Oplev fortryllende julemarked i Blokhus

thumb image

Foto: Chris Ainsworth

Vinteren kan være magisk for både børn og voksne. Skulpturparken i Blokhus sørger hvert fald for at gøre den endnu mere fortryllende. Hvert år pyntes parken op til den helt store guldstjerne. Få en på opleveren og slut turen af med en hyggelig middag. Vi guider dig til, hvor du kan spise.

Det er ikke uden grund, at Skulpturparken Blokhus er velbesøgt i vintermånederne. Med over 1,5 millioner julelys, så er der ikke et øjebliks kedsomhed.

For 4. år i træk inviterer parken indenfor til et overdådigt lys- og lydshow med tilhørende julemarked.

Her bliver du budt på alt fra kunsthåndværk, jule-specialiteter, dekorationer m.m. – og selvfølgelig masser af julemusik, julestads, juleknas og delikatesser.

Foto: Poul Nymark, Kulturhuset Skulpturparken

Den over 20.000 m2 store skulpturpark emmer ganske enkelt af ægte julehygge i særklasse.

De holder åbent alle ugens dage fra kl. 11-21 i november og december – med undtagelse af enkelte dage.

Hyggelige spisesteder for familien

Efter et besøg i den overdådige Skulturpark Blokhus – og med småspisning af juleknas og godter, så kan det måske blive lidt tiltrængt med et lækkert måltid, som både børn og voksne kan samle sig omkring.

Her ligger Aalborg kun et stenkast væk, som med forskellige spisesteder byder på lækre retter til at varme sig på.

Caféministeriet – Møllegade


Aalborgs helt egen Caféministeriet på Møllegade er den oplagte destination, hvis du er på udkig efter en lækker brunch, frokost eller middag i moderne omgivelser.

Spisestedets menukort bugner med retter til enhver sult og alder, og de er kreeret med omtanke for ingrediensernes kvalitet.

KaffeFair – Strandvejen

KaffeFair er en socialøkonomiske café og restaurant. Her handler om, at der skal være plads til alle, om du blot har lyst til at strikke på fælles strik-med-halstørklæder, der bliver doneret til socialt udsatte, eller om du blot har lyst til at nyde en frokost med vennerne.

Maden er lavet med kærlighed, og menuen byder også på lækre juleretter.

Highway 66 – Borgergade

Foto: Instagram @highway66_aalborg_

Highway 66 er en amerikansk inspireret familierestaurant, som har til huse i en af byens ældste bygninger i hjertet af Aalborg.

Navnet stammer fra den famøse rute 66 i USA, og på menukortet finder du friterede retter, bøffer og fritter, som let kan stille din sult.

Så hvis du allerede har fået nok af dansk julemad, så er Highway 66 et oplagt sted at besøge.

Ønsker du at læse mere om Skulpturparken?

You may also like...