Bold og bajere i København: Fodboldfeberen nærmer sig

thumb image
Foto: Hyttefadet

“Vi er røøøøde, vi er hviiiide!” VM i herrefodbold er lige på trapperne, og vi er mange, der glæder os til at se spændingen udfolde sig på den grønne slagmark. Læs videre her og find ud af, hvor du kan se fodboldkampene på storskærm.

Snart skal vi atter stå side om side og skråle om kap til danske slagsange. Den euforiserende fodboldstemning skaber i den grad en fællesskabsfølelse, som man kun kan blive i godt humør af at være en del af. Derfor er det også oplagt at tage ud og se kampene på storskærm på en af byens mange barer, bodegaer eller restauranter.

Hvis du ikke allerede har fanhorn, klappepølser eller dannebrogskasket liggende bagerst i skabet fra Europamesterskaberne i 2021, så anbefaler vi dig at investere i noget rødt og hvidt merchandise, så du kan komme i den helt rette roliganstemning, når du skal ud og heppe på det danske landshold.

Vi giver dig her et bud på to restauranter, som hver især har stablet nogle sjove fodboldevents på benene. Her kan du spise dig mæt i saftige burgers, drikke kolde fadøl og se VM på storskærm – præcis som en rigtig landsholdskamp skal nydes!

Kayak Bar langer saftige burgere og kolde øl over disken

Foto: Kayak Bar

Under EM i sommeren 2021 oplevede Kayak Bar en kæmpe folkemængde besøge dem, når det danske landshold skulle spille deres kampe. Det var en stor succes, som de nu gentager til VM. De har denne gang valgt at udvide hele sortimentet, så du i år kan se alle kampene og nyde de nervepirrende straffespark på storskærm i fællesskab med dine rød-hvide holdkammerater. Det foregår både indendørs i de hyggelige lokaler, men også udendørs under broen, hvor der vil være tæpper og varmelamper.

På Kayak Bar er det ikke kun fodboldsulten, du får stillet. Når du booker bord, får du nemlig tre vouchers, som du kan bruge på både læskende øl og saftige burgere. Her er du garanteret god fodboldstemning, højt humør og lækre sager, du kan tanke energien op på, så du ikke går død, inden kampen er fløjtet af.

De viser desuden også åbningsceremonien d. 20. november på storskærme.

Pris: 200 kr. + gebyr: 1 voucher = 1 øl, 2 voucher = 1 burger
Hvornår: 20. november – 18. december 2022
Hvor: Børskaj 12, 1221 København K

Hyttefadet serverer roligan-burgers og valgfrie drikkevarer

Foto: Hyttefadet

Vil du nyde bold og bajere i det gamle Nyhavn, skal du lægge vejen forbi Hyttefadet. Der hvor havets sømænd i sin tid sad og skrålede med på muntre viser, mens de skålede i Fernet Branca. Dette kan blive dig nu. Men hvor matrosuniformen er skiftet ud med landsholdtrøjen, og de muntre viser ikke handler om letpåklædte damer, men om Thomas Delaneys lækre hår og Schmeichels fremragende målmandspræstationer.

Kom med og hep, når Hyttefadet viser kampene i deres skønne lokaler. De har sørget for to store skærme og et godt tilbud på burger med ost og bacon samt tre valgfrie drikkevarer. Det bliver en sand fest, hvor du er garanteret den allerbedste stemning.

Pris: 299 kr. + gebyr: 1 burger og 3 valgfrie drikkevarer
Hvornår: 22/11 kl. 14:00 Danmark/Tunesien – 26/11 kl. 17:00 Frankrig/Danmark – 30/11 kl. 16:00 Australien/Danmark
Hvor: Nyhavn 25, 1051 København K

You may also like...