk for skillingen, når du skal ud at spise i Odense, så er der hjælp at hente! Vi har samlet en liste over tre fynske restauranter, som gæsterne rangerer allerhøjest på spørgsmålet om, hvor man kan få værdi for pengene.

Julen varer længe, koster mange penge“. Den gamle julesalme kender vi RIGTIG godt, og det er ikke uden grund. December måned er nu overstået, og av for den. For de flestes vedkommende har badevægten fået et højere ciffer modsat opsparingen, som desværre ikke er blevet større i julen.

Vil du derfor gerne ud at spise på restaurant, hvor maden bare smager kanon, servicen er fortrinlig og hvor du i den grad får noget for pengene, så læs trygt videre. Her er 3 restauranter, hvor et besøg ikke kun vil glæde maven, men også pengepungen!

Prisvenlig gourmet ved Restaurant Vår

Skal det være fin gourmet til en god pris, skal du tage forbi Restaurant Vår. Du finder den anmelderroste restaurant i Vintapperstræde midt i Odense.

Restauranten nævnes i den seneste udgave af Michelinguiden 2021, for sin kreative og smagfulde madlavning og interessante vin-anbefalinger, der fokuserer på økologi.

Gæsterne er også begejstrede, hvilket vi kan se i deres anmeldelser i DinnerBooking:

Det var første gang, vi besøgte Restaurant Vår. Vi fik service og god mad i høj klasse til en særdeles god pris. Vi oplevede personale, der tog sig tid til os. Har allerede og vil fortsat anbefale restauranten til andre!

Marina besøgte Restaurant Vår d. 20. oktober 2021

Fremragende! Intet andet! Vi kommer helt sikkert igen og igen og igen!

Steffen besøgte Restaurant Vår d. 8. august 2020

Restaurant Vår er derfor et oplagt valg, hvis du ønsker fornem gourmet uden at betale det hvide ud af øjnene. 5 gourmet-serveringer koster kun 450 kr., og skal aftenen have hele armen, så koster 10 retter 900 kr.

Hvor: Vintapperstræde 10, 5000 Odense C

Nordisk gastronomi til fair priser ved Restaurant Nordatlanten

Restaurant Nordatlanten
Foto: Restaurant Nordatlanten i Odense er populær blandt gæsterne. Her serveres mad med inspiration fra Grønland, Island og Færøerne.

Bor du på Fyn, så har du formentligt hørt om Det Nordatlantiske Hus ved Odense Havn. Stedet er et kulturhus, hvor Grønland, Island og Færøerne møder Danmark. Her ligger Restaurant Nordatlanten med den fineste udsigt til vandet, hvor du kan smage mad fra dette clash af nordatlantiske lande. Du kan gøre sjældne fund på menuen, såsom elg, islandske kammuslinger og færøsk ølsirup.

Restauranten er særligt populær for deres store weekendbrunch samt det venlige personale og gode mad til fair priser.

Vi var enige om, at det var en rigtig god og positiv oplevelse. Fuld valuta for pengene. Vi var der også sidste år.

Britta besøgte Restaurant Nordatlanten d. 6. december 2021

Jeg har endnu engang fået en rigtig god oplevelse med lækker mad og god service. Et sted, man ser frem til at komme tilbage til.

Rene besøgte Restaurant Nordatlanten d. 18 oktober 2021

Restauranten har også en udsøgt frokost og aften-menu, og derudover er det muligt at bestille grønlandske rejer og bobler, hvidvin og rosé ad libitum til kun 350 kr. Fornemt!

Hvor: Nordatlantisk Promenade 1, 5000 Odense C

Gode, danske retter til billige penge ved Fynboen

Er du til klassiske, danske retter og en hyggelig, hjemlig stemning, så er Restaurant Fynboen bestemt et besøg værd. Her får du nærvær, dedikation og velsmag til en pris, som ikke gør ondt i pengepungen.

Fynboens gæster roser også stedet for dets varme, høje kvalitet og yderst gode priser.

Maden var super lækker, og tjeneren var så sød! Prisen var også rigtig god i forhold til, hvor lækker maden var, og hvor meget vi fik.

Lisa besøgte Fynboen 17. december 2021

Jeg har været på Fynboen igen og prøvede deres 500 kr menu (…). Det er overraskende, hvor lækkert det kan gøres, for så billige penge (…). SÅ lækkert!

Astrid besøgte Fynboen 1. september 2018

På Fynboen kan du vælge mellem flere menuer. Blandt andet to forskellige sæsonmenuer med 4 retter til 350 kr. Der er også den populære Fællesskabsmenu med 10 forskellige retter, som man deles om ved bordet, til kun 495 kr.

I uge 7 2022 kan du besøge Fynboen til den landsdækkende madfestival DinnerDays, hvor du får 3 retter for kun 215 kr. (+gebyr).

Hvor: Nørregade 17, Odense
Dato: 11.-19. februar
Pris: 215 kr. (+gebyr)

Spis 3 retter for kun 215 kr til DinnerDays

DinnerDays 2022 7

Flere restauranter på Fyn deltager i DinnerDays, der løber af stablen i uge 7. Her kan du kan spise 3 lækre retter fra kun 215 kr. + gebyr – det kan næppe findes billigere!

Der er mange lækre restauranter, der deltager i DinnerDays. Du kan eksempelvis spise en udsøgt uruguaysk ribeye på MASH eller spicy thai på Phi Phi.

You may also like...