De jyske gæster har talt: 5 bedste restauranter

thumb image

Over 18.000 gæster har givet deres mening til kende om deres restaurantbesøg i den forgangne måned, og en mindre nordjysk restaurant er strøget helt til tops. 

I april måned har over 18.000 gæster bedømt deres restaurantbesøg via DinnerBooking. Og på de jyske gæsters førsteplads dukker en særlig nordjysk restaurant op, nemlig Rositas Bistro i Aalborg.

Ifølge ejer af bistroen, Johan Bülow, skyldes de positive anmeldelser deres fokus på at give gæsterne en helhedsoplevelse:

“At drive en restaurant i dag er som at iscenesætte og spille et teaterstykke. Vi er på ”live” og tæppet går op kl 17.00 hver dag. Hver gæst er unik og skal have en oplevelse. Vi ser det som om at hvert menneske, der går ind ad vores dør, giver os en aften af deres liv. Den skal vi så forvalte til vores yderste,” fortæller han.

Spørger man Johan Bülow, er der blandt gæsterne en generel efterspørgsel efter en helaftens-oplevelse snarere end “blot” en middag:

“Jeg tror, at der i de senere år har været en stigende tendens til, at den almindelige dansker søger en “spise-oplevelse” når de søger en restaurant, i stedet for bare at gå ud at spise 3 retter.”

Udover den aalborgensiske restaurant, er det blandt andet Kähler Villa Dining (foto) og den århusianske Michelin-restaurant, Gastromé, der pryder top 5-listen i april.

Top 5 i Jylland i april

  1. Rositas Bistro, Aalborg 
  2. Kähler Villa Dining, Risskov 
  3. Gastromé, Aarhus C 
  4. Sjette Frederiks Kro, Risskov 
  5. Frøken Koch, Aarhus C 

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restauranten, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for april 2016 er baseret på i alt 18.034 gæsteanmeldelser.

You may also like...