Guide: 5 populære og prisvenlige spisesteder i København

thumb image

Det er sidst på måneden og pengepungen er ved at være flad? Ingen alarm – Her får du 5 populære spisesteder i København, der er til at betale. 

Du kender det måske. Kalendermåneden lakker mod enden, og din bankkonto har taget kurs mod nul. Heldigvis byder det københavnske restaurantudvalg også på mange billige alternativer, så der alligevel kan blive råd til at forkæle smagsløgene.

Her får du de 5 budgetvenlige restauranter, som vores gæster har været mest begejstrede for i 2015. Guiden er baseret på en samlet opgørelse over de gæsteanmeldelser, som vi har modtaget i 2015 – hvilket er næsten 250.000.

Da Claudio

Ristorante Da Claudio er den første italienske restaurant på Frederiksberg og er beliggende nær Falkoner Salen, hvilket gør den til et oplagt sted at starte aftenen, hvis du eksempelvis skal i teater eller i Forum. På menukortet finder du klassiske, italienske retter som fx carpaccio, vitello tonnato og grillede scampi. Til at ledsage de italienske retter finder du et bredt udvalg af gode vine fra hele Italien.

På Claudio kan du få en tre-retters menu for 309 kr og en pizza fra 89. Dertil koster et glas vin 45 kr.

5,51 ud af 6 point

Da Claudio


Book bord på Da Claudio ➤

Nepali Bhancha

På Nørrebro ligger Nepali Bhancha, der på dansk betyder det nepalesiske køkken. Siden foråret 2015 har de forkælet gæster med smagfulde og veltilberedte retter fra Nepal.

Retterne bærer præg af det kinesiske og indiske køkken, men på trods af landets gigantiske naboer, så besidder madkulturen i Nepal sit eget udtryk med sine karakteristiske krydderier og tilberedningsmetoder. På Nepali Bhancha kan du bl.a. nyde autentiske Mo:mo(nepalesiske dumplings), unikke karryretter og saftige stykker kød fra grillen.

En hovedret på Nepali Bhancha starter ved 109 kr for en vegetar-curry.

5,51 ud af 6 point

Da Claudio


Book bord på Nepali Bhancha ➤

Lundgren VIP, Gothersgade

Lundgren VIP 2 er beliggende i Gothersgade i København, og her finder du en af hovedstadens hyggeligste tapasbarer. I tapasbaren er et stort fokus på vin, og derfor finder du her mere end 200 forskellige og nøje udvalgte kvalitetsvine til fornuftige pris.

Har du lyst til at gå på oplevelse i det store vinudvalg, kan du bestille bare et enkelt glas af hver efter konceptet: Du betaler kun for det, du drikker. Til vinen kan du bestille en luksus-tapas til 169,- om aftenen eller 129,- til frokost.

5,38 ud af 6 point

Lundgren


Book bord på Lundgren VIP ➤

Kjøbenhavn

Kjøbenhavn ligger i hjertet af indre by i Dronningens Tværgade, tæt ved Kongens Nytorv. Stemningen er afslappet og uprætentiøs, og der er et stort fokus på at skabe en helhedsoplevelse, hvor mad og vin går hånd i hånd med højt humør og hyggelige oplevelser.

På Kjøbenhavn kan du hver dag finde en lækker 3-retters menu for 300 kr, og derudover kan du finde en hovedret til 150,-.

5,35 ud af 6 point

Kjøbenhavn


Book bord på Kjøbenhavn ➤

Mad & Kaffe

Mad & Kaffe er en kaffebar og et spiseri beliggende på Sønder Boulevard på Vesterbro.

Her kan du blandt andet kaste dig over Mad & Kaffes signaturburger til 129 kr med  200 g oksebøf, bacon, cheddar, syltet agurk, løg, tomatrelish, deres helt egen burgerdressing, serveret i en økologisk brioche bolle. Og dertil finder man naturligvis store sprøde fritter.

5,31 ud af 6 point

Mad og kaffe


Book bord på Mad & Kaffe ➤

Foto: Mad & Kaffe / Bente Jæger

Foto: Mad & Kaffe / Bente Jæger

You may also like...