Redaktionen anbefaler: Her vil vi booke bord til genåbningen

thumb image

Endelig! Genåbningen er en realitet, og inden længe er det restauranternes tur til at byde madhungrende gæster velkommen igen – i første omgang til udendørsservering fra den 21. april og herefter indenfor fra den 6. maj.

Det er ingen hemmelighed, at vi på DinnerBookings redaktion længe har drømt om et restaurantbesøg. Det har du garanteret også?

Men kender du følelsen af, at det er umuligt at beslutte sig for, hvor det restaurantbesøg skal gå til? Det skal gerne være den ultimative oplevelse efter så lang tid.

Bare rolig, vi er her for dig!

DinnerBookings redaktion er gået sammen om at anbefale de restauranter, hvor vi selv vil booke bord til genåbningen. Læs med her og få anbefalinger fra Laura, Sofja, Rikke og Sara.

Lauras anbefaling

Laura er PR & Communications Manager i DinnerBooking – herudover er hun kæmpestor fan af MasterChef, og forsøger sig gerne med tryllerier i køkkenet, når hun inspireres i programmerne.

Gorilla

Gorilla er lidt min all-time favorite, hvor jeg vender retur igen og igen. Hver gang kaster jeg mig over deres 10 serveringer – og det glæder mig, at de fortsat kører med samme koncept til genåbningen. De 10 retter er så velsmagende, at jeg altid spiser mig til en lille mavepine. Jeg drømmer om en udgave tatar af okse og en omgang burrata på min menu og ej at forglemme en omgang hjemmelavet Tortelli eller Rigatoni.

Gorilla har udendørsservering ud mod Kødbyens rå omgivelser, og åbner heldigvis den 21. april. Udendørsområdet er beliggende, så du kan suge forårsdagens sidste solstråler i dig (huske en varm trøje i april), mens ren madglæde fyldes i kroppen, når du bliver præsenteret for sæsonens tasting menu.

Gorilla er i top fem af mest bookede restauranter til genåbningen, så du skal skynde dig, hvis du også skal have en af de eftertragtede pladser i forårssolen.

Hvor: Kødbyen/Flæsetorvet, 1711 København V

Sofjas anbefaling

Sofja er kommunikationsmedarbejder i DinnerBooking. Hun bor på Amager og elsker at besøge de mange lokale spisesteder, som hun mener giver Københavns andre bydele kamp til stregen.

Toto Vin & Spisebar

Når restauranterne åbner for indendørsservering, så bliver vin- og spisebar Toto det første sted, jeg skal besøge. Stedet giver lækre vibes til Italien med åbent køkken, dæmpet belysning og med mulighed for at sidde oppe ved baren eller nede ved et af bordene.

Men det er ikke kun mig, der er begejstret for Toto – madanmeldere har også krediteret spisestedet med stjerner og rosende ord.

Hvis du besøger stedet, så vil jeg især anbefale deres tatar, som aldrig skuffer. Og ellers bugner menukortet altid med spændende, kreative retter. Særligt står deres dygtige personale klar, hvis du vil have hjælp til at vælge den rette vin.

Toto åbner fra den 6. maj.

Hvor: Amagerbrogade 145, København S

Rikkes anbefaling

Rikke er DinnerBookings madglade marketingassistent og ordjonglør, som har lavet sin helt egen “restaurant kliche-ordbog“. Hun ligner en tepotte, men er i virkeligheden et fadølsanlæg, som vælger IPA over alverdens drinks.

Nærvær

Mine veninder og jeg nyder at hoppe i havnen og solbade på de varme planker ved Krøyers Plads. Når restauranterne åbner har jeg en idyllisk forestilling om en lun sommeraften, hvor vi efter en dukkert kan sidde på Nærvær og drikke kold Rosé og tale om livet.

Menukortet indeholder cirka 15 retter med fokus på fisk, skaldyr, grønt og lidt kød, og de kan kombineres på kryds og tværs.

Sad jeg til bords på Nærvær lige nu, havde jeg valgt smørstegt brød med gedeost, græskar ravioli med ricotta, mynte og røget osteskum. Og til slut en dessert i form af solbærmousse med chokolade ganache. MUMS! Men det kan sagtens være, at retterne ser helt anderledes ud, når du besøger Nærvær. Kokkene nyder nemlig at skifte menuen alt efter humør og sæson. 

Jeg skal helt sikkert opleve Nærvær, som åbner til udeservering den 21. april.

Hvor: Strandgade 87 E, 1401 København

Saras anbefaling

Sara er DinnerBookings copywriter og oversætter, som sikrer restauranterne præsenteres med korrekt engelsksprog og grammatik – og så har hun en skøn accent, da hun oprindeligt kommer fra Toronto i Canada.

Maple Casual Dining

Til trods for, at jeg har mæsket mig i restauranternes lækre takeaway, savner jeg i høj grad stemningen ved et rigtigt restaurantbesøg. Et sted, jeg skal prøve når dørene åbner for servering, er Maple Casual Dining.  

De beskriver selv restauranten som et sted med hjemmelavet mad i afslappede omgivelser, og hvad mere har man brug for i godt selskab ovenpå nedlukningen?

På menukortet finder du indbydende retter med alt fra en mør steak til klassisk svamperisotto – generelt rammer de plet med en række favoritter, så der er noget for enhver smag. 

Er du uduelig til at vælge en enkelt ret ligesom jeg, og skal den have hele armen, når nu vi kan gå på restaurant igen? Så prøv deres spændende 4-retters til 375 kr.  

Maple Casual Dining åbner til indendørs servering den 6. maj.

Hvor: Vesterbrogade 24, 1620 København V

You may also like...