Copenhagen Jazz Festival: Her kan du forene musikken med en god middag

thumb image
Foto: Hey IDA ved Kalvebod Brygge

Sommer, sol og sprøde jazztoner. Fra den 30. juni til 9. juli summer København af liv, musik og glæde, når den årlige Copenhagen Jazz Festival vender tilbage.

Igen i år bliver der fyret op for de smukke vokaler og fløjlsbløde toner. Du behøver ikke at være en ægte jazzkender for at få noget ud af den musikalske uge. Kombinér en af de intime koncerter med et udsøgt måltid på en af Københavns restauranter.

Du kan se det fulde program for Copenhagen Jazz Festival 2023 her.

Dansk sangerinde gæster Hey IDA

Den 2. juli kan du kombinere en musikalsk aften med en lækker middag, når den danske sangerinde Marie Carmen Koppel besøger Kalvebod Brygge. Det er Hey IDA, der lægger hus til en aften fyldt med skønne smage, sprøde toner og god stemning.

Arrangementet starter kl. 17:00. Når I har fundet jer til rette i Hey IDAs hyggelige restaurant ved vandet, vil der blive serveret mad kl. 17:30. Fra kl. 19:30 kan du læne dig tilbage, imens Marie Carmen Koppel tager dig igennem hendes musik.

Pris: 585 kr. pr. person
Hvornår: Søndag d. 2. juli 2023
Hvor: Kalvebod Brygge 31-33, København V

Jazz hele ugen på Restaurant 56°

Midt i grønne og historiske omgiveler ligger Restaurant 56° på Holmen. I anledningen af Copenhagen Jazz Festival lægger restauranten hus til en række jazzkoncerter fra den 2.- 7. juli 2023. Der er fri entré til koncerterne.

Rækken af koncerter præsenteres nedenfor.

Skal du fuldende din dag eller aften, anbefaler vi, at du kombinerer din musikalske oplevelse med en kulinarisk en af slagsen i det gamle krudthus.

Hvor: Krudtløbsvej 8, København K

Hot club Gypsy

Tag et smut til 30’ernes Paris, når Hot Club Gypsy fortolker den franske jazzguitarist Django Reinhardts numre samt andre jazz standards.

Line up består af Louise Lehmann på vokal, Morten Thomassen på guitar, Kasper Hollesen på guitar og Torben Kaas på bas.

Hvornår: Søndag d. 2. juli kl. 12

Victor Bøsling trio

På Restaurant 56° kan du også opleve den prisvindende kromatisk mundharpist, Victor Bøsling. Det unge talent har i årevis spillet på de danske blues- og jazzscener, og i aftenens anledning medbringer han sig et band bestående af nogle af de bedste upcoming jazzmusikere.

Line up består af Victor Bøsling på kromatisk mundharmonika, Kasper Hollesen på guitar og en endnu ukendt musikere på bas.

Hvornår: Onsdag d. 5. juli kl. 17

Karin Linn Quartet

Er du til klassisk jazz med et tvist af blues og gospel, skal du slå til om torsdagen. Her synger Karin Linn med en imponerende stemme, der både er fuld af power og finesse.

Line up er Karin Linn på vokal, Kasper Hollesen på guitar, Kasper Dreyer på orgel og Jesper Schierling på trommer.

Hvornår: Torsdag d. 6. juli kl. 13

Kasper Hollesen orgeltrio

Om fredagen spiller den unge jazzguitarist Kasper Hollesen med sin orgeltrio. Kasper Hollesen har spillet professionelt siden 2016, og aftenen er en hyldest til jazzens orgeltrioer, heriblandt Jimmy Smith, Joey DeFrancesco og Lonnie Smith.

Line up består af Kasper Hollesen på guitar, Kasper Dreyer på organ og Jesper Schierling på trommer.

Hvornår: Fredag d. 7. juli kl. 17

You may also like...