5 københavnske vinbarer, du bare må besøge

thumb image
Foto: Lago

København er et sandt slaraffenland, når det gælder vinbarer med hyggelig stemning, lækre snacks og gode druer på menukortet. Her er vores bud på en række af de bedste vinbarer i København.

Vinbarer er et oplagt samlingspunkt, hvis du skal nyde en hyggestund med dem, du holder af. Hvad end det er kvalitetstid med din partner eller du skal mødes med dine venner for at snakke om stort og småt, så er disse fem københavnske vinbarer et optimalt valg.

Her kan du nyde lækre oste til din velafbalancerede Zinfandel, smage en lækker naturvin, og du kan endda også blive klogere på vin, når der inviteres indenfor til lærerige events – alt imens du forkæler mundtøjet med et glas køligt Sauvignon Blanc.

Gå på opdagelse nedenfor, hvor vi har samlet en række af de hyggeligste vinbarer, du kan opstøve i hovedstaden.

Vinbaren Vesterbro Torv

Vinbar København. Vinbaren Vesterbro Torv
Foto: Vinbaren Vesterbro Torv

På Vestebros Torv i København finder du en charmerende, lille perle af en vinbar med et velassorteret, verdensomspændende vinkort til priser, som de fleste kan være med på.

Her kan du også bestille lækre salte snacks, Nordic tapas til 245 kr. pr. person eller dagens varme ret til 160 kr., hvilket gør stedet til det perfekte pitstop, uanset om du kigger forbi i løbet af dagen eller til aften. Vinbaren har åbent mandag til torsdag fra kl. 15 til 00 samt fredag og lørdag fra kl. 15 til 02.

Hvor: Svendsgade 1, 1659 København V

Lago

Vinbar København. Lago
Foto: Lago

Går du en tur langs Søerne, vil du for enden af Korsgade på Nørrebro finde den lille, charmerende restaurant og vinbar Lago. Foruden at have en verdensklasse udsigt til Peblinge Sø råder de også over et skønt menukort med lækker mad og interessante vine.

I køkkenet på Lago arbejder de ud fra en meget enkel filosofi – det er smagen, der skal være i centrum. Deres menukort bærer præg af det franske køkken, og du vil finde lækre delikatesser som snegle, blåmuslinger og østers. De tilbyder både en 4-retters menu, men du kan også vælge frit fra deres a la carte menukort. Hvis du ønsker lidt let at snacke på, serverer de blandt andet charcuterie, oliven, hvid kimchi og sprøde kikærter.

Lago råder både over både rød, hvid, sparkling, rosé og orangevin, så hvad end du lige lyster, kan du få. Drikkekortet har foruden de fantastiske vine også et øget fokus på lækre cocktails – både med alkohol og virgins.

Hvor: Korsgade 1, 2200 København N

Nimb Bar

Vinbar København. Nimb Bar
Foto: Nimb Bar

Søger du en chik vinbar, hvor du kan nyde et kølende glas bobler eller en elegant flaske rødvin efter en tur i Tivoli? Hos Nimb Bar kan du forkæle dig selv og dit selskab med franske vinklassikere som Gervrey Chambertin, som var selveste Napoleon Bonapartes favorit vin. Det siger ikke så lidt.

Søg tilflugt hos Nimb Bar, hvor du kan få et godt glas rouge, blanc, rosé eller champagne samt lækre snacks som Mazanilla oliven, røgede mandler og trøffelchips.

Hvor: Bernstorffsgade 5, 1577 København V

Toto Vin & Spisebar

Vinbar København. Toto Vin & Spisebar
Toto Vin & Spisebar

På Toto er det vinen, der er i spotlightet. Vinkortet omfavner det meste af verden, og indeholder både konventionelle vine fra de store kendte områder samt økologiske, biodynamiske og naturlige vine fra mindre producenter. Toto har altid minimum 15 vine på glas, og du kan desuden altid finde lækre snacks såsom ost og charcuteri på menukortet.

Hvor: Amagerbrogade 145, 2300 København S

Vores Vinbar

Foto: Vores Vinbar

Vores Vinbar er startet af en gruppe gode venner, som nyder at være sammen om mindeværdige oplevelser. Med Vores Vinbar ønsker de at danne rammerne om et sted, hvor venner kan møde venner og nye fællesskaber kan opstå på kryds og tværs af omgangskredse. Der findes jo intet tidspunkt, hvor samtalen flyder lettere, end når vinen flyder i årerne.

På vinkortet kan du se frem til lidt af hvert og noget for enhver smag: naturvin, traditionel vin, orangevin og bobler. Og der spares ikke på dråberne, når de hælder op. Til vinen kan du nyde skønne terriner, alverdens oste og charcuterie af bedste kvalitet. Og er du lækkersulten efter lidt sødt, kan husets mandelkonfekt fra Sydfrankrig varmt anbefales.

Vores Vinbar er også glade for at dygtiggøre sig indenfor vinens verden. Derfor inviterer de løbende til events, hvor venner udefra kommer og fortæller, hvad de ved om vin. Udover det kan du også deltage i intimkoncerter, litterære talks og andre spændende events i forskellige genrer.

Hvor: Sønder Boulevard 105, 1720 København V

You may also like...