Vidunderlige Vesterbro: 7 gode restauranter - DinnerBooking Blog
thumb image

Vidunderlige Vesterbro: 7 gode restauranter

Leder du efter et godt spisested på Vesterbro? Her er en guide til 7 restaurantperler på Vesterbro, der uden tvivl er et besøg værd. 

Vesterbro er et af Københavns mest populære kvarterer, og kigger man på madfronten, så forstår vi virkelig godt hvorfor! Der er et hav af skønne restauranter, caféer og take away-steder, og det er efterhånden umuligt at gå en tur ned ad Vesterbrogade, uden at tænderne løber i vand.

Her er vores bud på 7 gode spisesteder, du bør besøge på Vesterbro.

1. Chicks by Chicks

I Vesterbrogade ligger det populære økologiske rotisserié Chicks by Chicks. Her serverer de langtidsstegte, saftige økologiske kyllinger og ‘løfter begrebet fastfood til gourmethøjder’, som Politiken engang skrev i deres anmeldelse. Bestil maden som take away eller nyd lækkerierne i deres hyggelige restaurant med et godt glas vin til.

Hvor: Vesterbrogade 55, 1620 København V


Book bord på Chicks by Chicks ➤

2. Kødbyens Fiskebar

På Bib Gourmand restauranten Kødbyens Fiskebar handler det om de bedste fisk og skaldyr fra vandene omkring os. Her udvælger de omhyggeligt råvarerne og samarbejder med forhandlere og producenter, der har fokus på smag, kvalitet og bæredygtighed. Se frem til en spiseoplevelse, der er uformel, stemningsfuld og af høj kvalitet.

Hvor: Flæsketorvet 100, 1711 København V


Book bord på Kødbyens Fiskebar ➤

LÆS OGSÅ: 7 gode restauranter på Nørrebro

3. LêLê

Oldie but Goodie! Det er efterhånden mange år siden, at restaurant LêLê slog dørene op, men hvis du vil spise vietnamesisk på Vesterbro, er det fortsat ‘the place to be’. LêLê er beliggende på Vesterbrogade og er med sin livlige, autentiske og kosmopolitiske stemning det ideelle spisested for en festlig aften i byen.

Hvor: Vesterbrogade 40, 1620 København V


Book bord på LêLê ➤

LÆS OGSÅ: 7 formidable restauranter på Frederiksberg

4. PONY

På Kadeau-drengenes restaurant PONY finder du en simpel tilgang til en god madoplevelse. Maden er enkel og gennemskuelig uden at gå på kompromis med smag eller råvarer, og vinene spændende, saftige og udpræget fra økologiske og biodynamiske producenter.

Hvor: Vesterbrogade 135, 1620 København V


Book bord på PONY ➤

LÆS OGSÅ: Suveræne spisesteder på Amager

5. Restaurant Mes

På restaurant Mes kan du se frem til luksuriøs mad til en overkommelig pris i hyggelige omgivelser. ‘Affordable luxury’ kalder de det selv. Menuen består af 5 retter til kun 350,-, og byder på spændende smagsoplevelser til alle ganer.

Hvor: Jamers Plads 1, 1551 København V


Book bord på restaurant Mes ➤

 

6. Mad & Kaffe

Man kan ikke tale om brunch på Vesterbro uden at sige ‘Mad & Kaffe’. Sæt dig godt tilrette på Mad & Kaffe og nyde en lækker morgenmad/brunch, frokost eller aftensmad alle ugens dage. Mad & Kaffe serverer hjemmelavet mad af friske, økologiske råvarer, og stedet fortjener bestemt en plads på listen over ’must try’-caféer.

Hvor: Sønder Boulevard 68, 1720 København V


Book bord på Mad & Kaffe ➤

7. Italo Disco

Spisestedet Italo Disco er et moderne trattoria med gode italienske retter, serveret som de skal i en afslappet atmosfære. Når det kommer til maden, er der ingen dikkedarer – Ris, ricotta, pølser, polenta mm. kommer fra Støvlelandet, så du er garanteret en autentisk italiensk madoplevelse, når du besøger Italo Disco.

Hvor: Oehlenschlægersgade 5, 1663 København V


Book bord på Italo Disco ➤

Ssam

Centralt på Vesterbro i Colbjørnsensgade finder du Ssam. Her serverer de koreanske klassikere som Korean Fried Chicken og Bibimbab (“blandet ris”). Herudover har de nogle ret så populære Bulgogi Ribeye Sliders på menuen, som Berlingskes anmelder kalder for en “himmerigsmundfuld” – prøv selv… 

Hvor: Colbjørnsensgade 7, 1652 København V


Book bord på Ssam ➤

Flere restaurant nyheder...