Vidunderlige Vesterbro: Tips til gode restauranter ved Vesterbrogade

thumb image

Leder du efter et godt spisested på eller ved Vesterbrogade? Her er en guide til restaurantperler, der uden tvivl er et besøg værd. 

Vesterbro er et af Københavns mest populære kvarterer, og kigger man på madfronten, så forstår vi virkelig godt hvorfor! Der er et hav af skønne restauranter, caféer og take away-steder, og det er efterhånden umuligt at gå en tur ned ad Vesterbrogade, uden at tænderne løber i vand.

Her er vores bud på de gode spisesteder, du bør besøge på eller ved Vesterbrogade.

PONY

På Kadeau-drengenes restaurant PONY finder du en simpel tilgang til en god madoplevelse. Maden er enkel og gennemskuelig uden at gå på kompromis med smag eller råvarer, og vinene spændende, saftige og udpræget fra økologiske og biodynamiske producenter.


Book bord på PONY ➤

Retour

På Retour Steak har de fokus på steaks af højeste kvalitet – Det værende sig alt fra kød af Black Angus kvæg fra Uruguay til dansk krogmodnet ribeye. Hvis du drømmer om og sætte tænderne, opleve og smage kød i topklasse, så læg vejen forbi restaurant Retour Steak og smag selv om du synes, at der er noget om snakken.


Book bord på Retour ➤

Frk. Barners Kælder

Restaurant Frk. Barners Kælder ligger i Helgolandsgade på Vesterbro blot et stenkast fra Københavns Hovedbanegård og Halmtorvet. Frk. Barners Kælder tager sit udgangspunkt i det klassiske danske køkken og serverer hjemmelavet traditionel dansk mad lavet af gode råvarer.

I Frk. Barnes Kælder kan du smage på den danske madhistorie, når de fyrer op for 1900-tallets autentiske danske favoritretter. Traditionen tro serveres retterne i hyggelige, uhøjtidelige og familiære omgivelser, og så der naturligvis rigeligt af den.


Book bord på Frk. Barners Kælder ➤

Vinbaren Vesterbro Torv

På Vesterbros Torv ligger Vinbaren, der blev etableret helt tilbage i 2009.Stedet har et bredt udvalg af vine visse af egen import. Til vinen kan nydes diverse småretter eller dagens ret siddende ved borde. Er man blot til den lille tørst og sult vil der altid være plads i baren, der gæster der lige dumper forbi.


Book bord på Vinbaren Vesterbro Torv ➤

FAMO Saxo

Famo er et moderne, italiensk osteria centralt beliggende på Vesterbro i København. Her er der fokus på den hyggelige og uformelle stemning og indbydende rustik mad i rigelige mængder. Hos Famo er køkkenet baseret på årstidsbestemte råvarer både fra Danmark og Italien, og restauranten modtager flere gange om måneden friske råvarer fra Italien.


Book bord på FAMO Saxo ➤

Ibu

Restaurant Ibu åbnede på Vesterbro den første uge af januar 2018. Ibu betyder “mor” på malaysisk, og som navnet antyder er stedet inspireret af de asiatiske gadekøkkener. På Restauranten har de skabt en helt ny stil indenfor asiatisk fusionsmiddag med rødder i det malaysiske og singaporeanske gadekøkken.

I køkkenet huserer Henrik Jyrk, der er kendt fra Restaurant KUL i Kødbyen, der med passion vil sørge for smagfulde og spændende oplevelser til gæsterne.


Book bord på Ibu ➤

LêLê

Oldie but Goodie! Det er efterhånden mange år siden, at restaurant LêLê slog dørene op, men hvis du vil spise vietnamesisk på Vesterbro, er det fortsat ‘the place to be’. LêLê er beliggende på Vesterbrogade og er med sin livlige, autentiske og kosmopolitiske stemning det ideelle spisested for en festlig aften i byen.


Book bord på LêLê ➤

KöD Vesterbro

Konceptet er at servere kød af den fineste kvalitet i form af bøffer fra de bedste udskæringer fra både Danmark, USA og Uruguay. Her finder du alt fra mørbrad og chateaubriand til Ribeye, New York Strip og Sirloin. Det er afgørende for restauranten, at kødet altid er af højeste kvalitet. Derfor kvalitetssikrer de konstant deres mad og tilpasser menukortet efter gæsternes smag og ønsker. De møre bøffer kombinerer du med lækre side orders og saucer efter eget valg.


Book bord på KöD Vesterbro ➤

Italo Disco

Spisestedet Italo Disco er et moderne trattoria med gode italienske retter, serveret som de skal i en afslappet atmosfære. Når det kommer til maden, er der ingen dikkedarer – Ris, ricotta, pølser, polenta mm. kommer fra Støvlelandet, så du er garanteret en autentisk italiensk madoplevelse, når du besøger Italo Disco.


Book bord på Italo Disco ➤

Ssam

Centralt på Vesterbro i Colbjørnsensgade finder du Ssam. Her serverer de koreanske klassikere som Korean Fried Chicken og Bibimbab (“blandet ris”). Herudover har de nogle ret så populære Bulgogi Ribeye Sliders på menuen, som Berlingskes anmelder kalder for en “himmerigsmundfuld” – prøv selv… 


Book bord på Ssam ➤

You may also like...